אסון המעבורת נמצא מרומז בצופן התורה

G o v er n o r

New member
טבלה מס' 3 (המשך)

התורה, בין אם היא אסופת מעשיות שעברו קנוניזציה ובין אם כביכול ניתנה בכביכול מעמד הר-סיני - נכתבה תחילה באלפבית פיניקי, שהוא קונסוננטי ונטול תנועות, ורק מאוחר יותר שוכתבה באלפבית ארמי מרובע המכיל תנועות (ואותיות סופיות), ענין שגרם לגדול של בין רבע לשליש במספר האותיות, ותוספת זו נעשתה _ללא_ מסורה מתועדת (כלומר, אין בנמצא טענה שהנחיות הנקוד, היינו, הוספת תנועות, ניתנה במסורה כלשהי), אלא על פי החלטת הסופרים של המאה הרביעית לפנה"ס ששיכתבו את הטקסט מאלפבית פיניקי לאלפבית ארמי מרובע. לאור זאת, אני שואל אותך ואת שותפיך הפאגאניים, קבל הפורום: מה הקשר בין הטקסט עליו אתם "טוחנים" דלוגים לבין מה שכביכול ניתן בכביכול מעמד הר-סיני? (ההפרכה המלאה מצויה בקישורים פנימיים. במיוחד, אל תחמיצו זאת)...

חה חה חה... נפל בפח !

שימו לב לשעון: שעה 16:55 הודעת : מסכנים הכופרים. שעה 16:58 שוב שורשר הלינק של הודעותיו הקודמות. כלומר: מוכח בעליל שהמומר לא טרח אפילו לעיין בטבלאות בדיוק כפי שכתבתי - וגם שרשר את הודעותיו הקודמות - ממש כפי שחזיתי. שקוף... אפשר לראות את התגובות חסרות המשמעות מקילומטרים.... ------------------------------------------------ מלחמה לה' בעמלק מדור דור. ------------------------------------------------

טבלה מס' 1 - מות על קולמביה

2 מפגשים מינימליים בתורה של: 1. מות על קולמביה - מינימלי בתורה . 2. אילן רמון - מינימלי בתורה . (-11)

G o v er n o r

New member
טבלה מס´ 1 (המשך)

התורה, בין אם היא אסופת מעשיות שעברו קנוניזציה ובין אם כביכול ניתנה בכביכול מעמד הר-סיני - נכתבה תחילה באלפבית פיניקי, שהוא קונסוננטי ונטול תנועות, ורק מאוחר יותר שוכתבה באלפבית ארמי מרובע המכיל תנועות (ואותיות סופיות), ענין שגרם לגדול של בין רבע לשליש במספר האותיות, ותוספת זו נעשתה _ללא_ מסורה מתועדת (כלומר, אין בנמצא טענה שהנחיות הנקוד, היינו, הוספת תנועות, ניתנה במסורה כלשהי), אלא על פי החלטת הסופרים של המאה הרביעית לפנה"ס ששיכתבו את הטקסט מאלפבית פיניקי לאלפבית ארמי מרובע. לאור זאת, אני שואל אותך ואת שותפיך הפאגאניים, קבל הפורום: מה הקשר בין הטקסט עליו אתם "טוחנים" דלוגים לבין מה שכביכול ניתן בכביכול מעמד הר-סיני? (ההפרכה המלאה מצויה בקישורים פנימיים. במיוחד, אל תחמיצו זאת). מלחמה לתורה בפאגאנים ובעכו"מניקים מדור דור...

G o v er n o r

New member
האמן לי, גם זה עלה לו במאמץ ויזע

שלא יאמנו. עיין בסעיף (5). מלחמה לתורה בפאגאנים ובעכו"מניקים מדור דור...

נהפוך הוא, יש להם תוכנה

ואני מתפלא שנדרש זמן רב כל-כך להפיק את ההבלים האלה. ואפרופו...בועז, אני מתכנת לא רע (ר´ תוכנת הגימטריה). כמה תשלמו שם ב"הידברות" עבור תוכנה שעובדת הרבה (הרבה!) יותר מהר מהקיימת? תוכלו למצוא מטריצות כהרף עין לכל נפיחה של כלב שעובר ברחוב.

אם כך מצא לנו עוד דילוגים ארוכים...

כמו שהטבת למצוא בעבר... 12 ומעלה אותיות אם נצמד לסטנדרטים של "מות על קולמביה" (12 אותיות). להזכיר לכל הקוראים החדשים : מערכת שלמה של ביטויים ארוכים בדילוגים שווים בתורה נמצאת כאן. ומאז הגילוי הכל כך יפה שלך - לא חידשת לנו מאומה - וחבל, בתור מתכנת לא רע בודאי תוכל למצוא מטריצות כהרף עין לכל וגו'... אם כן ? Why Don't You ?!

כי זמן זה כסף,

וחשבתי שאם אתם כבר מפרסמים גילויים שלי, ומתעניינים כל-כך בהבלי הדילוגים באופן כללי, תשמחו גם לשלם לי תמורת תוכנה ראויה לשמה - ושנינו נצא מורווחים.

אצלנו זמן - זה חיים !

ויחי ההבדל הענק ! לגבי תשלום, אנחנו כולנו עוסקים בנושא בהתנדבות ולכן אין בידינו תקציבים לממן מחקרים חיצוניים ( תרתי משמע ) אם כי מעניין לגלות - כי שירותיך נמכרים לאתרים אחרים וביניהם אתר ... או שמא אתה עוסק שם בהתנדבות ?!?!

G o v er n o r

New member
חבל. כל עמלכם בהתנדבות הוא לריק.

יכלתם לתעל אותו לאפיק נושא תועלת ובעל ערך. במקום זה, אתם זורעים רוח. מלחמה לתורה בפאגאנים ובעכו"מניקים מדור דור...

אל תקפוץ למסקנות נמהרות

"חופש" מבוסס כולו על עבודה התנדבותית בלבד. אם היו משלמים לי, ובהתחשב בהיקף הפעילות שלי שם, אתה חושב שהייתי זקוק לכסף של "הידברות"?

vizini

New member
קולומביה במבטא יידישאי. כידוע,

כותב התנ"ך דיבר יידיש שוטפת...

למעלה