אסוציאציה וצעצועים

Deerest

New member
נתקתי את החוט.

השאלה לא הייתה קשורה לכלום, משהו שהשתלט. מתוך פחד שכשארצה לזרוק אותו, לא אוכל. אין לי שום בעיה עם הדבר האמיתי, הוא ניתן לזיהוי, הוא מוגדר, הוא כיף. יש לי בעיה עם ה... הסוסים הטרויאנים.

נדבר על הסליחה, מבטיחה...

רק לפני כן, ולא פחות חשוב, אם תוכלי לספר לנו קצת על המקום שאת גרה בו. תני לנו מהניחוח הזה שיש בצפון אמריקה... וכהה, בשביל המחשבה בינתיים האם את יודעת שאחד ועוד אחד הם לא תמיד שניים?

spectacular

New member
../images/Emo20.gifוונקובר יפה והיא יודעת את זה...

במערב הים ובצפון רואים את ההרים,המון המון מים,וגשרים מעל,סירות , בתים צפים,מעבורות קטנות וגדולות בין העיר לאיים בסביבה. בתי עץ קטנים כמו באגדות,הכל ירוק ופורח ועצים מ ד ה י מ י ם. לא רוצה לשעמם אותכם.אפסיק כאן, כמה זה אחד ועוד אחד? אני כבר לא יודעת כלום.

spectacular

New member
08:20 בוקר יום שישי.

יש לי נדודי שינה,לא ישנתי הלילה. השמש זורחת בארץ הקודש?

spectacular

New member
יש פה אנרגיה אחרת

הכל כאילו זורם יותר לאט,אפילו מדברים יותר בשקט, אנשים מחייכים סתם כי מבטם נפגש בשלך. אז גם אני מחייכת,כי לא נעים...

איזה יופי...

זה כל כך חוכמה לדבר יותר בשקט מאיתנו... אנחנו לא ממש "מדברים", לא בשפה, לא בהקשבה ובטח לא בווליום... מה את עושה שם?

spectacular

New member
קמה לתחיה

וזה לוקח לי זמן. כל מה שהייתי קודם -אני כבר לא, ולא רוצה להיות. אני רוצה לעשות דברים אחרים , אני רוצה להרגיש אחרת, מי שהייתי, מתה-ולא חבל לי בכלל. נולדתי מחדש ,חדשה וטובה יותר. ואולי בגלל שאני דוחה את זה מבפנים,עוד לא הסתדרתי עם עבודה, כל פעם שזה כבר ממש קרוב, פתאום קורה משהו טפשי וזה מתרחק שוב, ובתוכי אני חשה הקלה מצד אחד,ושאני לא בסדר מצד שני. אבל אני באמת כבר לא רוצה את זה יותר. ועדיין אין לי משהו במקום. חוץ מזה אני נהנית,אף פעם לא נהנתי ככה.

spectacular

New member
מצטערת,זה יצא לא ברור

אני לא רוצה לעסוק יותר במקצוע שלי, יתכן שאאלץ לעסוק בו לתקופה מסויימת אבל אני כל הזמן חושבת על כיווני תעסוקה אחרים, כשהגעתי לכאן הייתי ממש מפורקת,נפשית הכונה,וההתאוששות וכמו כן ההתאקלמות כאן,והתגברות על קשיי המעבר,זה לקח לי הרבה זמן, אני חיה פה עם אהבת חיי,הוא מכאן,וגם שני ילדי כאן איתי. יוצרת עבודות זכוכית ותכשיטנות.מטיילת,עושה שופינג. בקיצור,מתפננת לי.

spectacular

New member
אהבת אמת../images/Emo23.gif

עבודות זכוכית-ויטראז,את זה אני ממש אוהבת. תכשיטנות התחלתי לא מזמן ועכשיו אני משלבת עם הזכוכית. הכיוון קשור ביצירה,זאת הנאה גדולה בשבילי , אני חושבת על זה כל הזמן,אולי בגלל זה אני לא ישנה,כל הזמן חושבת, והאדרנלין גבוה,אני בכלל לא עייפה. אשלח תמונה של משהו שעשיתי.

Deerest

New member
לפי מה שאני קורא

נראה לי שאת אחרי נקודת האל חזור. (הנה, אביבה, קו ישר) מחזיק עבורך אצבעות, גם של הרגליים.

כן, לנשום רחב וגדול...

הלוואי, ... אלה הם רגעים גדולים באמת, הפרפורים האלה, חוסר שינה, בלבול, אי שקט... ממש ממש הקדמה ליצירה חדשה שיוצאת מ"אין" ל"יש"... יש מאין...

למעלה