אני רואה שאין..

MoGanC

New member
יוש.

קארי (1)- הופעה כיפית ושירה נחמדה. בו (1) - משעמם,אבל ווקלית טוב כמו תמיד. ונזל (1) - מה,עכשיו כל שנה תהיה לנו מישהי בוכה בטופ 4? אני לא יודע מה קרה לה,אז אני לא אנסה לנחש שזה משהו רציני.בכל מקרה,השירה שלה היתה משעממת וזה בכלל לא היה קנטרי,או שאני סתם מדמיין (היי,הנה ג'זמין טרייס.מה היא עושה שם?) אנתוני (1) - לא הבנתי את ההתלהבות.העלה את הסף? לאיפה? זה נשמע כמו כל ההופעות שלו.אני אישית השתעממתי. קרי (2) - שרה שיר שלה טויה שרה בדיסק של שנה שעברה.זה סימן שהגיע זמנה לעוף? הרי ונזל בכתה,זה סימן לשוקר.לה טויה שרה את זה פי 100 יותר טוב,אבל אצלה זה היה שיר אולפן,אז אין לדעת. בו (2) - איזה בנאדם תותח,אבל רציתי שהוא ישיר את mrs jones :}~ טוב,גם זה היה טוב.אני לא בטוח אבל כמה יאהבו את זה כי הוא עשה הרבה growling בשיר. (הי,זה ג'ון סטיבנס,מה הוא עושה שם?
) וונזל (2) - ההופעה הכי טובה שלה לדעתי.אין לי הרבה מה להגיד.אהבתי. אנתוני (2) - נשמע מצוין,אבל אחרי מה שסיימון אמר הבנתי שהוא צדק,לא היה בזה נשמה (אני יודע,אני סיימון הור :D).זה מגניב שהוא וקארי שרו את אותו שיר,למרות שאני בטוח שקרי מצטערת שהיא נלחמה איתו על זה

14מתן

New member
השיר השני שוונזל שרה ../images/Emo163.gif

זה אותו שיר שלה-טויה שרה בטופ4 בשבוע שהיא עפה
אולי גם זה סימן

14מתן

New member
TOP4 ../images/Emo68.gif../images/Emo150.gif../images/Emo22.gif../images/Emo68.gif

קאנטרי theme
קארי - די אירוני שב"נושא ערב" שלה ממש, היא הייתה הכי גרועה
היא כל כך הרסה את השיר ! איימי שרה את זה עונה שעברה וממש גרמה לי לאהוב את השיר
בו - אני אהבתי
היה מאוד נחמד ! שונה ממה שהוא עושה תמיד, הגיוון רק עזר לו
וונזל - התחילה מעט לא טוב אבל התגברה על זה וזאת הייתה ההופעה הכי טובה של הסבב לדעתי
אנתוני - חביב וזהו. אז הסדר של הסבב הזה לדעתי הוא וונזל בו (תראו תראו !) אנתוני קארי 2 זקנים theme
קארי - אני אהבתי
השופטים לא נחמדים
דווקא תמיד הם סוגדים לה, חשוד מאוד
בו - זוועה זוועה בבעעעעעע אוי ואבוי הוא הרס לי לגמרי את המחמאות על השיר הקודם שלו
וונזל - היו קטעים שהמוזיקה הייתה חזקה יותר מהקול שלה (מה שתמיד קורה בהופעות של קארי...
) אבל סך הכל היה בסדר גמור
אנתוני - לדעתי הוא לא היה יותר טוב מההופעה של קארי.. מוזר שהם בחרו אבל לשיר את אותו שיר, לפחות הם לא היו אחד אחרי השני
הסדר לסבב לדעתי קארי/וונזל אנתוני בו
היה נחמד לראות את ג'זמין (כן כן !
) ואת ג'ון סטיבנס (כן כן !
2) ואת מקיילה (כן כן !
3) ואת לה-טויה (??) בקהל
בקשר לטעות של המספרים, הקשבתי טוב טוב למספרים שראיין אמר והוא אמר נכון ! קארי 1, בו 2, ונזל 3 ואנתוני 4 ! לפי מה שהבנתי הבעיה הייתה בכתוביות לחירשים שצריך להפעיל אותן כדי לראות אותן או משו כזה... מן הסתם חירשים לא יראו את התוכנית ויצביעו כי הם לא יכולים לשמוע את המתמודדים שרים, נכון ?
אז לא צריך תוכנית חוזרת בקיצור...

14מתן

New member
ראיתם איך השקעתי בכותרת ???

כל תפוזון כזה הוא פיינליסט
אנתוני
בו
קארי
וונזל (כל התפוזים בתפוז בנים...ממש שוביניסט התפוז הזה. ובכלל, אין שום תפוז שחור !!!
)

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifגדול../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

איזה תפוזון היית נותן לקונס? ולסקוט? יש לי לסיימון

14מתן

New member
לא יודע... לא חושב....

אבל היא לפעמים קצת מתנהגת כאילו היא על משו

SHTRUDIDI

New member
עדיין לא ראיתי

אבל כל הכבוד על ההשקעה בהודעה. אחרי שאני אראה אני גם אגיב על התוכן...

Kryptonite

New member
היה... משעמם.../images/Emo168.gif

לא מעניין מידי ולא משעמם מידי, פשוט ככה... אף אחד לא היה טוב, ואף אחד לא היה רע (חוץ מוונזל עם How Do I Live) וזהו.

נועה167

New member
ובקשר לוונזל

ואי היא הייתה לחוצה היום! שיתנו להם קצת חופש מסכניםם כמה לחץ

למעלה