דעתי..
קודם כל לכל האנשים שמשתעממים מהתוכנית- מישהו מכריח אותכם לראות
? במקום להתלונן על השעמום ועל המחסור בקונסטנטין - או שתפסיקו לראות או שסתם תתיחסו לזה כאל תוכנית בידור ותראו בשביל הכיף. נראה לי שסתם יש לכם אנטי כלפי התוכנית כי קונסטנטין עף. באשר לתוכנית: מאוד עיצבן אותי שהנושא היה קאנטרי. דווקא כדי שקארי תצא טוב? מה הקטע? לא פייר בכלל.
קארי: הופעה ראשונה: שיר קאנטרי נחמד אך לא מגוון. הופעה שנייה: משעמם, משעמם, משעמם, משעמם ו....הזכרתי משעמם?! כל כך שמחתי שסוף סוף השופטים אמרו לה את האמת. התגובות האלו היו צריכות להגיע בשלב הרבה יותר מוקדם של התחרות לדעתי. אבל, אני חושבת ששוב- היה לה קול טוב, טוב מאוד אפילו אבל...הזכרתי כבר שהיא משעממת?
בו: סחתיין על הלוק בהופעה השנייה
הופעה ראשונה: ביצוע נפלא לשיר
מאוד משעמם. הסכמתי עם השופטים. הוא היה צריך לשיר שיר יותר קצבי וחי. אחרי ההופעה הזאת האמנתי שיש סיכוי גדול שהוא יעוף מחר אבל אז הגיעה... הופעה שנייה: מדהים! עד ההופעה שלו התוכנית הייתה די בינונית. כמה טוב שיש את בו....הופעה אנרגטית ונפלאה. אהבתי, אהבתי, אהבתי! ושוב- אהבתי את הלוק
וונזל- מישהו מוכן להסביר לי למה היא בכתה?
הופעה ראשונה: הופעה ממש לא טובה לדעתי. הקול שלה נשמע ממש חלש ולא מדויק. לא נעים להודות, אבל נראה לי שהבכי שלה יעשה משהו לאנשים ולכן יסלחו לה על ההופעה הזאת. הופעה שנייה: מעולה! קול טוב, אנרגיות חזקות (אהמ....קארי....אהמ) פשוט חמודה!
אנתוני- הופעה ראשונה: קצת משעמם אבל שר מצויין
מישהו במקרה זוכר מה סיימון אמר לו? אני לא זוכרת.... הופעה שנייה: ביצוע הרבה יותר טוב משל קארי. נשמע טוב. אני חושבת שהשבוע לכולם יש סיכויים לעוף. הסיכויים לדעתי הם כאלה: קארי- אם הייתם שואלים אותי לפני "מקרה קונסטנטין" הייתי אומרת שאין שום סיכוי בעולם שהבחורה הזאת עפה מחר. במיוחד כשהופעה אחת הייתה סבירה. אבל אחרי שקונסטנטין עף אני ממש לא אתפלא שהיא תעוף. אני הראשונה שאשמח. בו- מצב בעייתי....הופעה אחת נשכחת, הופעה שנייה מעולה. אני לא מאמינה שהוא יעוף כי הייתה לו את ההופעה הכי בולטת ועוצמתית אבל עדיין...הכל יכול לקרות. וונזל- גם מצב בעייתי- אבל נראה לי שוונזל היא די חביבת הקהל ולכן היא תישאר אבל לאור ההופעות שלה היום היא בסיכון. אנתוני- סיכויים מאוד גדולים שהוא עף מחר. וזהו. יצא קצת ארוך לא?