אנשים עניים והעיקר המתנחלים...

kobik15

New member
אנשים עניים והעיקר המתנחלים...

עכשיו תראו לאן הכסף שלנו הולך. שערורייה. במקום לאנשים שבאמת צריכים אותו, הכסף הולך לחבורת פנאטיים משיחיים עובדי אלילים. כל ההתיישבות ביש"ע היא כתם שחור בהיסטוריה של מדינת ישראל. רק אנחנו אשמים בזה שנתנו להם לגנוב ככה מקופת המדינה בזמן שלאנשים אין מה לאכול. עוד שבוע הפארסה מתחילה להסתיים.

הכסף שלנו הולך

לתושבי המדינה- וזכותם של תושבי גוש קטיף לקבל מהכסף הזה בדיוק כמו שאתה מקבל ממנו

kobik15

New member
עליי לא שומרים חיילים שוטרים

באופן לא פרופרצינאלי 24 שעות ביממה שעולים עשרות מיליוני שקלים. עליי אין אמצעי מיגון מיוחדים. שוד הקופה הציבורית לאור היום. לפנות ומיד.

אמיר.

New member
זה שאתה לא רואה את מי ששומר עליך

לא אומר שהם לא שם. חיילים, מג"בניקים... כולם שם במקום שצריך בשביל שאתה תוכל לישון בשלווה.

kobik15

New member
אפשר קצת פחות סיסמאות ודמגוגיה?

הרי מה ששומר על אנשי המשיחיות והכיבוש זה כל מה ששומר עליי פלוס מאות ואלפים רבים של אנשי ביטחון שעולים מאות מיליונים. והכל בשביל עובדי אלילים. זאת יהדות???

אמיר.

New member
בסיסמאות ודמגוגיה - אין עליך

1. לא מכיר עובדי אלילים. אומרים שיש בתל אביב והסביבה. 2. אנשי משיחיות נמצאים בשמאל ההזוי שחושב שגירוש יהודים יביא תועלת. 3. אנשי כיבוש יש אצל הערבים שגרים בארץ לא להם. 4. מי ששומר עליך ועלי הם אותם אנשים. ומה אתה יודע ? רובם מהימין.

אמיר.

New member
האוגדה בעזה

שומרת עליך. אם כל מה שהיה מגן עליך זו תחנת משטרה - מצבך היה עגום מאד, הערבים מזמן היו שוטפים אתך ביתך ומבצעים בך לינץ'. צה"ל שומר עליך. וצה"ל נמצא היכן שנמצא האויב. מי שגר בפריפריה רואה יותר צבא (שאל את אנשי קרית שמונה למשל)

הרבה יותר חיילים נהרגו במלחמות

לשמור על ישראל הקטנה מאלה שנהרגו על שמירת הישובים ביש"ע. לשיטתך צריכים כולנו לעבור ליש"ע שם נהרגו הרבה פחות חיילים. גירוש היהוד מגוש קטיף והקמת מדינת טרור שם יביאו עלינו כמות הרוגים שגם אתה תצטער. אל תשכח שאתה הבא בתור אחרי גוש קטיף.

בן גוריון הקים התיישבות בלתי חוקית

ועבר על חוקי הספר הלבן. לעומת זאת כל הישובים ביש"ע נבנו עם אישורים על אדמות שנרכשו על פי חוק. לרוב הקיבוצים נמצאים על שטחים שנלקחו בכח מבעליהם הערבים שגורשו בכח. אם צריכים לפנות משהו יש לפנות את הקיבוצים ושכונות ביפו, חיפה, לוד, ורמלה, שהיו מאוכלסים בערבים וגורשו בכח.

kobik15

New member
בדיוק הוא לא!

כי לא הלכתי להתנחל בין מיליוני פלשתינאים, להכריח צבא שלם להגן עלי, ועוד לירוק עליו אחר כך.

אתה מאוד נחמד...../images/Emo8.gif

אתה יכול לראות את זה ככה... אבל בתכלס, זאת הארץ שלי. אני לא מסתכלת על הבית שלי בתור בניין שתקוע בתוך ערבים אלה להיפך. הערבים הם אלה גרים בישראל, ולא להיפך... אז מי נתקע פה עם מי? בהתנחלויות צריך יותר ביטחון, אז יש שם יותר ביטחון.

ואז...

ואז היא קמה, וכבשה שטחים. השטחים שלנו.. אני משערת שאם לא היינו כל כך קופצים לתת להם - הם לא היו אפילו מבקשים.. הייתה תקופה שהם פחדו ממנו.. ולא שזה טוב שהם יפחדו ממנו - אבל זה בא להמחיש את הרעיון שלי. בעצם, למה שלא יפחדו? עדיף על המצב ההפוך.

z dead

New member
ילדה העברית שלך...

זה כואב לי בעיניים "היתה תקופה שהם פחדו ממנו"?!

z dead

New member
אוי...

עכשיו אני מבין אך הפכנו למדינת עולם שלישי...

תודה.

אתה יכול להסביר מה לא מובן, או שאני אבין שיש לך אי אילו בעיות בהבנת הנקרא. הם - הכוונה לערבים. ואני מדברת על תקופה שבה הם = הערבים (כי אתה לא מבין) פחדו ממנו = ישראל. ואז הם = הערבים לא ביצעו פיגועים. ומה שאני באמת מתכוונת לומר במשפט הזה הוא שאם לא היינו כל כך מתלהבים לתת להם = הערבים את הארץ שלנו, ייתכן והיו פחות בעיות. אני משאירה לשיקול דעתך, מתי אני מתכוונת למחבלים מתוך הערבים.

למעלה