אנשים פה כל כך קטנים! ורק דבר אחד יש לי

תגידי לי את אמיתית???

לא ברצינות, אני לא מבינה אותך עדי! אורטל לא קיבלה קול אחד, התייפחה בבכי ובצדק. דניאל גם לא נבחרה וגם בוכה, ובצדק!! מה מפריע לך שהיא בוכה עכשיו?? ודי עם המשפטים של היא שחקנית, היא עושה הצגות, היא מתמסכנת. די. זה ישן.

didush100

New member
סוזי דניאל הזויה ברמות!!! הכל משחק

איך את לא קולטת אותה? היא החליטה שאיתן יהיה שלה לא משנה כלום היא באותו התקליט כבר חודש ומתחילה כבר לשעמם. בקיצר שתתבגר ותחליף תקליט. היא מתנהגת כמו ילדה קטנה ומפונדרקת וחבל שהיא בונה על רחמים ולא על דברים אחרים

didush100

New member
כמו שאמרתי שעדי משחקת בבן

והיום הבנו כמה זה נכון וכולם כאן חשבו שהיא אמיתית איתו איתן לא מאוהב בדניאל והיא מנסה בכח לקבל את האישור שלו. זה פתטי ואובססיבי ברמות.

דידי 9

New member
חחח דידוש אל תתעצבני פה!! עשי טובה זה

לא שווה את זה, וכמו שאמרת-לא יעזור כלום פה:) תביני את זה

גן עדן 11

New member
דניאל אוכלת את מה שהיא בשלה

התהלכה כמו אחת שאיתן אצלה בכיס וזה נמאס. אני לא מרחמת עליה

didush100

New member
נכון היא בטוחה שהיא כבר ניצחה

וגם אם היא תנצח בסוף חבל מאוד שזאת הדרך שבה בחרה

didush100

New member
דידי עזבי לא משנה מה יקרה בבית

תמיד ייצאו כאן נגד קרן אתי וליהיא

דידי 9

New member
ברור! אבל זו התקיעות. אותי-

זה מפחיד..ומרתיע..ורק מראה שאנשים פה פשוט בודדים קצת, וחייבים להשאר בקבוצה כדי לתמוך ולהזדהות אחד עם השני. הם חייבים להשאר יחד.אבל שתדעי שבעולם החיצוני חחח הכל שונה!! אנשים מבינים דברים אחרת בהחלט מפה.וההצבעות של האנשים פה-שוות כקליפת השום דבר

boie

New member
סליחה דידי אבל זה ממש לא קשור

הדה לגיטימציה שעשית עכשיו לדניאל היא לא אחרת ,ממה שאת מאשימה את האחרים כאן. איתן העדיף שזאת תהיה דניאל. אבל את יודעת גם מה זאת קנאה. וכנראה שררגשה הטוה של הבנות שעוזרות עכשיו לקרו לארוז, זה גם בהרגשה של "איזה כיף הכנסנו לה" ותקני אותי אם אני טועה

דידי 9

New member
פתאום איתן חשוב? חוץ מזה שהוא רצה גם את קרן.

וימים יגידו, אל תסחף

boie

New member
סליחה למה קרימינלית?

למה יותר קרימינלית מציר הרשע?

דידי 9

New member
כי דניאל במעשיה!!! מנהלת שיווק להימורים תגיד-

אתה קולט?! או לא?! הבחורה בתפקיד של שיווק הימורים לנערים באינטרנט!! אתם לא שפויים מעבר לעובדה שהיא שמה קצוץ שם על כולם, וכמו שאמר גב- הבחורה לא מאוהבת לא חשוב מי היה שם-היא סתם בתחרות

למעלה