אנשי הסושי והקוראסונים מול האידיאל

רולדההה

New member
מה תגיד על זה, אני ימנית. ../images/Emo98.gif

ובכל זאת, תמכתי בפינוי. אומנם אני לא גרה בצפון ת"א ולא חיה על פוזות, אבל נחמד מצדך שאתה חושב שכל מי שמאמץ דעות שונות משלך הוא אדם רע.

KsE

New member
זה פוזה ועוד איך

אם הם היו מלך הארץ ללא פוזה אז הם היו יותר צנועים לגבי מה שהם עשו למדינה ולא צועקים לכל עבר שהם מלח הארץ. יש מספיק אנשים שהם באמת מלח הארץ הם תרמו לארץ ולמדינה ללא קבלת כל קרדיט ואיזכור ותאמין לי שלא ממש משנה להם אם כולם יודעים על מעשיהם. אנשים אלה הם מלח הארץ האמיתי. ואגב צר לי לנפץ לך את האשליה שרוב השמאלנים גרים בצפון ת"א. אני לא גר בת"א. אבל אתה רוצה ממש לראות יהודים נרצחים הא? וירי קסאמים לא קשורים לזה בכלל אבל אתה היית חייב לדחוף משהו להודעה שלך כדי שיפגע במישהו ויעצבן, נכון?

יוטו

New member
מי שתומך באויב - הוא לא יהודי ,

וחוץ מזה - לא כתבתי שאני רוצה לראות אותם נרצחים , אלה "רק " שיפלו על הבית שלהם כמה טילים ביום , כדי שירגישו את ההרגשה , ואז נראה כמה שניות הם ישארו בארץ ..

Rotema3

New member
הם לא ישארו בארץ.

זה בדיוק הקטע. בגלל זה הם מרשים לעצמם לתמוך בזה.

OMER G17

New member
חבל שאני לא ארד מהארץ?!

חצוף המדינה הזאת הוקמה בידי אשכנזים חילוניים הישר מאירופה...אל תשכח את זה!

Rotema3

New member
טעות.

מי שיישב את הארץ ועיבד אותה היו דווקא בני נוער-לא משכילים, לא תרבותיים-פשוטים. פשוטים. כמו שצריך. להזכירך בעבר הרוב היה מסורתי-דתי. האשכנזים החילונים-שמאלנים קיצוניים היום הם אלו שמחריבים את המדינה. גלגל מסתובב, אתה יודע.

OMER G17

New member
לא אמרתי משכילים..אבל גם זה נכון!!

הם היו בני נוער אירופאיים מבתים דתיים לפעמים ולפעמים מבתים משכילים שעזבו את אירופה כיהודים חילוניים ואשכנזיים עם תפיסות מערביות ובאו ליישב את הארץ!

KsE

New member
תזכיר לא יכול להיות שאני לא זוכר.

האם לא עזבו חלק מתושבי שדרות לאחר שירו על בתיהם טילים? או לפחות חלק מהם עבר דירה? ושאלתי היא האם היית עוזב את ביתך לאחר שהיו יורים עליו קסאם?

יוטו

New member
אין לי מושג מה הייתי עושה אם היו

יורים על ביתי טילים .. יכול להיות שהייתי נשאר , ויכול להיות שלא ... עדיין (ברור לי שיגיע היום ) לא הגעתי לדילמה הזו .. בכול מקרה , זה שתושבי הגוש נשארו - זה מראה שהם גיבורים יותר מכול אזרח אחר במדינה ..

OMER G17

New member
ותושבי הקיבוצים....

טוב יש פה אידיאולוגיה..אבל היא לא תרמה בכלל למדינת ישראל..הישיבה שלהם שם הייתה מיותרת מסוכנת וליבתה את הסיכסוך השנאה והטרור

OMER G17

New member
אני לא הייתי עוזב את ביתי..

אבל אם זה ייקרה אחרי ההתנתקות...וסביר זה לא ייקרה...אני גר באיזור אשדוד...אני יצפה מצה"ל להפציץ בצורה שתבהיר שאחרי סיום הכיבוש אנחנו לא נסבול טרור

יוטו

New member
אה .. אתה " תצפה " כמו שרבין ציפה

שנכנס בהם בכול הכוח אם הנשק שהוא נתן להם יהיה נגדנו ? או שמה שברק "ציפה " שהוא אמר שאם אחרי שנצא מלבנון כדור אחד ונפציץ את כול לבנון ?

OMER G17

New member
אני מקווה ששרון באמת יישם את זה..

ולא יוותר...הוא דווקא נראה לי יותר אמין בעניין הזה מברק..אגב אני לא בטוח שברק הבטיח משהו כזה...לא שאני חושב שהוא לא עשה טעות כשלא הגיב בעוצמה מירבית על תקיפות של חיזבאללה אחרי הנסיגה

יוטו

New member
ה"בעיה " ששרון לא יהיה ראש ממשלה

בקרוב .. ככה ששוב רק איומים ואיומים .. זה מה שהשמאל יודע , רק לאיים על האויב...

יוטו

New member
אגב - ראיתי ממש איזו "תגובה " הייתה

לפיגוע בבאר שבע \ לטילים על שדרות , לרציחה בירושלים וכו ' ..

adishu

New member
מעניין- אתה חושב יש לך בעלות על

האידאלים,על אהבת הארץ? תכניס לך טוב טוב לראש. אין לך ולא לכל החושב כמוך שום חזקה על איזה אידאל של התנהגות נכונה. אתה לא בא כוחו של הקב"ה ולא שליחו עלי אדמות להטיף לנו את מה שאתה חושב שצריך להיות. מעט ענווה, צניעות ויראת כבוד לא יזיקו רק יואילו לך. איבדת כל רסן ונראה שאתה צועד במסלול בטוח להתנגשות. אתה וכל אלא שחושבים כמוך. מזלנו שאתם מהווים מיעוט שבמיעוט בעמנו.

OMER G17

New member
גוש קטיף לא הגן על אף אחד!!!!

יש גם קיבוצים מלאים בחילונים שמאלנים מסביב לעזה אם אתה חושד שלא איכפת לי מאנשים שונים ממני שזה ממש לא נכון....ודי עם השטות הזאת...ישובי הרצועה מלבד הישובים בצפון הרצועה אולי לא הגנו מעולם על ישראל!

למעלה