אני רואה שאין..

Kryptonite

New member
../images/Emo31.gif לא מסכים.../images/Emo168.gif

זו אמנם הייתה תוכנית חלשה, אבל הנושאים לא היה משהו ב-כ-ל-ל (בשנים קודמות היו להם נושאים הרבה יותר טובים לפיינל 4, וההופעות היו בהתאם) קארי וונזל ובו מצויינים, לומר שהם לא איידול זה סתם להגזים. לנדיה לא היה קול בגרוש, וההדרדרות של ההופעות שלה גרמה לההעפה שלה להיות מוצדקת. על ג'סיקה באמת חבל לי, אבל מה לעשות - פשוט לא היו לה מעריצים. היא הייתה מהתמודדות הטובות, אבל לא כאלה שיהיו *ה*פייבוריט שלך... כנ"ל לגבי אנואר וניקו אם זה כלכך משעמם אותך - את באמת לא חייבת לראות

נועה167

New member
אני חושבת..../images/Emo58.gif

שבאמת קונסטנטין חסר מאוד! אבל זה לא אומר שזאת הסיבה לתוכנית היום.. היום סתם לא היה משו זה לא רק בגללו. אז הנה מה שאני חושבת: קארי- השיר הראשון אני אישית לא אוהבת קאנטרי אבל כמו שהשופטים אמרו זה ממש היא! ככה שהיה סבבה! השני לא מבינה למה כ"כ ירדו עליה זה לא היה בכלל כזה גרוע! לא מהטובות שלה אבל עדין.. קצת הגזימו! וונזל- איזה חמודה היא הייתה.. היום אכן לא היום שלה! ההופעה הראשונה לא משו באמת הייתה מאוד לחוצה והשנייה דווקא אהבתי.. לדעתי היא תעוף כי אנטוני היה טוב לצערי :( בו- מעולה! הופעה 1 שיר באמת משעמם אבל עדין אהבתי ת'אמת. הופעה שנייה זה ממש שיר בול מתאים לו! היה ממש טוב! אנטוני- דווקא בזמן האחרון אני באמת מתחילה לחבב אותו אבל אוף כל עוד הוא טוב וונזל עפה לפניו ואני כ"כ מעדיפה שהיא תישאר!! הוא היה טוב היום בשני הביצועים.

shavitlavi

New member
מה שקארי עשתה

היום ל-if you don't know me by now צריך להופיע במילון תחת המילה שחיטה. לבחורה יש קול אבל זאת הייתה אחת ההופעות הגרועות ביותר בתולדות איידול. גם היא לא עומדת בלחץ.

נועה167

New member
אני כ"כ לא מסכימה!

לדעתי הרבה אנשים שומעים את השופטים וישר חושבים כמוהם! וזה ממש לא נכון לעשות! אני הקשבתי להופעה וזה לא היה נורא כמו שהם הציגו את זה.. ובטח שלא אחת ההפעות הגרועות בתולדות איידול.. היא ברמה אחת יחד עם בו וונזל מעל רוב המתמודדים בתחרות לא משנה מה תשיר. לדעתי השופטים סתם הקצינו וזה מן הסתם כדי לעורר קצת חשש אם היא תעוף או משו כזה...ככה זה באיידול.. מן הסתם זה היה מתוכנן.

shavitlavi

New member
תקשיבי שוב!

נשבע לך זו הייתה קטסטרופה. אני מפנה אותך לביצוע של סימפלי רד (או להבדיל אלף אלפי הבדלות לביצוע של אנתוני). מדובר באחד השירים היותר מדהימים שיש והוא בותר באכזריות.

ששוניקו

New member
אני גם חושב שיש פה הגזמה רצינית...

אני חושב שהשבוע היה שבוע מוצלח מאוד מבחינת כל הרביעיה, לכל אחד מהם היה שיר שהוא הופיע בו בצורה מעולה. קארי - השיר הראשון היה פנטסטי, מדהים, כל כך כל כך אהבתי, השני היה הרבה פחות טוב אבל סיימון צודק זה בגלל העיבוד המזעזע לשיר. וונזל - הביצוע הראשון היה חלש, והיה עצוב לי שהיא בכתה, למה היא בכתה? הביצוע השני היה ממש פצצה, אני אוהב כשהיא לוקחת שירים מוכרים במיוחד ועושה אותם בצורה מצויינת אחד הביצועים הגדולים שלה. בו - הראשון היה משעמם רצח, השני איך אמרו perfect באמת שהיה מדהים אני חושב שזה השתווה ל "spinning wheel" אנתוני - הראשון היה מעולה באמת שהוא הפתיע אותי לטובה, השני היה יבש :/ קוסנטנטין - אה הם העיפו אותו :( ואם כבר מדברים על הtop 5 הכי טוב שיכל להיות אז זה קונסי, קארי, וונזל, בו וג'סיקה סיירה הגדולה מהחיים

נועה167

New member
ואי ושכחתי

את האורחים בקהללל ואי ראינו את ג'ון לטויה מיקלייה וג'סמין! חמודים :)

מה לעזאזל זה היה היום מה?

אוקיי בואו נתחיל הקאנטירי קארי-השיר הראשון החמיא לה (בלשון המעטה)ובשיר השני וואט דה ... זה היה איכס שיעמום אחת שתיים שלוש ולמיטה וכולם אומרים למה אנטוני בחר את השיר שלה קארי אולי היא בחרה תשיר שלו זה שהוא הופיע אחריה לא אומר כלום בו-בו בשיר הראשון היה אהה חלש משעמם מרדים כזה אבל עדיין יותר טוב מקארי בשיר השני הוא הקפיץ תביניין נהנתי וונזל-אוקיי וונזל היא אהובתי בשיר הראשון אהה הצילה את עצמה בסוף אבל היא התחילה לבכות וכל הביטחוןם שלה שראינו במשך כל התוכניות יחרד כניראה משהוא קרה בשיר השני אוקיי זה מה שאני מיתכוון היא הייתה מעולה לדעתיי שלא תארוז עוד את המיזוודות אנטוני- אני לא אוהב אותו הקול שלו מתאים לסוג אחד של מוזיקה וזה בלדות שהוא מנסה סוג אחר קוטלים אותו והוא פשוט אנמי לא אוהב אהבתי שהוא שר תשיר הראשון בשיר השני תאמת העברתי ערוץ אנטוני תארוז את המיזוודות צר לי שזה אתה ולא קארי אבל פשוט אנשים אוהבים אןתם חבל עולם אכזר קארי אני מקווה שאת בקרוב מאוד ועדיף שעה אחת קודם תחזרי לכפר שלך ועדיף שתשירי רק בהופעות רודאו הוא מה שזה לא יהיה וונזל את האליל האמריקאי הבאה ואים לו אז את תהיהי האלילה שלי לתמיד WE LOVE YOU VONZ

ענת309

New member
השואו האיום../images/Emo10.gif

היי אני עוד פה,,,,,,,, מה זה היה, מה קרה?????????????? אני כל כך הרבה עושה השוואות עם הכוכב הנולד שלנו, והיום האמריקן איידול יכול להצטרף לתכנית שלנו מהבית {זה אותו ביזיון בערך}................. קארי- אני לא מתה על קאנטרי, לא מתחברת, ואת דעתי על קארי אמרתי מזמן, לא אוהבת אותה, אפילו שבהתחלה היא היתה הפייבורטית שלי, אבל היא מאד משעממת, מאד טכנית ואין לה סטאר קויליטי. בו- לעומת שבוע שעבר לא עשה לי את זה באף אחד מהשירים.... וונזל- אהובתי!!!! מה קרה למה את בוכה והשיר הראשון יצא לך קצת מעאפן השיר השני החזיר לה את השיק את הכיף את הנשמה, מאד אהבתי. אנתוני- כרגיל חמוד, לא מספיק להיות אמריקן איידול, השיר הראשון הלך לו טוב, הוא שר יפה, ולמד סוף סוף להשתמש בקול שלו, השיר השני מרב התאמצות לא יצא כלום. לא יודעת מי יעוף בשבוע הבא מקווה מאד שלא וונזל. בסופו של עמיין , נראה לי שבו או קארי יתרו על האיידול, ולא אתפלא אם קארי תזכה!!!!!!!!!!!!!

Ghostmize

New member
../images/Emo62.gifמישהו מוכן להגיד לי../images/Emo58.gif

מה קרה לוונזל
הייתה כאן שמועה בפורום שוהלך להיות משהו טראומתי לאחד המתמודדים כנראה וונזל, ובאמת פאולה שאלה אותה איך היא מרגישה אחרי הביצוע והיא אמרה שעבר עליה יום קשה וגם סיימון לא ירד עליה הוא ראה שעובר עליה משהו. מה קרה

shavitlavi

New member
שמועות בפורום הרשמי:

הייתה איזה טרגדיה במשפחה. לי נראה יותר כמו לחץ, געגועים. בכל אופן העובדה שפולה וסיימון היו אמפטיים אליה מחזקת את התחושה שאולי באמת קרה משהו. ?who knows נדע יותר בימים הקרובים...

נועה167

New member
אם יש עדכונים תגידו!

מעניין אותי אם זה היה סתם לחץ או משו אחר..

shavitlavi

New member
רשמתי עדכון למטה

לפי מה ששמעתי בתוכנית הרדיו של סיקרסט.

14מתן

New member
אולי אמא שלה התחילה להתעצבן...

על זה שכל שבוע היא רק אומרת תודה לאבא אבא אבא ועכשיו היא כועסה

MoGanC

New member
זה היה קצת לא קשור הכל...

כלומר,מה הטעם לשלוח יעני הודעות דרך המסך כשהמשפחה בלאו הכי באולם? נראה לי רק האחיות של קרי לא היו שם מכל מי שהופיע שם.

למעלה