אני רואה שאין..

shavitlavi

New member
ביזיון נוסף באיידול

לפי הדיווחים, שוב בעיה עם מספרי הטלפונים של המועמדים. הקישור: http://www.realitytvmagazine.com/blog/2005/05/american_idol_g.html#more זה כבר ממש פאתטי. איידול מאבדים אצלי אחוזים על מהימנות מרגע לרגע...

shavitlavi

New member
סיימון ופולה בקטעי וידאו

מהיומיים האחרונים (כולל התיחסות לפרשת קורי קלארק). בקישור: http://www.angelfire.com/droid/wookie2/index.html

darklighter

New member
אה ויכול לראות שלא ראו בגלל ערב

יום הזיכרון

כן.. ../images/Emo58.gif

בכל מקרה הנושא ממש ששמעתי היה קאנטרי.. כולנו יודעים מי הסתדר עם זה הכי טוב.. למרות ששמעתי שבו היה הכי מעולה קארי הייתה טובה רק בשיר אחד וונזל לא הייתה כל כך טובה והיא הייתה על סף דמעות ובקשר לאנתוני שמעתי שסיימון אמר לו שאין לו בשירים נשמה.. תזכרו כל מה שאני רשמתי פה זה מה ששמעתי זה לא שראיתי את התכנית עדיין..

shavitlavi

New member
../images/Emo58.gifעל התוכנית היום:

שמישהו יגאל את התוכנית מיסוריה. זה רק אני או שהיום ראינו סופית את שירת הברבור של העונה. אפילו ראיין כבר עם הלשון בחוץ. בחירת שירים מזעזעת (שוב!!!), עצבים מרוטים (וונזל, קארי)ומוטיב אחד מרכזי להערב מפי סיימון: בואו נשכב על הגדר כדי שקארי תזכה. i am going to be sick כל הערכה שהייתה לי לסיימון נקברה סופית בעונה הזאת. ולביצועים: נתחיל בקאנטרי: קארי-גשי שוב לשמוע את הדיקסי צ'יקס. היה בינוני לחלוטין. בו- שיר משעמם. ביצוע מצוין וכל מילה מיותרת. וונזל- they got to you baby v ועדיין גם בהופעות פחות גדולות רואים את הניצוץ. אנתוני- כל הכבוד. הופעה מכובדת בהחלט. ונעבור ל-gamble &huff קארי- זה היה רע. רע רע רע רע רע . וזו לא הייתה התזמורת! אי שם יושב לו מיק האקנל (סולן סימפלי רד) ורוצה לירות לעצמו כדור בראש. בו-יש לכם ספק בכלל שהיה מוצלח? וונזל- אחלה. right on sister אנתוני- ביצוע טוב. לא מושלם אבל טוב. כ"כ הרבה אורחים בקהל בערב כ"כ מאכזב. מה אתם אומרים, נצטרך לחכות עוד יום כדי לקבל תוצאות אמת או שיזרמו עם השערוריות? זה מריח רע, מאוד מאוד רע!

Juliann

New member
../images/Emo58.gif הנה דעתי האובייקטיבית...

כידוע לכם כל הפייבוריטים שלי עפו ולא ממש אכפת לי מי ינצח ומי יעוף... קאנטרי: קארי- הופעה טובה אבל פחות טובה משל איימי שנה שעברה בו- WTF? משעמםםםםםםם אנתוני- בסדר גמור וונזל- הרסה את השיר, הצילה חלק ממנו בסוף הנושא השני: קארי- ווקאלס בסדר אבל הופעה זוועתית בו- קצת יותר טוב ובכל זאת השתעממתי, נראה שבו חוזר על עצמו כמו לא יודעת מה. וונזל- הרבה יותר טוב מהראשון, קצבי והכל. אנתוני- לקח את אותו שיר כמו קארי וכיסח אותה לגמרי, נתן ביצוע פי מיליון יותר טוב וסיימון אמר שזה בגלל שהאריינג'מנט היה יותר טוב. בולשיט. אנתוני שר את זה עם יותר רגשות ונוכחות בימתית זה למה הוא היה הרבה יותר טוב. השמועות אומרות שהמספרים שוב היו לא נכונים אבל איידול לא הולכים לשדר את זה שוב. צודקים, מה הטעם?! גם ככה הם בוחרים את מי להעיף.

אוקי ראיתי.. ../images/Emo58.gif

טוב נתחיל מהטובים ביותר לרעים ביותר בו:מעולה מעולה מעולה והוא נראה טוב מאוד בשיר השני אני עדיין מזילה ריר נכון אין לו סטאר קוולטי כמו לקונסטנטין אבל יש בו משהו והוא שר מצוין היום והופיע מצוין למרות שבשיר השני מרוב הצרחות היו קטעים שלא הבנתי מה הוא שר.. אנתוני:אוקי זה נכון שאף פעם לא סבלתי אותו אבל לאחרונה הוא ממש מעולה רואים שלבן אדם יש קול והוא מוכיח את זה כל שבוע הוא שר ממש טוב היום את השיר השני הרבה יותר טוב מקארי וגם השופטים הסכימו.. וונזל:שיר ראשון לא משהו נראה לי שראיתי אותה בוכה גם אבל בשיר הראשון היא הייתה כבר יותר טובה לא מצוינת אבל בסדר.. קארי:אתם יכולים לאיית ש-י-ע-מ-ו-ם השיר הראשון היה מחריד והשיר השני יפה בעיקרון אבל היא ממש רצחה אותו מצטערת אני לא אוהבת אותה בכלל לא מגיע לה ליהיות האמריקן איידול הבאה! שורה תחתונה בו צריך לנצח.. חבל שזה לא יקרה לא נראה לי שיהיה בוטום 3 בטח יהיה שתי קבוצות של 2 עם הכי הרבה קולות והכי פחות. בבוטום 2 יהיו:אנתוני ווונזל ובטופ2: קארי ובו.. מתוכם כמעט בטוח אנתוני הולך.. אם זה היה תלוי בי קארי הייתה עפה אבל אין צדק בעולם!

whatever4

New member
צריך לבקש מבו...

שילבש יותר חליפות! הוא נראה מעולה היום

m a y a m i z i

New member
../images/Emo58.gifעוד שבועיים לגמר...

זהו היום באופן סופי אני יודעת: התוכנית בלי קונסטנטין פשוט מ ש ע מ מ ת !!! ארבעת המתמודדים האחרונים שנשארו מייצג זרם מסויים של הקהל שאוהב אותו. בו- רוק קארי- קאנטרי (מוזיקה משעממת רק האמריקאים יכולים כל כך לאוהב את המוסיקה הזאת) וונזל- שירי נשמה וסול אנתוני- סלין דיון עם כל הכבוד לתוכנית של היום מה לעזעזאל קורה שם?!?!?! האם השפעת הספיישל של איי בי סי השפיע בצורה כזאת שהנפיקו תוכנית משונה עם נושאים מוזרים... במיוחד לאחר שהבנתי שהרייטינג גבוה מאי פעם! טוב עכשיו לתוכנית: קארי- ביצוע ראשון שבוצע במיוחד לקהל אוהביה, שיר קאנטרי משעמם ושוב אמריקאי אמריקאי...קארי היא הסוויט הארט של ארה"ב המייצגת את הבחורה הקטנה הבלונדית ששרה שירי עם אמריקיאים. ביצוע השיר השני פשוט מוזר לא יודעת למה, את האמת הוא לא היה כל כך נורא כמו שהשופטים אמרו. היה מוזר פשוט מוזר! בו- נו נו נו האם למישהו עדיין יש ספק מי צריך לזכות...? הרי בו הוא היחיד שמצליח ליצור עניין בשיריו אפילו בשיר הראשון המרדים משהו הוא שר בצורה מדוייקת להפליא....והשיר השני MONEY בחירה מצויינת!!! עוד פעם הוא בחר שיר שמוכר יותר כשיר פתיחה של סידרה אהובה )לפני שבועיים השיר של מגרש ביתי( והיום שיר הנושא של השוליה )דולנד טראמפ( בביצוע מדהים, ממש ממש מדהים! ביצוע נקי מהלב מקפיץ וללא ספק אחת ההופעות הטובות של בו, שמצליח שבוע אחרי שבוע לעמוד בציפיות... וונזל- מה לעזאזל קרה שם???? בכי היסטרי אחרי ביצוע לא משהו מה קרה?!? מעניין אם קרה משהו לפני התוכנית? בכל אופן עדיין בחירה קשה של שיר מאוד קשה לשירה. הביצוע הפעם לעומת הפעמים הקודמות היה לא משהו (בלשון המעטה) לפחות ניצלה בשיר השני שהיה שיר מקפיץ ונתנה לדעתי את ההופעה הכי מרנינה של התקופה האחרונה ביצוע מקפיץ, אולי הצליחה להציל אפילו את עצמה השבוע עם השיר הזה... אנתוני- נכון לבחור יש קול הוא יודע לשיר אבל אין, אני לא מצליחה לשחרר את הסלידה שלי ממנו הבחור פשוט "צנון" כן צנון אין מילה אחרת לתאר אותו כל פעם שהוא שר אין פשוט אין סול מה שנקרא נשמה. הוא מצליח כל שבוע להביא ביצוע של שיר עם בטונים גבוהים וזהו פשוט בזה זה נגמר, הוא לא מצליח לסחוף, ולמה למה למה הוא בחר את אותו השיר כמו קארי?!?!? מה חסרים שירים, לדעתי זה היה פשוט ביזיון מבחינת המפיקים שאשרו לו להופיע עם השיר הזה, למרות שהוא נשמע יותר טוב מקארי אבל עדיין פשוט לא במקום. השיר הזה היה פשוט לא מוצלח בשביל שניהם בסיכומו של עניין... טוב עכשיו להימורים: בהחלט שבוע קשה, לכל אחד מהמתחרים בשלב הזה של התחרות יש את המעריצים שלו השאלה מה עם אלה שמתנתנדים "הקולות הצפים" . אני מקווה קודם כל שבו ישאר, לאחר שהיה בשלישיה הנמוכה הוא הצליח להחזיר לעצמו את הקצב ואת אהבת הקהל. לשאר המתחרים ההימור של שאנתוני יעוף- הוא מקבל םידבק בינוני לאורך העונה ולא נראה באתרי האינטרנט שיש לו עדת מעריצים מטורפת כמו בו או קארי... ונזל- אני חושבת שאחרי הבכי הקהל בבית פשוט ירוץ לתמוך בה. בכי ולהיות אנדרדוג עזר בעונה הזאת להרבה מתמודדים לאורך התוכנית העונה ובכלל, בעיקר כמו סקוט שניצל פעם אחר פעם לאחר קטילות מצד השופטים ומסיפורים בעיתונים... קארי- תמשיך עוד שבוע יש לה את המעריצים שלה היא הבייבי של התוכנית, מעניין אם זה יחזיק עשד לגמר או שיגמר הפעם או שבוע הבא? כל תוצאה של הדחה של אנתוני או ונזל יהיה הגיוני עם זה בו או קארי אהיה מופתעת...

m a y a m i z i

New member
../images/Emo6.gifעוד משהו אחד קטן...../images/Emo58.gif

קונסטנטין... למישהו יש תשובה מה קרה איתו?!!??!? מה היה במים של האמריקאים שהם הדיחו אותו בשלב כל כך מוקדם...התוכנית איבדה קצת מהצ'ארם שלה... הרבה דברים אפשר לומר על קונסטנטין אבל בדבר אחד כולם יסכימו כולם חיכו לראות מה הוא יעשה על הבמה לטוב ורע. איפה הבנות הקטנות ועדת המעריצות? אני בטוחה בלי שום קשר ושמחכה לו עתיד די מזהיר במוסיקה. הוא זמר מוכשר ויותר מזה והכי חשוב פרפומר בכל רמח איבריו קונסטנטין- אני מתגעגעת!!

Fairywitch

New member
ברוכה הבאה, מסכימה עם כל מילה../images/Emo45.gif

לא צפיתי- אצפה אחרי צאת יום הזכרון, ואני לא מחכה בכיליון עיניים- מאז שקונס הלך- שעמום פחד

Juliann

New member
כמה עידכונים.....

איידול מכור. וההפקה העיפו את קונסי בגלל שהלהקה שלו הוציאה דיסק ולא מצא חן בעיניהם שאנשים הולכים להרוויח כסף מהפרסום שלהם וקונסי אגב חתם ויתור זכויות ככה שהוא לא מקבל כסף על זה אבל לאיידול לא אכפת. הרייטינג ירד אחרי שקונסי עזב ואז איידול העיפו את סקוט כי הם הבינו שהאמריקאים מעוצבנים. אני לא יודעת מה קורה עם הרייטינג עכשיו. אבל אחרי שקונס עזב הם הפסידו את המקום הראשון ל"Desperate Housewives" . כולם יודעים שהטופ4 השנה הם הכי פחות טובים אי פעם. אין אפילו כוכב אחד שם. זמרים טובים אבל אין להם נוכחות בימתית [קארי ואנתוני], בו נראה כאילו הוא עושה את אותה הופעה בדיוק כל שבוע וונזל מתנדנדת. איפה אנואר המוכשר? קונסי המדהים? נאדיה? ג'סיקה? אפילו ניקו! גאד איזה שעמוםםםםםםםם

Fairywitch

New member
מה שהכי עצוב-

כשהתחילה העונה היה פוטנציאל שיהיו הTOP4 הכי טובים אי-פעם, אבל עם הדחות המחורבנות, תסלחו לי, זה מה שיצא. החמישייה שלי היו קונס, קרי, אנואר, נדיה/ג'סיקה/וונזל (הדילמה זה כי נדיה הידרדרה) ובו. ומי היה בחמישייה בסוף? זוועה
ואגב- Desperate Housewives-...
מגיע להם להפסיד לזה

darklighter

New member
הלו חנה אל תרדי על Desperate../images/Emo46.gif

זו סידרה שולטת ומעניינת שזכתה במלא פרסים ואיידול סתם משעמם בלי קונס היה חרא תכנית!!!! סוף סוף יש צדק

14מתן

New member
את באמת חושבת שההדחה של קונסטנטין

זה מה שהרס את העונה ? אם הוא היה מגיע לטופ4 אותה זוועה הייתה מתרחשת

Fairywitch

New member
אותה זוועה? אין מצב../images/Emo11.gif

לפחות היו שני שירים בתכנית שמוגשים ע"י פרפורמר מעולה, גם שבוע שעבר וגם השבוע
והיו נחסכים מאיתנו שני שירים של סקוט...

למעלה