אנשי המאה בתפוז
אנשים

butbut

New member
|נצשל| סתם משהו חמוד שראיתי=]../images/Emo36.gif

אני לא יודעת אם כבר שמו את זה כאן. ואם כן,אז סורי. קיצר לפני כמה שנים נתנו למקפליי לעשות שאלון על החברות שלהם,כביכול. והם אכן מילאו אותו,וזה רץ ברשת. קיצר הנה זה למי שרוצה לראות=] אוה-לכול אחד יש שאלון,ואז ציור.

butbut

New member
../images/Emo26.gifציור של טום.

אגב הנה ציטוט מהכתבה: see the boy's disturbing answers to the most innocent of questions as well as some truly stunning portraits of their fellow band mates. Warning - contains boobs, knobs and terrible spelling mistakes (and that's just Dougie's answer sheet). חח טום המוכשר ^^

../images/Emo6.gif

הוא מוכשר בטרוף - דני ממש דומה לעצמו! XDDDDD והוא כל כך צודק - SFA זה אחד השירים הטובים ב-WONDERLAND. טומי בוי...

butbut

New member
../images/Emo26.gifשל דאגי-צינזרתי את מה שהוא צייר כי זה

נראה לי לא מתאים=]

DoLi it is Me

New member
XDDD כ"כ מתאים לו לצייר את זה חח

איך צחקתי על התשובה ששאלו אותו מה הוא רוצה להיותXDD סוטה קטן><

m i c k e y 15

New member
יאא איזה מוזר שכתוב פה 17 חחח

בגיל שלו יעני והכתב שלו די יפה..
I m glad im not danny cause i would be stupid
חחחחחחח כלי שאתה משחק בוו
נראה לי שהוא הבין לא נכון על איזה כלי מדובר חחחחח והוא לגמרי צודק לגבי TCFC

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDD איזה דאגי זה ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתאים לו. וואי הוא קרע אותי XD

just Kaya

New member
פחחחחח דאגי הזה שרוט! XDDDD

אבל אני אוהבת אותו. :) "מה הדבר הכי מוזר שאי פעם היה לך בפה?" ...*חץ עם סימן שאלה על הזין שצייר XD*... רוצה לספר לנו משהו? ^___^ יש לו כתב מחובר ויפה. כן, אני החלטתי שהוא מאוד מאוד יפה. D:

butbut

New member
../images/Emo26.gifשל הארי חיחי=]

איזה יפה הוא צייר את המערכת תופים=]

../images/Emo99.gif

אני חושבת שאני מעבירה את הערצתי להארי. בוגר, רגוע, שקט, סקסי בטרוף ועדיין - לא מחזיק מעצמו יותר מדי. חוצמזה, הוא צייר את התופים מדהים.
במחשבה שניה, דאגי עדיין חתיך להפליא. ><'' אני ארצה שילוב של השניים - היופי של דאגי, האופי של הארי.

butbut

New member
בהחלט בוגר!..יותר מכולם,חוץ מטום אולי..

אבל גם טום מושפע. הכי טמבלים דני
ודאגי
XDD

למעלה