אני רוצה לבקש ממכן מס' דברים...

דורית41

New member
כתבנו כמעט העתק אחת של השניה.

(ראי ההודעה העוקבת...). שמת לב לצלם?זה אומר שאנחנו "מככבות" בכל ההופעות בסרט על ג'קו? תגידי-נראה לך שכחברות פורום וותיקות הסרט יכול להיות "תכנית כבקשתך" ואנחנו יכולת למשל לבקש שישמיטו בעריכה את הקטעים שבהם אנחנו משתתפות.?

Karina85

New member
יו תקשיבו אני משתדלת לא לחשוב על זה

אבל אני ממש ממש מקווה שלא יראו אותי... וזה קצת בעייתי חחח כי טוב שבאלג'יר לא עמדתי שורה ראשונה ממש מול ג'קו... כאילו לא אכפת לי שיראו אותי השאלה איך אנחנו נראות... נקווה שאפשר להעביר את זה כ"סתם הייתי בהופעה ושרתי עם המוזיקה" חחח!!! וזאת הייתה הופעה ראשונה אחרי כל הבלאגן שהוא לא הראה שום סימן חיים מה שגרם להתרגשות להיות יותר עוצמתית מהרגיל ... טוב נחיה עם זה

talytal

New member
אני דווקא לא מודאגת

אפילו שהייתי קצת אחרי ההופעה באלג'יר, כשגיליתי בכמה מהתמונות שלי רואים את הצלם עם המצלמה מכוונת ישר עליי... אבל בתכלס, המוקד הוא על ג'קו. אם יראו את המצלמה עוברת על הקהל, יהיה מאוד קשה לשים לב למישהו בצורה ספציפית. כמובן, זה בהנחה שלא התראיינתן לצלם אחרי ההופעה ההיא. כי זה מצב שונה לגמרי...

Karina85

New member
חחח לא התראיינתי, תודה לאל

כי אני מומחית בלפדח את עצמי בדר"כ... ג'קו תעשששה לי שששיעור גיטרה!

rifkin1

New member
את תמיד היית א' תמונות ממי...

אני עדיין מחכה שתפציצי את הגלרייה...חחחח

Karina85

New member
ואת א' עיצובים...

ותקשיבי רק המחשבה על לעבור על כל הגלריה לראות שאני לא חוזרת על משהו שכבר שמו די מייאשת אותי... אבל אני מוכנה לצרוב לך דיסק עם כל התמונות שיש לי להופעה הבאה/מפגששש הבא, ואז אני אוכל גם לשים תמונות כבדות יותר!

rifkin1

New member
הגלריות לא כאילו מפוצצות

יש בעיקר את התמונות המוכרות...כך שהעבודה לא כזו מפרכת

rifkin1

New member
כל פעם אני מגלה משהו חדש ממך...

את חייבת לשבת אחרי הפסיכומטרי ולשים תמונות.

Karina85

New member
אין לי כוחחח אני אצרוב לך

ואז תוכלי להעלות כאוות נפשך...

Karina85

New member
סתם, אחרי הפסיכו בעזרת השם

ונקווה שעד אז יהיו תמונות חדשות לשים!!! :)

דורית41

New member
עכשיו את מבינה למה את א' תמונות?

כי את האולטימטיבית לתפקיד הזה.א'=אולטימטיבית.

Karina85

New member
../images/Emo6.gif

אז רגע, יש לי רעיון, אולי נתאם עם ג'קו ואני אעשה לו בוק ואז נעלה את כל התמונות לפורום???

Karina85

New member
נא להירגע

זה סתם תמונות של ג'קו עם אנשים ראנדומליים מהמועדון... אלא אם אני פשוט לא מכירה

למעלה