אנשי הסושי והקוראסונים מול האידיאל

אולי אתה אלוהים.

אבל אל תשכח מי הם בוראי העולם!!!!!!!!!!!!! (ובמיוחד אל תשכח של מי השבוע הנוכחי!!!!)

סושי סושי סושי

(תנסו להגיד את הכותרת מהר... זה לא קל) הייתי חייב להעלות את התמונה הזאת, הכותרת שלה היתה: We found Nemo!!!

OMER G17

New member
הסושי שולט היום בעולם...

אגב זה אל שאני נגד ערכים..אבל אני בהחלט מערבי גאה....בתקווה להתאים עוד כמה שנים לסטריוטיפ של אשכנזי-חילוני-משכיל-עשיר-שמאלני

Rotema3

New member
אתה מתכוון.

פוזה בקיצור. אולי בגלל זה אתה גם שמלאני?

OMER G17

New member
ממש אבל מממש לא!!!!

להיות שמאלני זה פוזה? אולי בצפון ת"א...לא בקיבוץ דתי!

יוטו

New member
כול המיליונרים בצפון ת"א לזבל .. !

לכו לחו'ל - מה יש לכם לחפש פה ! רק צרות אתם מביאים ..

OMER G17

New member
אני לא מיליונר בצפון ת"א אבל...

אני בהחלט יישמח להיות חלק מהם....אנשים תרבותיים נאורים ועשירים שהעושר שלהם הוא הכרחי למדינת ישראל...מיסים תרומות וכו'... יש בהם בטח גם אנשים ריקנים...אבל לא כולם

Rotema3

New member
נפלת. נפלת.

המצב, או לפחות מה שאתה חושב שזה-שלהם, סנוור אותך. 'אשכנזים, נאורים, משכילים, שמאלנים, תרבותיים' תזהר לא לשנות משהו מהרשימה שבנית, שחלילה לא תתאים אליהם יותר. בע.

רולדההה

New member
יש לך בעיה עם אשכנזים ../images/Emo98.gif

משכילים ותרבותיים? שתדע לך שאלה הם הם החברה שבנו ואף מחזיקים את המדינה הזו בחיים באמצעות הקדמה הטכנולוגית שהם מביאים וכל כספי המיסים שהם משלמים והמילואים שהם עושים. אלה הם מלח הארץ האמיתיים.

Rotema3

New member
אין לי בעיה חמודה.

בעיה יש למי שנחות מהם. כסף קדם לכל? למוסר? שלא נתחיל לדבר על הצביעות. עזבי. טעון מדי. ולא הם לא. כ"כ לא. הם מלח על הפצעים של הארץ-אלו שהם עושים לה.

רולדההה

New member
האמיני לי שהם לא מחשיבים ../images/Emo98.gif

אף אחד לנחות מהם. הם כן, כל כך כן. אלף פעמים כן.

Rotema3

New member
הם לא מחשיבים?

וואוו.יפה מצד הנאורים שלנו. באמת תודה. אני מעריצה אותם בערך כמוך. ממש אכפת לי. ושוב לא.כ"כ כ"כ לא. לרוב מי שיש לו הרבה כוח ביד משתמש בו לרעה. תסתכלי על המתנחלים ואז תדעי מי הם בלב ובנפש,מלח הארץ האמיתיים.

יוטו

New member
כן , גם למות מקאסם במקומך זו פוזה .

הלוואי , הלוואי ויפלו קסאמים בצפון ת"א , כול המיליונרים השמאלנים ילמדו מזה לברוח מעזה ומצפון השומרון.. בעצם אני לא צריך לקוות שזה יקרה , כי מהרגע שצה"ל יצא מצפון השומרון - זה גם יקרה ..

Theherod

New member
אבל אתה יכול להיות בטוח שנגיד והיו

מפנים אותם (מה שאין מצב שיקרא, אבל נעמיד פנים), הם לא היו מתחילים להתבכיין, ולחסום כבישים, ומהומות, ולטבוח באנשים. כן, זאת פוזה, פוזה של מסכנים. רק חבל שאנשים שילמו על הפוזה הזאת בחייהם...

Rotema3

New member
חוצפן!

פוזה של מסכנים? חשבת מה עובר ועבר על הבני אדם האלו? נראה לך שמה שמעניין אותם זה לצור פוזה של מסכנים בתקשורת רמאית שהולכת נגדם? כדי שכמה שמאלנים מתנשאים כמוך יגידו 'וואי' , מה שבעצם ידוע שלא יגידו כי הלב שלהם רחום רק כשמדובר על ערבים. בגלל זה הם גרו בתופת? הקרבו את עצמם, מעצמם, ואת המשפחות שלהם? נראה לך שזאת פוזה? אז תן לי להגיד לך מה זאת פוזה, פוזה זה להיות טחון, לשבת בסוף העולם לתת פקודות, לחשוב שאתה בן אדם טוב, אבל זה רק כשמדובר על מגזר אחד-רחוק ולא נגיש, כשאתה יודע שמה שאתה אוהב להגיד כדי שיוציא אותך 'יפה' לא יוכל להתממש. מה גם שלרובם לא באמת אכפת מהערבים. הם חושבים בטפשותם שזה מה שיועיל להם מבחינת איך שיחיו. בשבלהם הכל פשוט-נותנים הכל, בלי חשבון, {גם חלק} העיקר שיהיה להם טוב {לא}, העיקר שירגישו אנשים טובים, ויצעקו את זה כל היום למי ששומע. זאת פוזה. זאת צביעות. רק חבל שאנשים שילמו על הפוזה הזאת בחייהם.

יוטו

New member
עזבי - את מדברת עם תומך אויב

שמעניין אותו רק שלאוייב יהיה טוב ..

למעלה