לא ברצינות, אני לא מבינה אותך עדי! אורטל לא קיבלה קול אחד, התייפחה בבכי ובצדק. דניאל גם לא נבחרה וגם בוכה, ובצדק!! מה מפריע לך שהיא בוכה עכשיו?? ודי עם המשפטים של היא שחקנית, היא עושה הצגות, היא מתמסכנת. די. זה ישן.
איך את לא קולטת אותה? היא החליטה שאיתן יהיה שלה לא משנה כלום היא באותו התקליט כבר חודש ומתחילה כבר לשעמם. בקיצר שתתבגר ותחליף תקליט. היא מתנהגת כמו ילדה קטנה ומפונדרקת וחבל שהיא בונה על רחמים ולא על דברים אחרים
זה מפחיד..ומרתיע..ורק מראה שאנשים פה פשוט בודדים קצת, וחייבים להשאר בקבוצה כדי לתמוך ולהזדהות אחד עם השני. הם חייבים להשאר יחד.אבל שתדעי שבעולם החיצוני חחח הכל שונה!! אנשים מבינים דברים אחרת בהחלט מפה.וההצבעות של האנשים פה-שוות כקליפת השום דבר
הדה לגיטימציה שעשית עכשיו לדניאל היא לא אחרת ,ממה שאת מאשימה את האחרים כאן. איתן העדיף שזאת תהיה דניאל. אבל את יודעת גם מה זאת קנאה. וכנראה שררגשה הטוה של הבנות שעוזרות עכשיו לקרו לארוז, זה גם בהרגשה של "איזה כיף הכנסנו לה" ותקני אותי אם אני טועה
אתה קולט?! או לא?! הבחורה בתפקיד של שיווק הימורים לנערים באינטרנט!! אתם לא שפויים מעבר לעובדה שהיא שמה קצוץ שם על כולם, וכמו שאמר גב- הבחורה לא מאוהבת לא חשוב מי היה שם-היא סתם בתחרות