../images/Emo58.gifעוד שבועיים לגמר...
זהו היום באופן סופי אני יודעת: התוכנית בלי קונסטנטין פשוט מ ש ע מ מ ת !!! ארבעת המתמודדים האחרונים שנשארו מייצג זרם מסויים של הקהל שאוהב אותו. בו- רוק קארי- קאנטרי (מוזיקה משעממת רק האמריקאים יכולים כל כך לאוהב את המוסיקה הזאת) וונזל- שירי נשמה וסול אנתוני- סלין דיון עם כל הכבוד לתוכנית של היום מה לעזעזאל קורה שם?!?!?! האם השפעת הספיישל של איי בי סי השפיע בצורה כזאת שהנפיקו תוכנית משונה עם נושאים מוזרים... במיוחד לאחר שהבנתי שהרייטינג גבוה מאי פעם! טוב עכשיו לתוכנית: קארי- ביצוע ראשון שבוצע במיוחד לקהל אוהביה, שיר קאנטרי משעמם ושוב אמריקאי אמריקאי...קארי היא הסוויט הארט של ארה"ב המייצגת את הבחורה הקטנה הבלונדית ששרה שירי עם אמריקיאים. ביצוע השיר השני פשוט מוזר לא יודעת למה, את האמת הוא לא היה כל כך נורא כמו שהשופטים אמרו. היה מוזר פשוט מוזר! בו- נו נו נו האם למישהו עדיין יש ספק מי צריך לזכות...? הרי בו הוא היחיד שמצליח ליצור עניין בשיריו אפילו בשיר הראשון המרדים משהו הוא שר בצורה מדוייקת להפליא....והשיר השני MONEY בחירה מצויינת!!! עוד פעם הוא בחר שיר שמוכר יותר כשיר פתיחה של סידרה אהובה )לפני שבועיים השיר של מגרש ביתי( והיום שיר הנושא של השוליה )דולנד טראמפ( בביצוע מדהים, ממש ממש מדהים! ביצוע נקי מהלב מקפיץ וללא ספק אחת ההופעות הטובות של בו, שמצליח שבוע אחרי שבוע לעמוד בציפיות... וונזל- מה לעזאזל קרה שם???? בכי היסטרי אחרי ביצוע לא משהו מה קרה?!? מעניין אם קרה משהו לפני התוכנית? בכל אופן עדיין בחירה קשה של שיר מאוד קשה לשירה. הביצוע הפעם לעומת הפעמים הקודמות היה לא משהו (בלשון המעטה) לפחות ניצלה בשיר השני שהיה שיר מקפיץ ונתנה לדעתי את ההופעה הכי מרנינה של התקופה האחרונה ביצוע מקפיץ, אולי הצליחה להציל אפילו את עצמה השבוע עם השיר הזה... אנתוני- נכון לבחור יש קול הוא יודע לשיר אבל אין, אני לא מצליחה לשחרר את הסלידה שלי ממנו הבחור פשוט "צנון" כן צנון אין מילה אחרת לתאר אותו כל פעם שהוא שר אין פשוט אין סול מה שנקרא נשמה. הוא מצליח כל שבוע להביא ביצוע של שיר עם בטונים גבוהים וזהו פשוט בזה זה נגמר, הוא לא מצליח לסחוף, ולמה למה למה הוא בחר את אותו השיר כמו קארי?!?!? מה חסרים שירים, לדעתי זה היה פשוט ביזיון מבחינת המפיקים שאשרו לו להופיע עם השיר הזה, למרות שהוא נשמע יותר טוב מקארי אבל עדיין פשוט לא במקום. השיר הזה היה פשוט לא מוצלח בשביל שניהם בסיכומו של עניין... טוב עכשיו להימורים: בהחלט שבוע קשה, לכל אחד מהמתחרים בשלב הזה של התחרות יש את המעריצים שלו השאלה מה עם אלה שמתנתנדים "הקולות הצפים" . אני מקווה קודם כל שבו ישאר, לאחר שהיה בשלישיה הנמוכה הוא הצליח להחזיר לעצמו את הקצב ואת אהבת הקהל. לשאר המתחרים ההימור של שאנתוני יעוף- הוא מקבל םידבק בינוני לאורך העונה ולא נראה באתרי האינטרנט שיש לו עדת מעריצים מטורפת כמו בו או קארי... ונזל- אני חושבת שאחרי הבכי הקהל בבית פשוט ירוץ לתמוך בה. בכי ולהיות אנדרדוג עזר בעונה הזאת להרבה מתמודדים לאורך התוכנית העונה ובכלל, בעיקר כמו סקוט שניצל פעם אחר פעם לאחר קטילות מצד השופטים ומסיפורים בעיתונים... קארי- תמשיך עוד שבוע יש לה את המעריצים שלה היא הבייבי של התוכנית, מעניין אם זה יחזיק עשד לגמר או שיגמר הפעם או שבוע הבא? כל תוצאה של הדחה של אנתוני או ונזל יהיה הגיוני עם זה בו או קארי אהיה מופתעת...