אנשים מיתיחסים בחשדנות

• פותח הנושא amb2
  • פורסם בתאריך

inbardaf

New member
חחחה... נרות חנוכה - אהבתי!

לי נתנו כינויים לא פחות טובים: 'פרח על תגע בי' 'מלכת הקרח' והטוב מכולם: 'פולניה זקנה'
שזה באמת הכי טוב, כי אומנם יש לי גנים כמעט פולניים מצד אמא (ליטאי ליתר דיוק), אבל אבא שלי תמני אורגינל (נולד בתימן) ואני, כמה מפתיע, די כהה.

snoopytush

New member
אני חצי מרוקאית חצי פולנייה

נראית פולנייה, מרוקאית בהכחשה. הכינויים הראשוניים מחמיאים :פרח מלכה האחרון ממש מעליב! חוצפנים!

inbardaf

New member
סתם גברים סוטים...

לא קיבלו את מה שהם רצו, אז הכי קל להוציא אותי ה'לא בסדר'..
יענו, אני לא מספיק מממגניבה, ואני 'סתם משביתה מסיבות'. אני רואה שגמילה זה לא הצד החזק שלך..
לא נורא, אנחנו נהנים...

queen helen

New member
צר לי להרוס את הפנטזיה

מניסיוני העגום - הטיבטים כ"כ חרמנים, שזה מגעיל. וכן - שמעתי סיפורים גם על נזירים! אבל הנופים...

inbardaf

New member
חחחה

יש על זה אפילו סרט (על נזיר שמרוב חרמנות עזב את המנזר) לא זוכרת ת'שם, אבל סרט מדהים עם המון אמירות חכמות (טיבטיות?). הבעיה היחידה איתו, זה שהוא שטוף סצינות של סקס מכל צורה
ראו הוזהתם
והנופים אכן מעלפים...

queen helen

New member
סמסרה

סרט מדהים (למרות שסובל מתת עלילה, אבל הנופים...) זה אחד מהסרטים המעטים שהסצנות של הסקס רק הוסיפו נופך. הן היו לא מעטות, אבל עשויות בכ"כ הרבה אומנותיות וטוב טעם (יחסית לנושא) שלא הרגשתי שהן נועדו למכור את הסרט. מצד שני - כא-מינית, מה אני מבינה? ד"א - סרט מהצד ההודי של טיבט. וזה סרט על נזיר שעזב את המנזר מהסיבה הזאת, אני מדברת על נזירים פעילים, שלא היו להם יותר מדי בעיות להציע אי אילו הצעות מגונות לנשים זרות.

snoopytush

New member
סורי נשמע משעמם

רוחניות זה נחמד אבל אני אוהבת להנות בחיים
אז לא תודה

Berethor

New member
אופטימיות היא דבר הרסני

מכניסה אנשים לאשליות וגורמת לאנשים לסתמך על דברים שאין להם כל סיכון. היא יכולה לחיות גם עם זוגיות וגם עם מין, מה את אומרת על האפשרות הזאת. כבר יצאת באמירה שהיא לא רוצה זוגיות או לא אוהבת אותו מספיק ? זה אטימות מצידך. הם יכולים לקבל את זה ולתפשר, הם כבר ניסו למצוא פשרה כי לא ידעו במה בדובר, שניהם סובלים. יש פה חוסר התאמה מינית וזה לא סתם עוד קושי, מדובר פה בדבר חשוב. הוא חשוב בגלל שלצד אחד הוא חשוב, בגלל שכולם צריכים לתפשר עליו. תודי בזה שאת מצפה ממנה להפוך לא-מינית רק בשבילו, תודי בזה. הקטע שזה לא כל כך פשוט והיא לא בטוח שרוצה בזה. הוא עושה לה טובה והיא מקבלת פחות מה שהיא רוצה, זה לא דבר של מה בכך, שאפשר לתעלם ממנו ולהמשיך הלאה. מה גם שזה שהצד השני לא נהנה בכלל גם מדכא אותה. זה כמו לנשק מישהו שלא נהנה מזה או סתם מישהו שלא מרגיש כלום. הרי היא רואה זאת גם כדבר רומנטי, היא לא סתם חרמנית שרוצה לקבל מה שיש. "Hoping for the best but expecting the worst

inbardaf

New member
דיי berethor דייי

מה יש לך? אני אמרתי דברים כאלה? אני רוצה שהיא תהפוך לא-מינית? - אין לי במה להודות, כי אני ממש לא מעוניינת בזה. למה שאני ארצה דבר כזה? מה זה ייתן לי? איפה הרווח? כל מה שניסיתי לומר, זה שבזוגיות תמיד!! אבל תמיד!! יש פשרות. חלק יתפשרו על X וחלק על Y. מבחינתי פשרה בתחום המיני, היא פשרה כמו כל פשרה אחרת. תגיד לי שזה בלתי אפשרי? אני אגיד לך שאולי לך. ואין לי ספק שלעוד כמה. יש דברים שאני לא מוכנה להתפשר עליהם. כל אחד והקווים האפורים שלו והשחור והלבן שלו. כבר הבנו למשל שאתה לא מוכן להתפשר על יופי ואני כן. אני לא מוכנה להתפשר על אופי טוב (והטוב היחסי שלי...) ועל חכמה. מה לעשות, אין סיכוי שאני אסתדר עם בן-זוג שטיח.
לי אישית הפשרה בתחום המיני היתה נסבלת. זה היה אישו ביחסים שלנו ודיברנו על זה הרבה, אבל לא בגלל זה נפרדנו. כל מה שאמרתי, זה שאם היא רוצה, הם צריכים לנסות למצוא נקודת אמצע ביניהם. או הצידה לכיוון שמתקשה פחות להתפשר. אם לא מתאים - אז לא. שיפרקו את החבילה. אני פרקתי את שלי כהבנתי שכבר אין מקום לגישור. אבל לפני כן בדקתי כל דרך לגשר. יש הבדל בין לבחון מישהוא 'לפני' שנכנסים לקשר מחייב וילדים ו'אחרי'. 'אחרי' - אתה לא פרק כל דבר כ"כ מהר. מה נהייתה לי פה, ורדה רזיאל? תזרקי אווותווו! אצלך אחוז הגירושין היה מגיע ל-90% אחוז. כי כל פעם שהיה מתגלה חוסר התאמה, היו ישר נפרדים, כי אין מקום לאופטימיות.. והמשפט האחרון שלך אופטימי לגמרי.. (Hoping !!)

inbardaf

New member
טוב, לפחות מישהוא נהנה מהעצבים שלי..../images/Emo3.gif

אני חייבת ללמוד לשלוט בהם..

inbardaf

New member
אני הולכת לקיקבוקס

והשיעור הכי טוב שלי, הוא כשאני מגיעה עצבנית על מישהוא..
החודש פספסתי את כל השיעורים...
אולי בגלל זה יצאו לי כל העצבים בשרשור הדפוק ההוא..

inbardaf

New member
../images/Emo12.gifלא ידעתי שאתה בקטע של סדו-מזו../images/Emo6.gif

התכוונתי לשרשור בפורום 'מלחמת המינים' למקרה שזה לא הובן..

למעלה