אסוף את המעשים את המילים והאותות...

שקדי

New member
בינתיים אני לא כותב................

על מטע השקדים שלי בו אני מבלה את מיטב ימיי תיאורים מפורטים יבואו לעת הפריחה

magy

New member
יאלללללללה שקדי....

סוויטה לשלוש נשים.......עם פירות על השולחן......ירקות .....טריים, רק בבוקר......עם כוס תה צמחים......ישר מן השדה..... מיץ תפוזים סחוט על הבוקר.......בכוס זכוכית גבוהה..... לחם שחור עם חמאה......עבההההההההההההההההה כמעט כמו גבינה... גבינות......שעשית לבד..... ובסוףףףףףףףףףףףףף.......הפירות....... אני מעדיפה תות שחור, פטל, גרגירי יער, סטרוברי, קרנברי, בלוברי...וכל הברי......הנוספים...... אהההההההה......גם דובדבנים הולך.........עם הרבה קצפת..... כמה זה יעלה לנו.....????????????????????????????? בנות, להגיש רשימה לשקדי.......כל אחת והעדפותיה.........על הבוקר....
)))))

שקדי

New member
ניסחפתן בנות.....אני כולי איכר.....

קשה יום ובולס שקדים המשתכר לצאןר נקוב ומטופל בחמישה ילדים ושלוש כלבות החיים קשים.......חוץ מהנוסטלגיה בינתיים כולכן מוזמנות לביקורים וירטואליים ולסיפורי ערגה על הימים שהיו......ויש הרבה

אתה מבין שלפעמים כפר

נראה כמו גן עדן לעירוניות כמונו? אבל אני בעצם לא עירונית אז אם אין לך מקום לשלוש אז אני אוותר

שקדי

New member
אני אשוחח עם כלבותיי החמודות.......

גורה דובה וטיאמו אם הן תהיינה נחמדות ותפנינה את יצוען על הספה אפשר להתקדם הלאה..............

magy

New member
ולמה אצלי הם מתגנבים למיטה שלי?

ארבעתם.... כל החתולים.........שלוש נקבות וחתול מסורס......שעוד מעט ירשם בספר השיאים של גינס.......בחורף הקרוב ימלאו לו שבע עשרה....... בלי יום אחד של מחלה בחייו.......... האם זה בגלל הסירוס???????????
)))))

שקדי

New member
השאלה היא ידידי בעל השם המוזר......

אם אלה חיים אלה שוה לחיות חיים כאלה ועוד עם ארבע חתולות מיחמות אצל אמנית נטורליסטית מיאוווווווווווווווו

שקדי

New member
ומה כ´´כ מצחיק בזה מאדאם?????

נכון הוא שאני ממש אבל ממש לא עושה גבינות אבל אני חושב שזאת סיבה מספקת לצחוק..

"עושה גבינות" - זה גבן?

יענו "מגבן" גבינות... עושה להן גיבנת? "מסיק זיתים" - מסיק מסקנות? מי ששתתה יין היא היא....מסטולה? נדמה שזה מה שקרה... מכוסית אחת בארוחה !
חג סוכות שמיייח,

חכמה אחת של עברית-נראה אם תצליחי

לעזור לי- אני כותבת משהו, ואני מחפשת את המילה בשביל "מקום שעושים בו גבינות" כתבתי "מגבנה" והעורכת הלשונית שלי החזירה לי את זה עם קו אדום מודגש חזק-שאין מילה כזו. כתבתי "חוות גבינות" החזיר לי את זה המו"ל בטענה שזה לא בדיוק חוות גבינות שמוכרים ומייצרים-אלא מעין בית חרושת. והיות וקשה לי במילא עם הגבן,שמגבן את הגבינה וחובץ לי את החמאה, כי אני כל הזמן מדמיינת לי קואזימודו עקום מתנדנד על פעמון הכנסיה...אז איך אומרים בעברית- מקום שמכינים בו גבינה (ומראים לתיירים).???? אבל גבינה זה של חג שבועות,לא?

שקדי

New member
אצלנו קוראים לזה ...............

גבינעמה על שם מנהלת המחלבה ששמה נעמה קודם קראו לזה לבלנה ע´´ש המנהלת הראשונה ......לנה נכון שזה לא ממש עונה על מצוקתך סתם תואנה להגיד לך היייי וחג שמיח

magy

New member
אולי ......מחרצה.....מחריץ גבינה?

סתם...... באמת לא חשבתי אף פעם על גיבון.....חוץ מאשר ....גיבנת.... לפנות מיד לאקדמיה ללשון עברית.....לפני כשבוע....היה לי את האתר..... אני אנסה לחפש אותו שוב עבורך.....

אולי מגבנה ? כמו מחלבה? | ../images/Emo80.gif ../images/Emo8.gif

אוחתו ומה שאת כותבת כבר "מריח" טוב.. נקווה שלכשתסתיים מלאכת הכתיבה - תטעימינו ממטעמי היצירה. חג שמייח,

ענבר.

New member
הצלחת לבלבל אותי כהוגן

מחלבה זה לא נחשב???????? מחלבה זה מפעל ליצור מוצרי גבינה. מעניין אם קיימת מילה מיוחדת נוספת. מחכה לסיפור... חג שמח.

שקדי

New member
ביני לביני אני תוהה לא פעם.......

במושב כפר יחזקאל קיימת מחלבה......מעולה אגב המתמחה בגבינות עיזים משובחות ושמה מחלבת עופרים ואיני יכול שלא לתהות האם העופרים הם לכבודה ולתשבחתם של עופרי בעלת הבית או שמא על שם עופרי העיזות????? ותשובה לי אין...........

למעלה