אנשים מיתיחסים בחשדנות

• פותח הנושא amb2
  • פורסם בתאריך

inbardaf

New member
השם הפרטי שלי זה דפנה (במלרע..)

ואחרי הגירושין, החלפתי שם משפחה לשם חדש שבחרתי בעצמי - עינבר (עם י'). למעשה בחרתי אותו בעזרת מישהוא שאני מאוד מעריכה ושיש לו ידע בכל מה שקשור לאותיות וצלילים (לא קבלה...) חשבנו ביחד על כל מיני שמות עם כיוון מסויים וזה מה שיצא בסוף. (הוספנו בכוונה י' כדי לפתור 'בעיה' קלה) איזה כיף שכל יום מגלים דברים חדשים?
אחרת היה משעמם..

amb2

New member
הדלאי למה אומר את זה...תיקראו !

תיקראו טוב ואני מצטט: לדברי מנהיגה הרוחני של טיבט" מין מעניק סיפוק חולף ומוביל לסיבוכים, בעוד התינזרות ממנו מבטיחה חיים חופשיים יותר". עוד אמר המנהיג הגולה של טיבט: כי טבעי שלבני אדם יש תאווה למין אבל צריך להישתמש בתבונה האנושית כדי להבין את הצרות הכרוכות בכך" לדבריו במיקרים מסוימים מין גם עלול להביא לרצח או להתאבדות" אני אצטט אותו בהמשך הוא מצדיק את הדרך שלנו במאה אחוז..איש מדהים וחכם הוא הדלאי למה

מקמיקא

New member
זה קצת אחרת

כי הדלאי למה הוא (כנראה) לא א-מיני - הוא פשוט אידאולוגית נגד מין. הוא בחר בחירה (למרות שזאת לא הייתה בדיוק בחירה שלו...) להתנזר ממין ולהשקיע את חייו במדיטציה. למרות שאין ספק שהוא אחד האנשים החכמים... בכלל בודהיזם היא הדת האהובה עליי מבין כל אלה שאני מכיר.

amb2

New member
אני הייתי רוצה להיות נזיר טיבטי

באמת חשבתי על זה תורתו של הדלאי למה גם ככה מקובלת עלי כל היום להיתפלל וליחיות בקומונה בלי שום רצון או צורך במין זה אידיאל שהייתי רוצה שיהיה לכולם

inbardaf

New member
סתם בדיחה כזו

שחברים שלי צוחקים עלי, כי: א. אף פעם לא טסתי
ב. אני מספיק קטנה כדי להכניס אותי למזוודה, אז זה משעשע אותם נורא..
אז מתי נוסעים?

inbardaf

New member
טוב, אצלי זה כבר מסובך הרבה יותר

ומה עם שתי הבנות שלי?
עזבי, כנראה שלא יהיו לי חיים, עד שהן תגדלנה. ובעצם אז יש נכדים... טוב, אני מוותרת מראש. תהנו בלעדי!

מקמיקא

New member
טוב, חברה

חוטפים את דפנה, שמים אותה במזוודה (היא קטנה, היא לא תצליח להתנגד), ומשאירים את הילדים אצל הדודים. טיבט, הנה אנחנו באים!!!

amb2

New member
נרות חנוכה מטיבט../images/Emo13.gif

תחשבו כמה כיף להיות נזיר טיבטי אף אחד לא בונה על סקס אתך או מיתחבר אתך רק כדי להכניס אותך למיטה הדפוקה שלו אני מאסתי במין מזמן אני שוב אומר אם הייתי רוצה הייתי משיג מזמן ובקלות מי שבא לי זו עוד הוכחה ידידה שלי אומרת שאני כמו נרות חנוכה מותר להיסתכל אבל לא לגעת ואני גאה בזה נורא

למעלה