אנשים פה כל כך קטנים! ורק דבר אחד יש לי

דידי 9

New member
אנשים פה כל כך קטנים! ורק דבר אחד יש לי

לומר לכם-אתם באמת אבל ממש באמת-קטנים. התגובות האלה נוראיות! אתם אנשים קנאים שלא יודעים להפסיד, וקוטלים אחרים כי דעתם שונה משלכם. מה קרה שאתם לא סומכים על איילת וענבר?! לאן נעלם היופי הפנימי שלהן? הן חיות שם, הן רואות בדיוק-מי זו מי. מהבוקר דניאל מספרת להן על החיים הקשים שלה, ועושה להם מניפולציות רגשיות, וזה הגעיל אותן-וגם אותי, מסע השיכנועים שלה. ככה בדיוק היא מפתה נערים להמר באינטרנט.הבנות קולטות את זה!! ענת חכמה, איילת חכמה, ובטח שענבר חכמה. הן פירגנו למי שהן מאמינות לה. ולא לדניאל הקרימינלית שלא שמה עליהן קצוץ אם אין לה אינטרס. טוב אני קצת מרחמת עליכם, על שיקול הדעת ועל הקטנות שלכם. בכל מקרה מעולם לא הצבעתי, אבל הפעם אצביע!! וקרן לא תהיה מועמדת להדחה עוד. כי פה יש כל כך מעט אנשים, וסוג מסוים של אנשים, שהם לא קנה מידה לכלום

דידי 9

New member
חחח דידוש מותק שלי!! תאמיני לי-

את בחורה חכמה:) אנשים פה, הם לא לרמתך דידוש!! הם לא. אל תשארי תקועה איתם-אני אהרוג אותך! ענבר ענת איילת-מהממות! כל הכבוד להן, על פתיחות הגדלת ראש, ראייה נכונה! באמת.. אני עוד שניה צריכה לצאת-תכתבי לי את דעתך

Lichy7

New member
היי ../images/Emo24.gif יש פה עיוורון מוחלט לגבי דניאל

כמות האהבה שאני לפתע רואה פה בפורום לדניאל (ולא רק) פשוט מדהימה אותי. אנשים בפירוש לא קולטים דבר וחצי דבר ממה שדניאל עושה שם לכולן. זה מזכיר לי שהיה בדיוק ככה לגבי אורטל בהתחלה

דידי 9

New member
כל הכבוד 7!! כל הכבוד! צודקת-הם משתנים ברמה מ

מעוותת, בלי קשר לכלום ובלי אבחנה!! משהו מטורף קורה בפורום הזה

לא מאהבת דניאל, אלא מאי סבילת ענבר וחבורת

הזבל השנייה. בקצב הזה, עם כל הטרלול והחולניות, ליז תצא בסוף עוד חביבת הקהל...

boie

New member
נכון הרבע שעה האחרונה הפכה להזויה ביותר

Lichy7

New member
דידוש, מה ככה בחופשיות..?

בלי לצרף לי איזה חיבוק? איזה פרצופוני?
בכל זאת אני מגיעה ברוח סערה רק בלילות

זהו שזאת לא אהבה

יש רגשות אחרים בעולם הזה למעט אהבה ושנאה. אתן חושבות שזו אהבה,אנחנו מגלים יתר אמפתיה, כי א. הגיע לה להיות עם איתן היום. ב. איתן בפירוש מעדיף אותה ואמר את זה לאיילת היום. ג. קרן כל היום התמסכנה ובכתה, וזה אחרי שהיא מתלוננת על אחרות מתמסכנות (ליז?) בקיצור, איתן בעצמו לא רצה אותה 24 שעות.

איציק911

New member
דניאל לא עושה שום דבר רע

זה כבר מגעיל כי ברור שכל מי ששונא את דניאל זה נובע מנחיתות כואב לכם לראות בחורה יפה חכמה וברמה. אתם רגילים לרמה של אתי קרן וליהי בגלל זה קל לכם להזדהות איתם

MICHI2404

New member
דני נכנסת ללב בגלל הכנות,היושר והיופי הפנימי

והחיצוני שלה.

דידי 9

New member
ראית איזה מסע היא עשתה היום?! לא

ייאמן!!! עברה מאחת לאחת הכלבה הזאת הקרימינלית ניסתה לשכנע. מה היא חשבה שאיילת ענת וענבר פרייריות?? פתאום היום היא חברה שלהן? לא רואה אותן ממטר

didush100

New member
בטח שראיתי היא חטפה התקף זעם מאתמול

כשהבינה שכנראה קרן תקבל את הדייט ומה היא לא עשתה? ריכלה לכלכה בכתה צעקה הלכה מאחד לשני ודיברה עם כל מי שרק היה מוכן לשמוע סתם דפוקה ומגעילה איכססססס ילדה מתלהבת בת 24

למעלה