אני קורא לכם להריע!

ש נ י1

New member
מתיי תבין שזו לא רק טאריה התחלפה

כל הסגנון השתנה במידה מסויימת ואפילו הסאונד. מה לעשות, יש אנשים שלא אוהבים!

אוקיי עכשיו קראתי עד הסוף...

האחוז זבל וטמטום שיש בהודעה שלך עולה על המותר בחיי. כאילו מה, אתה חי באגוז? מה יש לך? מה אתה דפוק? מזה ניתן לה קריאות, אפשר גם לצעוק לה "יא בת זונה" והיא תתלהב, היא לא מבינה את זה. חוץ מזה, שכל אחד יעשה מה שנוח לו, מה אתה מנסה לשכנע בנאדם לאהוב מוזיקה? אני מסכים שהלהקה עשתה ת'בחירה שלה, אבל מי אתה שתבוא ותגיד מה החזון של המתוסבך הקוקסינל שלהם? כאילו מה נהיה איתך? בלי קשר שרשמת את זה כאילו אתה מטיף לעם להלחם בכיבוש ושצריך לצאת למלחמת אזרחים. כל מה שנשאר לי להגיד לך זה שתצא מהבועה שאתה חי בה, ותגלה שלא, אתה לא אלכסנדר הגדול, אתה בקושי בוריס, אז תרגע קצת. אל תעלב לי וכאלה, זאת הצורת ביטוי שאני משתמש בה, אתה מוזמן להגיב באותה צורה, ושתדע שחלק אני מסכים איתך, ללכת להופעה לעשות בלאגן, אבל לא בכוח, אם זה זורם לך תזרום, אם לא אל תביא בכוח. בקיצור תפסיק לזיין ת'שכל, ושים לב כמה אנטרים הכנסתי פה כדי לפצות על ההודעה שלך.

+

לפסקה השניה: זה כמו להגיד לבוא למישו שאוהב אוכל מסויים, לשנות טיפה ת'מרכיבים ולהכריח אותו לאהוב גם את זה, כי זה של אותו שף. בולשיט.

forgottensoul

New member
שוב. אני לא *מכריח* אף אחד שום דבר

מה שאני אומר זה הדבר הבא- אם תהיה אטום מדי ותגיד שאתה לא אוכל את זה רק כי המתכון השתנה, אז אין לך סיכויי להבין שאולי, רק אולי, אתה תאהב את זה עוד יותר עם המרכיבים החדשים. הוא השף לא? יש סיבה לזה שהוא החליט לשנות את המרכיבים. תסמוך קצת על המקצועיות שלו ואתה עלול להיות מופתע לטובה.

lacrimosa girl

New member
או שפשוט תאמר "אני צמחוני" ותפרוש לסושי.

[סושי
] אתה עושה את הטעות שאנשים משום מה מייחסים לי... ללכת באופן עיוור אחרי האמן לא קשור לאיכות שהוא מייצר.

shirlapes

New member
אבל יש סושי צמחוני! ../images/Emo3.gif

סתם, סתם. אני לא קשורה.
בחזרה לנושא: גם אם ההופעה תהיה לא-משהו, אני בספק שיזרקו...חפצים ואתם-יודעים-מה-יצעקו. לא צריך להיות לחוצים לגביי זה. אם אנט תהיה מעולה לייב, אז היא תקבל את שלה.

forgottensoul

New member
אני מאוד מקווה שהיא באמת תהיה מעולה

ואלו שלא אוהבים אותה רק כי הם משווים אותה לטאריה יהנו גם כן. ואז נריע ונהנה ונייטוויש יוציאו עוד אלבומים ויהיו עוד הופעות והמעריצים ימשיכו להנות ממוזיקה איכותית ונייטוויש יהיה מעולים עוד שנים רבות. ונחייה באושר ובעושר עד עצם היום הזה ^______^

The Cat Woman

New member
איך אפשר להמנע מלהשוות אותה לטאריה?

זה נייטוויש בלי טאריה אלא עם אנט. אתה יכול להמנע מלעשות השוואות? אנט הולכת לבצע שירים ישנים שלהם שהוקלטו עם טאריה- אפשר שלא להשוות?!?!?! תפסיק לחשוב שאתה איזה מר-מושלם שאתה מצליח להמנע מלהשוות את אנט לטאריה... כי לדעתי- מי שלא משווה סתם לא מבין או שפשוט לא מכיר את נייט מספיק. ההשוואה היא בלתי נמנעת!

forgottensoul

New member
זה כ"כ לא נכון...

להפך... אני פשוט בכנות חושב שהאלבום הזה נהדר. בזכות עצמו. אלו אתם שנראה שלא מקבלים אותו רק כי "אין את טאירה" AKA "האומן" (או לפחות חלק ממנו) כבר לא שם.

Liquid Dreams

New member
האמת?

זה אתה שנראה כאילו שאתה לא יודע על מה אתה מדבר. אנשים פה לאו דווקא פסלו את האלבום בגלל שאין את טאריה.

ש נ י1

New member
ואוו זה מחרפן!

קראת בכלל הודעות בפורום הזה לפני שפתחת את השרשור??? מאיפה הגית למסכנה שאנחנו לא אוהבים את אנט? מאיפה הגעת למסכנה שאנחנו לא אוהבים את האלבום? מאיפה הגעת למסכנה שאנחנו לא מוכנים לקבל שום סולנית שלא שרה בדיוק כמו טאריה?? הדעות בפורום מגוונות, יש כאלה שאוהבים ויש כאלה שלא. בחיאת רבאק! לאורך כל השרשור מנסים להסביר לך משהו ואתה מתעקש לפרש את זה איך שאתה רוצה...

כמו מה שקרה עם מטאליקה.

את האלבום האחרון כל מי שקנה קנה כי זה מטאליקה, וקיבל ערמה של זבל מוזיקלי בתוך דיסק.

forgottensoul

New member
בסדר. אז אולי סגנון הכתיבה שלי היה מתלהב מדי

אבל כמו שזה הסגנון שלך. אז זה הסגנון שלי. אני מניח שפשוט ציפיתי שיהיו יותר אנשים שיתמכו בי. ושוב-אני לא מנסה לשכנע אתכם לאהוב או לא לאהוב סוג מסויים של מוזיקה! כתבתי כבר איזה עשרים פעם פה שהנקודה שלי היא משהו אחר... ולגבי החזון שלו-שוב. הוא אמר את זה בדיוידי.

למעלה