אני רוצה לבקש ממכן מס' דברים...

a d i d a s 2 1

New member
אבשלום קור גם אוהב את שרית...

והוא רוצה לבקש...מכן... את אותו הדבר חח..והכל באהבה

rifkin1

New member
אם כבר צריך להחזיר מישהו

בגלגל הצלה אז זה לוטם, הוא רקדן מדהים לדעתי. וכמובן שוובה חייב להמשיך לחצי הגמר אחרי הסולו המדהים שהוא נתן בתוכנית האחרונה.

a d i d a s 2 1

New member
כלהכבוד לוובה כי רק בזכותו נפתרה לי

תעלומה...עם כמה ווים כותבים וובה ווה ווה וי ווה

a d i d a s 2 1

New member
רקדן לא יודעת.... מנולד לרקוד

אני מכירה את גיתית... ריקודים לא עושים לי את זה..זה מצ'עמם לי...

דורית41

New member
אהלן,גם לי יש וידוי../images/Emo124.gif

יזעזע כאן כמה בנות.....מצטערת.... לא אוהבת איך שוובה רוקד.מקווה שלגמר יגיעו לידיה,ותום (הוא באמת טוב לדעתי,זכיר לי קצת את אור כחלון באופן הריקוד), ומעיין. רואים כאן את סימני המיתון......בזמן האחרון התרבו השרשורים בנושא נולד לרקוד.

שונית 7

New member
הי דורית המיתון הוא כי לא העלית

את התמונות מהחתונה שהיית בה
אתמול.לגבי תום הוא באמת רקדן מדהים לפי כללי הריקוד מקצועני ורואים ששרף הרבה שעות בחייו באימונים.(אני אישית לא מומחית לריקוד אבל שנים של שטיפת מח של חברה טובה שלי שהייתה רקדנית בלט ועכשיו מורה לבלט עשו את שלהם) אבל לוובה יש משהו אחר מולד שקוראים לו ה-X .זה הדבר הנוסף הזה של נוכחות שקשה להגדיר אותו. ד"א אם במחול עסקינן מיסדת בת דור נפטטרה היום

talytal

New member
../images/Emo12.gif אני ה-מ-ו-מ-ה

סתם סתם, מתוקיזה, זכותך לאהוב ולא לאהוב את מי שבא לך. כל עוד את אוהבת את ג'קו, מקום הכבוד כאן מובטח לך...
ולגביי המיתון.... הוא לא יימשך לנצח...
אבל בנושא נולד לרקוד, אם יש כאן מישהי שמעוניינת לדעת מי עף השבוע....
השמועות מההקלטות אתמול אומרות שעפו וובה (
) וירדן... בנות, להכין את האצבעות לשליחת SMS בגלגל הצלה...

talytal

New member
אני יודעת... ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני כבר כל כך רגילה שהפייבוריטים שלי זוכים בתכניות האלה... עם ג'קו, ובעונה האחרונה של נולד לרקוד הפייבוריט שלי היה אור כחלון... אוף. לא נראה לי שאני אראה את התכנית יותר עכשיו. נשארו שם אולי רקדנים טובים, אבל אני לא מתחברת לאף אחד מהם, ובגלל זה גם לא ממש מעניין אותי לראות מה יקרה ומי יזכה...

Karina85

New member
אכן קשה

לא נורא יש גם את רוקדים עם כוכבים... ויש את אלון אבוטבול ורררודררריגווו

talytal

New member
אה, דווקא שם אני ממש אוהבת

את מיכאל הנגבי. מסתבר שהטיפוס שלי ברקדנים הוא נמוך ומצחיק... גם וובה וגם מיכאל עונים על הקטגוריה הזו. ג'קו מצחיק, אבל נמוך הוא לא (נראה לי), אז כנראה שבזמרים זה שונה...

Karina85

New member
זה שלא שהוא מצחיק

יש לו חוש הומור... וזה הבדל גדול מאודדד

talytal

New member
הממ, אותי הוא מצחיק.

מה ההבדל? כשאני אומרת מצחיק אני לא מתכוונת לבדרן או למישהו שמספר בדיחות, אני מתכוונת למישהו עם חוש הומור שגורם לי לחייך כשאני שומעת ורואה אותו.

Karina85

New member
מצחיק זה מישהו שמצחיק להסתכל עליו

... ככה אני הבנתי אותך לפחות, אבל פסדר

talytal

New member
אה, לא התכוונתי לזה

מהסתכלות על ג'קו קורים הרבה דברים, אבל צחוק הוא לא אחד מהם...

למעלה