אנשים פה כל כך קטנים! ורק דבר אחד יש לי

האמת

כל הכבוד לקרן, לרצות ללכת למקום שהיא לא *הכי* רצויה, פייטרית. משחק בכל זאת.

יש בה בהחלט עוד כמה תכונות חביבות, ואף יותר,

אבל, בסך הכול, לעיתים קרובות מדי, נותנת לרוע להוביל אותה. היא עצמה, אגב, העידה על עצמה כביצ'ית בכרטיס הביקור שלה. מצדי, כל עוד הם מספקים בידור, סתם נחמד 'להיכנס בהם', בכולם.

noaxxx

New member
|לאכל זמן שאת מציגה נגד דניאל את הטיעון שהיא.

מפתה נערים להמר באינטרנט... אני לא מצליחה להתייחס להודעות שלך ברצינות. דווקא היה מעניין עד המשפט האומלל הזה...

boie

New member
דידי רק לא מבינה שגברים לא יכולים

לזייף אורגזמה,ונשים כן יכולות. לא אוסיף יותר ,כרגע.

andy181

New member
חח אני יודעת שזה ישמע הזויי..אבל יש מצב

אתה מכיר איכשהו את איתן..נשמע שאתה מדבר מסוג של היכרות.

boie

New member
andy181 נתראה מחר .בסדר.?

וכן, אני לא רוצה לחשוף את עצמי,אבל אני בהחלט מהאזור.

דידי 9

New member
נוע- זו עובדה! היא משווקת הימורים-אז

את מי לדעתך היא מנסה להכניס לשוק ההימורים? היא עוד מתגאה שהיא מנהלת שיווק של זה!!! שיווק=גורמת לאנשים להגיע לשוק הזה תארי לך שהיא הייתה מפתה למשל את אחיך הקטן? זה התפקיד שלה, וזה מה שהיא אמרה!! היא בנט, מחפשת את מי להפיל להימורים. אני לא סתם אומרת את זה. תחשבי רגע

דידי 9

New member
לא! עובדי לוטו טוטו-לא משווקים לנערים בנט! לא

משכנעים אותם להמר. זה לא אותו דבר בחורה קרימינלית, ואני מאמינה שגם אותך היא הייתה מפילה. אם היא הייתה מקובלת בפורום-כי זה קנה המידה שלך חחחחחחחחח

Klayhamn

New member
אני לא מהמר אף פעם

זה סתם בזבוז כסף... אבל לא הבנתי איך הגעת למסקנה שהיא "משווקת לנערים"? מי אמר שהיא משווקת ל-"נערים" ולא לאנשים בני 18 ומעלה?

noaxxx

New member
יש הרבה אנשים טובים שעובדים בתעשיה העצומה הזו

וזו תעשיה לכל דבר. את כנראה לא מודעת לזה.. בנוסף, אתרי הימורים רציניים, הרבה פעמים חסומים לגיל צעיר כמו אתרי סקס

דידי 9

New member
נועה גם סמים זו תעשיה. תתביישי שאת כותבת

את זה, רק כדי למצוא חן בפורום! גועל נפש! מבחינתי תעשיית ההימורים ותעשיית הסמים הן אותו דבר, ומבחינתי דניאל משווקת הימורים-זה בדיוק!! כמו לשווק סמים מבחינתי. אדם שלילי לחלוטין! האם את יכלת ללכת לשכנע מישהו להמר?! רק בגלל שאת מהתעשייה?! אני-לא! ואם את כן-סעי לשלום. אני נגעלת ודוחה על הסף אנשים כאלו בכל מקרה ביי-הלכתי אז אל תעני רק תחשבי על מה שכתבת! זו בושה

noaxxx

New member
כדי למצוא חן בפורום!???אני אפילו לא יודעת מה

עמדת הפורום בעניין... ומה זה בכלל עמדת הפורום? עמדות יש לאנשים !!! לא לפורום, הפורום זה רק הפלטפורמה. וההשוואה לסמים פשוט הזויה... הימורים זה סוג של בידור.. תחשבי על לאס וגאס, טאבה (כל המדינה כבר ביקרה שם...) את הזויה או מה? את מזדעזעת ממה שקורה למיעוט, שמתמכר לזה בצורה קיצונית.. אבל הרוב לא ! ובזה אני סיימתי, כשתגיעי לעולם הנאור, נדבר.

למעלה