אם הם היו מלך הארץ ללא פוזה אז הם היו יותר צנועים לגבי מה שהם עשו למדינה ולא צועקים לכל עבר שהם מלח הארץ. יש מספיק אנשים שהם באמת מלח הארץ הם תרמו לארץ ולמדינה ללא קבלת כל קרדיט ואיזכור ותאמין לי שלא ממש משנה להם אם כולם יודעים על מעשיהם. אנשים אלה הם מלח הארץ האמיתי. ואגב צר לי לנפץ לך את האשליה שרוב השמאלנים גרים בצפון ת"א. אני לא גר בת"א. אבל אתה רוצה ממש לראות יהודים נרצחים הא? וירי קסאמים לא קשורים לזה בכלל אבל אתה היית חייב לדחוף משהו להודעה שלך כדי שיפגע במישהו ויעצבן, נכון?
וחוץ מזה - לא כתבתי שאני רוצה לראות אותם נרצחים , אלה "רק " שיפלו על הבית שלהם כמה טילים ביום , כדי שירגישו את ההרגשה , ואז נראה כמה שניות הם ישארו בארץ ..
מי שיישב את הארץ ועיבד אותה היו דווקא בני נוער-לא משכילים, לא תרבותיים-פשוטים. פשוטים. כמו שצריך. להזכירך בעבר הרוב היה מסורתי-דתי. האשכנזים החילונים-שמאלנים קיצוניים היום הם אלו שמחריבים את המדינה. גלגל מסתובב, אתה יודע.
יורים על ביתי טילים .. יכול להיות שהייתי נשאר , ויכול להיות שלא ... עדיין (ברור לי שיגיע היום ) לא הגעתי לדילמה הזו .. בכול מקרה , זה שתושבי הגוש נשארו - זה מראה שהם גיבורים יותר מכול אזרח אחר במדינה ..
ולא יוותר...הוא דווקא נראה לי יותר אמין בעניין הזה מברק..אגב אני לא בטוח שברק הבטיח משהו כזה...לא שאני חושב שהוא לא עשה טעות כשלא הגיב בעוצמה מירבית על תקיפות של חיזבאללה אחרי הנסיגה
האידאלים,על אהבת הארץ? תכניס לך טוב טוב לראש. אין לך ולא לכל החושב כמוך שום חזקה על איזה אידאל של התנהגות נכונה. אתה לא בא כוחו של הקב"ה ולא שליחו עלי אדמות להטיף לנו את מה שאתה חושב שצריך להיות. מעט ענווה, צניעות ויראת כבוד לא יזיקו רק יואילו לך. איבדת כל רסן ונראה שאתה צועד במסלול בטוח להתנגשות. אתה וכל אלא שחושבים כמוך. מזלנו שאתם מהווים מיעוט שבמיעוט בעמנו.
יש גם קיבוצים מלאים בחילונים שמאלנים מסביב לעזה אם אתה חושד שלא איכפת לי מאנשים שונים ממני שזה ממש לא נכון....ודי עם השטות הזאת...ישובי הרצועה מלבד הישובים בצפון הרצועה אולי לא הגנו מעולם על ישראל!