אנשים פה כל כך קטנים! ורק דבר אחד יש לי

Lichy7

New member
אין חדש תחת השמש

דניאל מבלה עם איתן כל דקה אפשרית, צוהלת מאושר על כך, ואף מקפידה שכל אחת מהבנות תשים לב לכך. מנגד, כשבחורה אחרת מבלה זמן עם איתן דניאל נכנסת למירמור בלתי נסבל.. רק לה מותר.. מבחינתה המשחק נגמר, היא דואגת בעקיפין לרמוז לכל הבנות שאיתן יהיה איתה ורק איתה. היא פשוט ילדותית, אגוצנטרית והייתי אומרת שהיא גם די כפייתית בהתנהגות שלה עם איתן והבנות

היום איתן אמר לאיילת שהוא סגור על דניאל.

ההפקה קראה לו והוא הלך לשוחח עם הפיסכולוגית. מבחינת איתן המשחק נגמר, הוא יבחר בדניאל.

Lichy7

New member
לגמרי. הבחירה של איתן כבר נעשתה

הולכים להעביר עוד חודשיים של זיוף ופרומואים של ״נקשרתי לשלושתן״, רק כדי לגלות את מה שרואים כבר עכשיו

גם אחרי שקרן נבחרה לדייט, הפרומו המעצבן עדין

מופיע. זה יהיה שיעמום לראות עוד חודשים את איתן בוילה, כי הוא סגור כבר על דניאל. גם אם יביאו בנות חדשות, זה לא יעזור.

Lichy7

New member
חרטטנים ../images/Emo10.gif

כדאי שנתחיל להמר על מי מהבנים הנותרים ינהל שם רומן, אם בכלל. זה נראה הרבה יותר מסקרן מהבחירה הברורה של איתן. הבחירה הזו זהה לחלוטין להדחות- כולם היו ידועות וצפויות, טרם היתה הפתעה אחת בתכנית הזו. אני מתחילה לצפות בלילה, באה כדי לנקות את הראש ולהירגע אחרי יום סיזיפי ועמוס, ובסוף מסיימת את הלילה עוד יותר בעצבים ממה שהייתי קודם

והם עדין ממשיכים עם הפרסומת ../images/Emo46.gif

בן מעונין בליהי, אבל היא לא מעוניינת בו. אורן מעונין בענת, שלא מעוניינת בו. ויוני כל הזמן מנשק את כל הבנות שמה ומתעלק עליהן. לא צריך לקחת את התוכנית הזאת ברצינות

Lichy7

New member
הכל באשמתך ../images/Emo6.gif

הצעתי לך שניכנס לבית כדי להפיח שם רוח חיה, אך סירבת. מאז שהצעתי המצב החמיר הרבה יותר, הוא כבר בלתי ניתן לשליטה
הקטע הכי מצחיק הוא שניסו ללהק אותי גם לפה וגם לאח הגדול. אם הייתי נכנסת לאחד מהמקומות האלה הייתי יוצאת על סעיף נפשי, בית משוגעים אמיתי.. אין את הצלת אותי

didush100

New member
דניאל מתנהגת כאילו שהיא נשואה לאיתן

והוא בוגד בה כל פעם מחדש היא מאבדת את זה לגמרי בטוחה שכל העולם נגדה כולל ההפקה.

Rach31

New member
לדעתי דניאל לגמריי משחקת על המליון

אבל זה לא ישנה כלום, אבא שלה טחון ודואג שהיא תישאר שם עד הסוף. לא נראה לי שיש לה הרבה אהדה או תמיכה בסמסים חוץ מאבא שלה

didush100

New member
עדיף שהיא בכלל לא תהיה מועמדת כי

היא תמיד תשאר על חשבון מישהי אחרת

didush100

New member
אותי היא מגעילה כבר הרבה זמן היום היה השיא

היא כ"כ מקנאה שזה כבר דוחה ומגעיל

למעלה