אסוציאציה וצעצועים

spectacular

New member
למה "חושב שהוא " במרכאות?

איך אדם משכיל לראות את מה שהוא באמת? אם הוא "חושב שהוא" משהו מסויים,המרכאות אומרות שהוא בעצם טועה? אז איך אדם מגיע לראות את עצמו כמו מה שהוא באמת, ומה זאת אומרת -באמת? האם "באמת" זה -מה שהוא רואה מה שהסביבה רואה מה שאלוהים רואה או אולי הממוצע של כל הנ"ל לשאול ולענות זה לקבוע,זה דבר סגור ולא פתוח. יום נהדר שיהיה לך.

טל בוקר טוב,שוב..תשובה נוספת...

שאלת אותי למה המרכאות "חושב שהוא" ! אז ככה. אמרת "את מה שאני חושבת שאני רואה"....... בהבנה שלי:אם אני חושב שאני רואה-זה לא מספיק לי. בכדי שאני אהיה מסוגל "לקבל" משהו חיובי או שלילי-אני צריך ל ז ה ו ת ! אם אני מזהה,משמע,שאני משוכנע שזה קיים אצלי,או לא קיים אצלי. אין אצלי חצי מזהה,או חצי יודע,אני פשוט מזהה "ומאבחן" עובדתית את עצמי,ע'מ שבאמת אוכל לחבק. בוקר טוב גם לך,טל.

spectacular

New member
אצלי קשה לזהות

אני משתנה כל הזמן,אני יכולה להיות בטוחה במשהו לשבריר שניה,או לדקה,לשעה....וזה משתנה ושוב ושוב. לכן אף פעם זה לא מוחלט אצלי כמו גלים בים.זה לא הנקודה בפיק של הגל וגם לא בתחתית אלה נע איפה שהוא באמצע. מה שאני רואה מושפע ממה שאני מרגישה וחושבת באותו הרגע, אין זיהוי ואבחון עובדתי שיכול להתקיים לי לתמיד ללא שינוי. חייב להשתנות כל הזמן. אם אתה מזהה ומשוכנע שזה קיים הרי שבשבילך זה קיים . אולי מחר תסתכל על אותו הדבר ותראה משהו אחר ותזהה שזה אינו קיים. חשוב מה זה אומר בשבילך, אפשר ורצוי לחבק גם כשלא ברור ולא ודאי ואולי לא כל כך יפה, זה הזמן שבו צריך חיבוק הכי הרבה,במצב הלא שלם,החצי,המכוער. בוקר טוב ויום נהדר.

לא הבנתי,אביבה,אז שאלתי ע'מ להבין..

מה ציפית לשמוע ממני ? את הרי יודעת שאני איש פשוט............. דרך אגב ! טל ענתה לי,ואמרתי לה תודה ! היא הבינה שלא הבנתי,והסבירה לי,ואני המשכתי את הדיון. הרבה פעמים שאלתי,ולא ענית לי,ואני "נתקעתי",כי לא יכולתי להגיב. כשאני שואל,זה רק על מנת להבין,אין לי מניעים אחרים. תודה לך,ושבת שלום.

למעלה