אסון המעבורת נמצא מרומז בצופן התורה

אסון המעבורת נמצא מרומז בצופן התורה

כרגע עד ליצירת טבלאות והסברים מלאים, עדכנתי את אתר הידברות בטבלה זמנית בלבד. אפשר לראות את הטבלה בכתובת הבאה: http://www.hidabroot.org/codes/aktualy.htm ישנן עוד 2 טבלאות אחרות , נעדכן אותכם בהמשך כשהן יוכנסו לאתר. בברכה, בועז מצגר

G o v er n o r

New member
אסון המעבורת _לא_ נמצא מרומז...

התורה, בין אם היא אסופת מעשיות שעברו קנוניזציה ובין אם כביכול ניתנה בכביכול מעמד הר-סיני - נכתבה תחילה באלפבית פיניקי, שהוא קונסוננטי ונטול תנועות, ורק מאוחר יותר שוכתבה באלפבית ארמי מרובע המכיל תנועות (ואותיות סופיות), ענין שגרם לגדול של בין רבע לשליש במספר האותיות, ותוספת זו נעשתה _ללא_ מסורה מתועדת (כלומר, אין בנמצא טענה שהנחיות הנקוד, היינו, הוספת תנועות, ניתנה במסורה כלשהי), אלא על פי החלטת הסופרים של המאה הרביעית לפנה"ס ששיכתבו את הטקסט מאלפבית פיניקי לאלפבית ארמי מרובע. לאור זאת, אני שואל אותך ואת שותפיך הפאגאניים, קבל הפורום: מה הקשר בין הטקסט עליו אתם "טוחנים" דלוגים לבין מה שכביכול ניתן בכביכול מעמד הר-סיני?

G o v er n o r

New member
טבלה מס' 2 (המשך)

התורה, בין אם היא אסופת מעשיות שעברו קנוניזציה ובין אם כביכול ניתנה בכביכול מעמד הר-סיני - נכתבה תחילה באלפבית פיניקי, שהוא קונסוננטי ונטול תנועות, ורק מאוחר יותר שוכתבה באלפבית ארמי מרובע המכיל תנועות (ואותיות סופיות), ענין שגרם לגדול של בין רבע לשליש במספר האותיות, ותוספת זו נעשתה _ללא_ מסורה מתועדת (כלומר, אין בנמצא טענה שהנחיות הנקוד, היינו, הוספת תנועות, ניתנה במסורה כלשהי), אלא על פי החלטת הסופרים של המאה הרביעית לפנה"ס ששיכתבו את הטקסט מאלפבית פיניקי לאלפבית ארמי מרובע. לאור זאת, אני שואל אותך ואת שותפיך הפאגאניים, קבל הפורום: מה הקשר בין הטקסט עליו אתם "טוחנים" דלוגים לבין מה שכביכול ניתן בכביכול מעמד הר-סיני? (ההפרכה המלאה מצויה בקישורים פנימיים. במיוחד, אל תחמיצו זאת)...

G o v er n o r

New member
ל"מדעני" הדלוגים (דילוגים) יד חפשית

ב- wording של הארוע, כמו ב- spelling שלו, אחרת הם חסרי אונים. ראה סעיפים (4) ו- (5). מלחמה לתורה בפאגאנים ובעכו"מניקים מדור דור...

מסכנים הכופרים...

אין להם מה לעשות מול כל ההוכחות הנ"ל - אז הם משרשרים את אותם לינקים שוב ושוב. הם אפילו לא טורחים לקרוא וללמוד את הטבלאות לפני הפרחת טיעוניהם. העיוורון שלהם ברור לעיני כל משקיף אוביקטיבי. ------------------------------------------------ מלחמה לה' בעמלק מדור דור. ------------------------------------------------

G o v er n o r

New member
אומללים הפאגאנים...

אין להם מה לעשות מול כל ההוכחות הנ"ל - אז הם מציגים את שטויותיהם חזור ושנה. הם אפילו לא טורחים לקרוא וללמוד את ההפרכות לפני פרסום דלוגיהם. העיוורון שלהם ברור לעיני כל משקיף אוביקטיבי...

G o v er n o r

New member
ידעתי. ברגע מסוים נגמרות המלים...

מלחמה לתורה בפאגאנים ובעכו"מניקים מדור דור...

נקוה שברגע מסוים יגמרו השרשורים..

------------------------------------------------- מלחמה לה´ בעמלק מדור דור. ------------------------------------------------

amirjak

New member
כמו חתול ועכבר.....

חח לאף אחד אין הוכחה חד משמעית לאמיתות או לאי אמיתות הדילוגים!!! וגוברנר, לפני שתתחיל - קראתי את "ההפרכה" שלך, והיא בסך הכול מתארת את השינוי באותיות במהלך השנים. וסלח לי, הקב"ה שהוא כל יכול לא יכול לדעת על כמה שינויים קטנים ולתכנן איך הם יתבצעו וכך לגרום לדילוגים להיות נכונים. השאלה היחידה שיש לי היא האם קיימת איזה מסורת או כתב יהודי המתאר את "מדע הדילוגים" כנכון ?

G o v er n o r

New member
amirjackass ידידי, השנוי בנפח הטקסט

מן האלפבית הפיניקי הקונסוננטי לאלפבית ארמי מרובע הגדיל את כמות האותיות בטקסט בלפחות רבע, ואולי עד שליש, _ללא_ שמץ הנחיות מסורה. זאת אומרת שנשבר הקשר הישיר, letter for letter, עם הטקסט אשר כביכול ניתן בכביכול הר-סיני. אתה מקבל, אם כן, את נקודה (3). יפה. אולם ציינתי שבע. ענין חלוף האלפבית הינו רק _אחד_ מ_שבע_ פרכות ב"תאורית" הדלוגים. ברור לי כעת כי לא ירדת לעומק הסברי. אני מתערב כי אינך מבין את סעיף (7), למשל. 'הקב"ה שהוא כל יכול לא יכול לדעת על כמה שינויים קטנים ולתכנן איך הם יתבצעו וכך לגרום לדילוגים להיות נכונים' שוב חשפת את ערוותך בפרהסיא. נסיגתך למחוזות הלימבו במהלך דיון מציאותי בכלים של Textual Criticism היא הודאה בכשלון, פאגאן רך שלי...

דוד1000

New member
דילוגים

הקב"ה שהוא כל יכול לא יכול לדעת על כמה שינויים קטנים ולתכנן איך הם יתבצעו וכך לגרום לדילוגים להיות נכונים.

למעלה