אנשי הסושי והקוראסונים מול האידיאל

אנשי הסושי והקוראסונים מול האידיאל

בשלב זה אנשי הסושי מנצחים אבל הכל שם כל כך רקוב ומצחין שאין לי ספק שזה רק ענין של מכות וזמן עד שהגלגל יתהפך. בכלל יש להיסטוריה תופעה של גלגל ולא לעולם חוסן.

One Echoe

New member
אנשי הסושי?

עד לאן תגיעו עם הטיפשות? זה עניין של מכות?

hornyman73

New member
בינתיים המכות נופלות על כל העם

אבל בעיקר על המתנחלים...

Rotema3

New member
אתה טועה.

בקרוב מאוד אצלך בבית. יש הבדל בינך לבינם. הם יודעים לקבל את ה'מכות'. הם חזקים. יש להם אמונה. כשיגיעו המכות אליך.. יהיה מצחיק. בקיצור.

One Echoe

New member
אתם מזלזלים,

בכל מי שאינו מתנחל, או מה? אז זה שהם הלכו לגור בשטח האויב, אומר שלנו אין אמונה? שאנחנו לא חזקים? די לזלזול בכל מי שאינו מתנחל. הם אולי מלח העם-אבל הם לא היחידים. כשהמכות יגיע אלי הביתה אני אדע טוב מאוד להתמודד עם זה, כך אני מקווה בכל אופן. ואני מקווה גם שהמכות לא יגיעו. שזה יעצור שם, בעזה.

Rotema3

New member
זה אומר ש.

אין לכם את אותה אמונה. לפחות לא באותו המשקל. תרשה לי להסיק. אין זלזול במי שלא מתנחל. יש זלזול במי שבחוצפתו מעיז לזלזל במי שנקרא מתנחל. חוץץ מזה, איך אתה יכול להתמודד עם זה? איך תעזור התקווה? נראה לי שזה קצת אבוד עכשיו. :\.

One Echoe

New member
שלום אלוהים.

תודה שהארת את עיני בקשר לאמונתי, שכן לא משתווה לזו של המתנחלים. תודה. עכשיו אני רגוע. מה בדיוק אבוד, אלוהים?

Rotema3

New member
יפה לי.

הפכתי להיות אלוהים. או שלא. אתה לא יודע מה אבוד? תספר לי קודם איך תתמודד עם הצרות שיבואו אליך הביתה? איך אתה לבדך, או לא, יכול לעשות משהו?. אחרי הגרוש, זה כבר די אבוד.

One Echoe

New member
אני לבדי?

אלוהים, אני לבדי? מה עם שאר העם? לא סתם פתחתי קומונה שנתאחד, יחדיו. אל תראה את זה ככה אלוהים, זה לא שאחרי ההתנתקות העם התפלג...לא.

Rotema3

New member
אתה. העם.

המגרשים. והמפויסים. כולכם יחד, מה כבר תוכלו לעשות? חוץ מלדבר הרבה?

One Echoe

New member
למה?

את לא רוצה להיות אלוהים? כי לפי ההודעה שלך, את בטח אלוהים. את יודעת אם האמונה שלי פחות חזקה משל המתנחלים. מי עוד יודע אינפורמציה כזאת?!

Rotema3

New member
יודעת.

מסיקה. יש הבדל. זכותי להסיק. גם אם לא מדובר על זכויות, אני חושבת שזה פשוט מוסק. האמונה של המתנחלים לא שברה אותם כשגרו שם. לא שברה אותם כשגרשו אותם. ובטח עשתה אותם מספיק חזקים כדי להאמין-לדעת, שיש דרך אחרת לצאת מהבלאגן, חוץ מגרוש יהודים. מה איתך.

One Echoe

New member
זה מה שאני אומר,

זה מחזיר אותי להתחלה, זה שלמתנחלים יש אמונה חזקה, לא אומר שלשאר האנשים אין. מה איתך?

Rotema3

New member
ואני, ש,

זה מחזיר אותי לנקודת סיום. אם לכולם היתה אותה אמונה, או לפחות באותה מידה, לא היה גרוש.

One Echoe

New member
וזה מחזיר אותי לנקודה אחרת,

בציר זמן הפורומי הזה, מי אמר שדיברתי על אמונה באלוהים היהודי?

למעלה