אני קורא לכם להריע!

CPUBOOM

New member
דעתי

אני חושב שהלהקה שמרה על סגנונה ואני חושב שזה מעולה ולכן אני מרוצה שקניתי כרטיס. נכון אנט היא לא טאריה ואני לא אסתיר שאני מעדיף את טאריה ולדעתי היא לא היתה בינונית כלל אלא זמרת אופרה מעולה,אהל בכל זאת אנט סבבה לגמרי ואני חושב שהסינגלים החדשים יפים מאוד

The Cat Woman

New member
גם אני מתה עליך. וגם על רועי. ../images/Emo24.gif

חחח... די אני הורגת את עצמי בשעות אלו של הלילה. סתם פרץ אהבה פתאומי
(נראה לי שאני באמת על סמים)

forgottensoul

New member
סיכום?

אני-אני חושב שצריך להריע לאנט בהופעה ולצעוק את שמה כי היא חדשה וגם היא וגם הלהקה צריכים שנקבל אותה בחום. אתם-מז"א שנריע לה? מה..ככה סתם? בלי לשמוע אפילו את ההופעה נחליט על כזה דבר? ומה אם היא תהיה גרועה? אז לא מגיע לה שנריע לה. אני-נכון. במקרה כזה לא מגיע לה. אבל אם היא תהיה טובה אז נעשה את זה אוקיי? אתם-בסדר. מוסכם? (או שעוד מישהו רוצה להגיד לי שאני אידיוט ולהשתיק אותי?)

The Cat Woman

New member
אתה אדיוט. סתום. ../images/Emo11.gif

עדיין לא הבנת... : אני-נכון. במקרה כזה לא מגיע לה. אבל אם היא תהיה טובה אז נעשה את זה אוקיי? אתם- לא! לא!!!!! אוקיי???? כוסעמ-עמ-עמק!!! תקלוט כבר שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה ואנחנו לא נחליט על דברים כאלה מראש!!! WTF?!?! לאיפה נעלמה הספונטניות? מה נראה לך שאנחנו יוצאים למלחמה וצריכים לתכנן אסטרטגיות? זה לא הישרדות ואף אחד לא יועף הביתה מההופעה כי אין לו את אליל החסינות, אז יאללה חלאסססססס הטרפת את דעתי! stfu!!!!

10th Man Down

New member
../images/Emo45.gif אם היא תיתן פרפורמנס טוב

תהיה בטוח שהיא תקבל את האהדה שאתה כ"כ רוצה שהיא תקבל.

alonk100

New member
אתה באמת לא רואה שאתה מעורר אנטגוניזם?!

כאילו אני נגד צורת הביטוי של חלק מהאנשים פה, אבל אני פשוט לא מבין אותך. אתה לא רואה שאנשים מתעצבנים מההתעלקות שלך? אני חושב שכדאי שתפסיק כי בקצב הזה כל הפורום פרינציפ יצעק בוז לאנט רק כדי לעצבן אותך...

alonk100

New member
תגובה

אני מסכים עם מה שאמרת על הקול של אנט וגם על הקול של טאריה, אבל ממש לא מסכים לביקורת על האלבום. אולי אני צריך עוד כמה שמיעות שלו(למרות שכבר שמעתי המון המון) אבל הוא לא משתווה ברמה ל"עבודות המוקדמות" של נייטוויש(מקווה שבאמת לא נצטרך לחלק ככה את נייטוויש - לפני ואחרי הטעות בליהוק). חסר שם הקסם המיוחד שאפף את המוזיקה של הלהקה ושהבדיל אותה מלהקות אחרות. אני בטוח שאם אני משמיע כמה שירים מהאלבום הזה לכמה ידידות שלי ששומעות בעיקר כוכב נולד הן ממש יתלהבו. זה סימן רע וזה לא היה עם האלבומים הקודמים... יכול להיות שאתה צודק שה"אומן" (תומאס) רואה בחזון שלו משהו אחר ושאנחנו מכורים למשהו ששונה מהחזון האמיתי שלו. אבל אני בספק שאנט, עם כל הכבוד, יכולה להשלים חזון שכזה. מקווה שלא... מה שכן - אני מסכים שלא צריך למהר לקטול את הלהקה, ולחכות באמת להופעה. אבל אם האלבום לא משהו והלהקה לא משהו... אז העתיד שלהם גם כן לא משהו והמוניטין לא יכול להיבנות על קריאות עידוד מזוייפות.

rock11111

New member
לפי דעתי

מי שבא להופעה הוא בא לשמוע את נייטוויש ולהריע להם מידי פעם. הם עשו את הבחירה שלהם , אולי קשה בהתחלה להתרגל לקול שלה כי הוא מאוד שונה מהקול של טאריה אבל אם הם עשו את הבחירה שלהם אז כנראה שהם יודעים מה הם עושים. אולי בהתחלה יהיה קשה להתרגל לקול שלה אבל אל תהיו כאלה ביקורתיים , אל תשכחו את הסיבה שהיא כבר לא בלהקה , מה אתם מעדיפים? שנייטוויש הייתה מתפרקת בכלל? , זה לא קשור ללהיות צבועים , נייטוויש הרי זאת הלהקה שלכם , הופעה ראשונה , כזה קשה למחוא כף אחרי כל שיר אז אל תבואו בכלל .

alonk100

New member
למה לעזאזל נראה לך שאת/ה יודע יותר טוב ממני

מתי צריך למחוא כף ומתי לצעוק בוז?! אולי קשה להתרגל לקול שלה כי הוא פחות טוב משל טאריה? והכי מעצבן למה צריך להגדיר לאנשים מה לעשות ומתי - מה אני ילד שצריך לחנך אותו: "אחרי שיר מוחאים כפיים 10 שניות", "אחרי סולו של אנט צועקים אנט-אנט 20 פעם", "אם יש פלוץ אז רק כשהגיטרות ממש חזקות כדי שאנט לא תעלב". מה אני בן 5?! בדרך כלל הולכים לשמוע להקה כי אוהבים אותה ואת המוזיקה שלה. כאן המקרה יוצא דופן כי הם מופיעים פעם ראשונה עם הרכב חדש. כל אחד יעשה מה שיראה לנכון...

rock11111

New member
זאת בדיוק הנקודה שלי!

כל אחד שיעשה מה שיראה לו לנכון . אבל אף אחד לא אומר לך מתי למחוא כף או בוז. נכון אולי יותר מידי הכללתי שאחרי כל שיר למחוא כף. , אז בקיצור שכל אחד ימחא כף מתי שבא לו ושיעשה מה שהוא רוצה אני רק אמרתי את דעתי , לא אמרתי שצריך לעשות את זה .

alonk100

New member
לא נכון! זאת בדיוק הנקודה ש-ל-י-!!!!!

סתם, קיצר אנחנו מסכימים. בלי פלוצים.

למעלה