אני רואה עכשיו את התכנית על המאסטר

sapere aude

New member
'הצליבה'

היא אופן הכתבה ושידורה פירושו של דבר הוא שהתקשורת של ימינו הפכה לכותרות ופרסומות לא מבוססים וכתוצאה מכך שוזרים בפי האדם הקטן דעות ותשובות שגויות לדברים-זו בעיה. אני נגד הכתבה שנעשתה על הקצין אבל העובדה היא שהוא עמד למשפט והופה-יצא זכאי. לאילנה דין אין זכות להאשים, לגזור דין ולהציג דברים לא נכונים אך הבעיות שהיא מעלה רלוונטיות גם במקרה הקצין היו דברים מעולם ולכן גם אם הוא ספציפית לא אשם יש מקום לדבר על זה והוא חובתו להוכיח חפותו וכך עשה. במקרה זה אילנה דין מעלה בעיה רלוונטית כללית דרך מקרה ספציפי (כמו מקרה הקצין היא תוקפת את התנהגות צהל במובן וסיום וכל נושא וידוא הריגה דרך מקרה ספציפי) רק שהמקרה הספציפי פה חשוד ומשחרר עצמו מחובתו כלפי הבחורה או כלפי ההאשמות - וזה לא מקובל. והמאסטר? לט טורח אפילו להגיב..שלא נדבר על להתיצב כאן. אם היינו מדברים על התוכן במקרה הקצין כפי שאני מנסה לדבר רק על התוכן במקרה הזה ולנתק את שאר הגורמים היית מבין יותר אבל אתה נצמד לדוגמאות על מנת להוכיח דברימ ברובד שטחי לכן לא אטרח לנמק ולהתעמק.

sapere aude

New member
עד כמה שידוע לי

אני לא נוהגת לשוחח על עצמי בגוף שלישי והתשובה היא לא אינני הבחורה מהכתבה. אני תוהה האם אתה אחד מה..

sapere aude

New member
חחח ממש עלית עלי

שוב ההגיון הפלאי המאפין כל אחד בכת שלכם יוצא מגדרו על מנת לפתור את הבעיות ועתה החלטת שאני הבחורה מהכתבה-נו טוב אם אתה אומר אתה בטח יודע. אתה יודע מה הלואי והבחורה בכתבה תוכל להתמודד בבוא הזמן עם אלה שצריך ומי יתן וזה יהיה בבית משפט והיא תוכל להענישם על המגיע להם ולעמוד על שלה. בינתים, הגעתי לכאן על מנת להביע עמדה ויותר נכון לאזן עמדה נגדה שנראתה לי קיצונית מדי ואטומה ואם הגעת למסקנה ה(מעוותת כרגיל) שאני הבחורה מהכתבה אולי פשוט עשיתי עבודה טובה ונדחקת לפינה אולי בכל מקרה תם שבוע ואני לא רואה טעם בהמשך ההתקשרות הזו היא לא מובילה לשום מקום וכל מי שהיה עד לשירשור הזה נחשף להודעות שאין להם מקום בשומקום והדבר היחידי שמענין אותך הוא לנסות לומר את המילה האחרונה לא משנה מה היא תהיה ועד כמה לא נכונה או מעוותת היא כמו ילד קטן שיאמר כל דבר ג ם אם הוא יודע שהוא טועה רק בכדי להיות האחרון-כי אז הוא בטח ניצח....נחמה קטנה למי ש'קטן' יותר..טועה יותר..משקר יותר..מסתיר יותר.. מי יתן וביום מן הימים האמת תצא החוצה בדרך זו או אחרת - מאחלת לך המשך יוגה נעים וקצת התרחבות אופקים ופתיחות ולבחורה ימים שקטים והתמודדות עיקשת ומוצלחת עם הנזקים-ולמאסטר שיעשה חשבון נפש וישא בעונשו או יוכיח חפותו ואז יצא גדול. ושוב-אני לא אומרת מי 'אשם' אלא בהתאם לנסיבות הגיוני שירצה אדם חף מפשע להגן על עצמו ולטהר את שמו והגיוני שבחורה בין אם דיברה אמת ובין אם לאו תמסור גירסתה וזכותה לפרסם זאת-וחבל שהוא אינו מגיב.. אם המאסטר יחליט להשאר שם לכל הפחות עתה יודעים שהבחורה לא לבד ורבים שראו את הכתבה תומכים בה לא תמיכה עיוורת ביגלל אילנה דיין אלא מתוך חוש שיפוט רלוונטי ואם העובדות כאלה מוצקות שהיא משקרת חבל שהמאסטר לא מציג אותן אבל זו בעיה שלו. מאחלת שזה הקץ לתקשורת ביניכם ששום צד ללא יתקרב למשנהו כך לכל הפחות כל אחד יוכל לחיות חייו או מה שנשאר מהם -בלי לפגוע באחר. שבת שלום.

sapere aude

New member
אגב

אם היתי הבחורה מהכתבה היו לי הכלים הנדרשים לענות לידידך X..שנעלם בימים האחרונים מהפורום מאחר והוא היה בקיא כל כך במספר האנשים בפרטים ובתועבה שהכילו הודעותיו..אז..תעשה חושבים.

sapere aude

New member
הארץ הזו

"מסריחה" ביגלל אנשים כמוך. מקומך הרחק מכאן. אז עשה לעצמך ולנו טובה..חסוך את המיסים ועוף אולי המאסטר שלך יאמץ אותך.

sapere aude

New member
ואהו

השתמשת בהרבה מילים שנראו לך מתאימות וקיוית שיצא לך מסר לאומה? הפנטיות העיוורת של הפמינם - אההה ..עכשיו כשהכל ברור חחח בכל מקרה גשי למילון ובידקי את ההגדרות הבאות: פמינזם, פנטיות, החליט , (החלית?), מזדהה. ובנוגע לכתבה, הזדהות או אמון הנרכש ע"י התחקיר או היכרות אישית עם הבחורה הם מניעים לגיטימיים להבעת עמדה ולהגן עליה מפני נבלים כגון אלה הכותבים בו בשמו של המאסטר. עד כמה שידוע לי מניעים אלה אינם קשורים למין...למה שלא תאמרו שיהודים רגישים יהודים לאונס מערבים? או שהדרוזים מאמינים לתחקירים יותר מהבדויים. קצת קרדיט לאנשים - ואם משום מה גם לך נראה שהבחורה משקרת ואת מסיקה זו מגישתך הקנאית לנשים או מהתחקיר אנא העלי אותה בפנינו - נתמודד...כבר התמודדנו עם גרועים יותר \= יום טוב.

poohmiki

New member
נכנסתי לאתר שהבאת לנו לינק וראיתי

שבפורום של הר ציון המהולל נאמר שם על ידי אחד מבובותיו ואני מצטטת "המאסטר לא יענה לך כי הוא עסוק בתרגולו הרוחני, וגם סביר שרבים מחבריי לא ירצו לענות לך, גם הם עסוקים מדי בתפילה, במדיטציה ובשירות. אך אני קצת חלש מבחינה רוחנית בימים האחרונים, אז אני לא דוגמא טובה. אני במצב רוחני כזה שעדיין כואב לי שמדברים עלי ועל אנשים שאני אוהב ומעריך בצורה כל כך לא נכונה, מגמתית וחד צדדית, ומציגים אותי ואותם כמפלצות או לחילופין כקורבנות." ואני שואלת האם המאסטר עסוק בתרגוליו הרוחנים או בבריחתו כי הרי זה לא פעם ראשונה ממה שהבנתי שהוא בורח....

sitra

New member
עובדה שזו לא עובדה

חלס זיינתם את השכל מצידי שיהיה שם מאסטר עם 20 אינץ שיעבור על כל הקבוצה שום דבר לא שווה 30 אחוז מהיום על כתיבה תמצאו חיים

dragonlance

New member
שאלה עקרונית..

למה שמר קרישננדה לא יגיע ארצה ויתבע את עלבונו? למה שישתמש בשליחים לומר את גירסתו? אם באמת כל מה שנאמר בתוכנית "עובדה" איננו נכון מדוע שלא יגיע ארצה? ממה הוא מפחד? אני מבטיח שנשכן אותו בתא עם האסירים הכי "עדינים" ואולי הם יצליחו לפתור לו כמה בעיות אנרגטיות...

motyka

New member
אולי היה מצחיק - אם לא היה עצוב

בהתחשב בנציגיו בפורום, אולי עדיף היה שיגיב בעצמו

poohmiki

New member
זה נכון אם הוא שולח כל מיני אנשים

כמו שראינו כאן לטהר את שמו ולנסות לכסות על כל מה שהוא עשה שיהיה מספיק גבר לענות בעצמו אבל לא הוא עסוק ב"תפילות רוחוניות" שיהיה שבת שלום פומיקי

למעלה