אני רוצה לבקש ממכן מס' דברים...

שונית 7

New member
אני דווקא אוהבת את אלון אבוטבול ו

גם את מיקי קם כבוד למבוגרים רוקדת ממש יפה וגם נורא מצחיקה

שונית 7

New member
למה יש גלגל הצלה נעלה את וובה

נצטרך לאכזב את אלונה שביקשה שנסמס לשרית קרפ

דורית41

New member
ידעתי שזה יהמם אתכן...לגמרי.../images/Emo8.gif

.ברור שזה נושא ברומו של עולם..... לגבי החתונה-אני כבר מתחילה לחשוב שאולי זה בשבוע אחר?בגלל ישראלה (טוב,לא בדיוק בגללה,אלא בגלל החתונה שלה) קניתי היום עיתון.....ואין חצי מילה.!!!במקום זה כתבו על דליה מזור שהיתה בהודו,וכשחזרה התייצבה אצל הספר לגוונים.תגידו מה עם ישראל היה עושה בלי המידע הזה?

שונית 7

New member
חח עושה גוונים כנראה.אני חרשתי

ברשת היום ולא מצאתי כלום. יכול להיות שלא היו צלמי עיתונות? מוזר

דורית41

New member
תזכירו לי

איך הגענו למסקנה שהחתונה היתה אתמול?זה עוד מסימני המיתון...(טליטל-אפשר גם לקרוא לזה השקט שלפני הסערה) אנחנו מתעניינות בחתונה הזו. שונית-עם ישראל-היה עושה אצל הספר גוונים,או שביל בצד-לא?

talytal

New member
האמת, עכשיו אני מרגישה

שחיי לא היו חיים לפני ששמעתי על הגוונים של דליה מזור...
אין לי אפילו מושג מי זו... ואמא שלי עשתה לי התקף לב קטן כשהיא סיפרה לי היום שהיא הייתה בקניון ושמעה שיר של ג'קו שהיא לא זיהתה. היא מוכנה להישבע שזה היה ג'קו, אבל לא נראה לי שיש מצב כזה... ממש ממש לא נראה לי.

talytal

New member
אז זו הסיבה

אני לא זוכרת את הפעם האחרונה שראיתי ערוץ 1. סביר להניח שזה היה עדיין בעידן טרום כבלים-לווין, ואולי גם טרום ערוץ 2...

דורית41

New member
נורא פשוט....

לכי על שיטת האלימינציה.תדליקי ערוץ 1 ואם תראי שם משהי עם גוונים והיא לא חיים יבין,אז זו דליה מזור.. חסרות קצת תמונות ג'קואיות הערב.קארינוש את כאן?תתיצבי לדגל.

דורית41

New member
תודה.קלעת בול.בדיוק התמונה

המתאימה למלא את החסך בתמונות הערב.

talytal

New member
וואי, הקולאז' הזה מזכיר לי נשכחות

עשיתי אותו אחרי ההופעה הראשונה, והייתי עדיין בכזו התרגשות מטורפת ממה שהלך שם... ג'קו, תעשששששה לי ששששששוב הופעה!

למעלה