אסון המעבורת נמצא מרומז בצופן התורה

עמלק

New member
הבורים לא יודעים מהם כללי הכתיב

חסר הניקוד... תנועת O נכתבת עם האות "ו", למעט כאשר יש קמץ-קטן או חטף-קמץ... והרי מדובר על מילה שמגיעה מהשפות הלטיניות ושם נרשם KOLO ואין קמץ-קטן/חטף-קמץ ועל כן על פי כללי העברית חייבת להופיע עוד "ו"... אפילו לו רצו לעוות קצת את המציאות היו צריכים לרשום קלמביה... אבל חסידיהם אינם יודעים מהי עברית תקנית (לצערנו), אז אין להם ממה לדאוג.

עמלק

New member
האם אתה

יונק אוכל נבלות או שמא אתה שרץ אוכל נבלות ? טרם התקררו גופות האסטרונאוטים וכבר עטים הניזונים מדם כדי להפוך גם את הטרגדיה הזו למכשיר ליצירת מזומנים... אתם בטח גם צילצלתם למשפחת רמון והצעתם להם תפילה לעילוי נשמתו של אילן בתמורה לכמה אלפי שקלים לשנה... עוד קצת דם שתוכלו להגיד עליו שהוא "הוכחה מוחצת" לאל...

אדרבא...

בע"ה אילן רמון שזכה לקדש שם שמיים ברבים - בכך שהטיב לבטא קודם כל את הקשר שלו ליהדות - לא באמצעים חילוניים , אלא בסימנים יהודיים אוטנטיים - אוכל כשר, ספר תנ"כ, קריאת שמע במעבורת כשעבר מעל לירושלים ולהר הבית, אילן רמון שכל כך זכה לקדש שם שמיים -ראוי לו ולזכרו שיזכה לזכות עוד רבים מאחיו להתקרב ליהדות ולחזור בתשובה, ואנו מקדישים את הגילויים הנ"ל לעילוי נשמתו ומייחלים שהזכות הנוצרת מכך שכל יהודי שיתקרב לבורא עולם כתוצאה ממפגש עם הטבלאות הנ"ל - תזקף לזכותו של אילן רמון ז"ל. ------------------------------------------------ מלחמה לה' בעמלק מדור דור. ------------------------------------------------

G o v er n o r

New member
"קריאת שמע במעבורת כשעבר מעל

לירושלים ולהר הבית" מהיכן לקחת שטות זו, ידידי הפאגאן? מלחמה לתורה בפאגאנים ובעכו"מניקים מדור דור...

ואם זה לא עובד אז...

הקש : אילן רמון שמע במנוע חיפוש גוגל - ומצא באייטם מספר 8.

G o v er n o r

New member
הגעתי עד לדף זה, שבו כביכול מופיעה

הידיעה, אולם איני יכול לאתרה. הצבע נא על הידיעה בדף זה מלחמה לתורה בפאגאנים ובעכו"מניקים מדור דור...

פגעת בזכרו של אילן רמון

בדבריך אלו, ואתה ממשיך לפגוע בזכרו בדבריך האחרונים. ("זה עובר מצויין") חזור בך ! - אם נשאר בך שמץ של אנושיות. חזור בך ! - כי אם לא תחזור בך זה מעיד כאלף עדים שכבר הגעת לשער ה - נ'.

G o v er n o r

New member
אין שום פגיעה. הפגיעה היחידה שאנו

עדים לה היא נסיונך הנואש ומעורר החמלה לנסות לזכות בנקוד (score) כלשהו. מסתבר כי מספיק להשאירך ללא השגחה למספר דקות, וכבר אתה יורה לעצמך ברגל. לגיטימי לחלוטין לבחור חלוני המצוי בשליחות יצוגית לומר "את הדבר הנכון". זה "עובר" מצויין. גם פרויקט כזה זקוק ל"יחסי צבור" טובים. נסה משהו אחר, תגרן נקוד. האשמתי בהטפה לנצרות - נוסתה ונכשלה האשמתי בזילות זכרו של אילן רמון - נוסתה ונכשלה היותך פאגאן ועכו"ם - מן המפורסמות היא שאינה טעונה ראיות ? what's next

amirjak

New member
אתה מעיז לרמז שאילן שיקר

בשביל לזכות במשהו.. ואם כן במה???? אתה באמת כ"כ טיפש שאתה חושב שהוא היה צריך לשקר שהוא אמר שמע מעל ירושלים... עד כדי כך.... אני לא מאמין!!! איפה האנושיות שלך??

G o v er n o r

New member
amirjackass ידידי, מה שאמרתי הוא

זה: 'גם אני הייתי שולח e-mail כזה לו הייתי בנעליו. זה "עובר" מצויין...'. לא מלה יתרה, לא מלה חסרה. מי שאץ להשתמש בנגזרות הפעל "שקר" הוא מי שכזב/כחש/מרמה/הטעיה הם שמו האמצעי, טבעו כעור שני, והוא עוטה אותם כאזור לחלציו וכאבנט למתניו. אז גם אתה מנסה scoring מלוכלך, כמו בועז. האם אתם פרי אותה בטן, או שמא it runs in your community ?

עזוב אותו - הוא אבוד...

פרצופו האמיתי נחשף שוב ושוב... שים לב: בהתחלה הוא לגלג על הידיעה וכתב כך: "קריאת שמע במעבורת כשעבר מעל לירושלים ולהר הבית" מהיכן לקחת שטות זו, ידידי הפאגאן?" הוא פשוט לא האמין שדבר כזה יכול לקרות - אתה מבין - זה ניפץ לו את כל המיתוסים... שיא הטכנולוגיה - פסגת ההשגים האנושית - להיות בחלל ! ופתאום להכניס את היהדות לעניין ?!?! השוטה פשוט לא האמין שדבר כזה יכול לקרות. חה חה ... תראה איך הוא מתפתל בנסיונות נואשים למצוא את הידיעה בהמשך... אחרי שקיבל את הידיעה - הוא "משנה כיוון", פתאום זה כבר לא "שטות" ! עכשיו זה נהיה עניין שיווקי ! אילן רמון שם למעלה עושה "פוליטיקה יהודית" - כנראה שבן אדם ברמה שלו - לפי דעת האומלל - יורד לפי רפש מחשבותיו של המומר - לדרגה של מזייף "קריאת שמע" לצורך פוליטי ! שמעת ! חבריו השוטים - במקום להגיד לו : "תסתום את הפה - עשית מספיק נזק !" מיישרים קו עם המעוות לא יוכל לתקון, ומגדילים עשות בהאשימם אותנו ברקידה על הדם ! תבין, הם עושים מהאיש מניפולטור ציני - ומאשימים אותנו בריקוד על הדם ! מטורפים אמיתיים ! לכן תעזוב אותם - הם אבודים - זה כבר שער ה- נ' ומשם אין חזרה. בשורות טובות, בועז

G o v er n o r

New member
אכן, לא האמנתי שאמר כזאת, ובמחשבה

שניה, בהנחה שאולי כך היה, אמרתי כי 'גם אני הייתי שולח e-mail כזה לו הייתי בנעליו. זה "עובר" מצויין...', וכן 'לגיטימי לחלוטין לבחור חלוני המצוי בשליחות יצוגית לומר "את הדבר הנכון". זה "עובר" מצויין. גם פרויקט כזה זקוק ל"יחסי צבור" טובים' אלה התבטאויות שקולות ורציניות. מפח נפשכם בראותכם כי לא מעדתי, הוציא אותך ואת בני-מינך מדעתם. חרף ה"זעזוע" הצדקני המעושה, הקולני, התגרני - לא זכית בנקוד כלשהו. רק נחשפת כמי שרוממות אל בגרונו וחרב פיפיות בידו. אה, הדלוגים, הדלוגים...

עמלק

New member
והצביעות שלך ממשיכה לחגוג !

לא יכולתי שלא לשים לב לנושא הבא : 1. כשמדברים איתך על השקרים שנתגלו באתרך אתה ישר קופץ ואומר - אני איש אחד האחראי על נושא אחד - לא אגיב. 2. כשחילוני אומר משהו שלא מוצא חן בעיניך - אתה ישר מכליל את כולם ביחד ומאחד את דעות האנשים... איזה צביעות, כיאה לך. כיצד ישרתי קו עם דבריו של גובנר בנוגע לאמירת ה"שמע" ? כרגיל, אתה ממשיך בדרכך המניפולטיבית והשקרית - הרי אני הבאתי ציטוטים של אילן רמון בנוגע לכך שהוא חילוני מצוי שאינו קשור כלל לדת (שאלוהו : אתה דתי וענה "לא")... אבל אל תתן לאמת ולמציאות להפריע לך במלאכת הפרופוגנדה שלך. ואגב, מי מאיתנו מנסה לעשות רווחים (מכל סוג) על חשבון דמו של אילן רמון וחבריו למעבורת החלל ק(ו)ל(ו)מביה (מחק את המיותר...) האם זה אנחנו ? האם אנחנו מנסים לקחת את מותו כ"מופת" לקיומו של משהו ? או שמא זה... אתה וחבריך אוכלי הנבלות ? אנחנו אבודים ? לא ולא, חביבי, כנראה לא הגיעו לישיבה שלך הסיפורים על תוצאות הבחירות... כן, הגעתי לתשובה לשאלתי מאתמול - אתה אינך יונק אוכל נבלות אלא שרץ אוכל נבלות... נו, על הפצוע בינוני מפיגוע הירי היום כבר מצאת דילוג בתורה ? או שאתה עדיין עסוק בניסיון למצוץ כמה שקלים ממשפחתו או שמא אתה היום בדרכך לביטוח הלאומי כדי לקחת את כספינו ? ? ?

למעלה