אסוציאציה וצעצועים

spectacular

New member
.אני לא מצליחה לשלוח

כנראה בגלל שצריך לצמצם את הגודל של הקובץ,מישהו יודע איך? אם לא, אני אברר ואשלח אחר כך מצטערת.

spectacular

New member
סוף סוף...

עם קצת עזרה הצלחתי לצמצם את הגודל, אולי זה אומר שאני צריכה לטפל בפרטים קטנים לפני התמונה הגדולה....

spectacular

New member
מה יהיה,אני לא יכולה להפסיק..

שמישהו יעצור אותי, יצאתי מכלל שליטה. אבל כולכם עוד בטח ישנים, אז אני מתפרעת לי חופשי פה. אה,ודרך אגב, מישהו ראה את השמש בזמן האחרון? כי פה היא לא נמצאת.

טל ! מאמאמייה...זה מדהים ! תמשיכי

לשלוח,זה עושה רק טוב. גם העבודות שלך,וגם התמונות..,מזרים אנרגיות חדשות לגוף... יש היום שמש טובה בחוץ-עכשיו בערך 09.30 בבוקר. ובעוד יום יומיים-זה ייגמר כנראה.... יש לך כישרון אמיתי,את אומן גדול. שכחתי מה ההבדל בין "אמן" ל "אומן"-יש הבדל,רק שאני לא זוכר. שבת נהדרת !

Deerest

New member
תלוי בסוללות.

איך לא שמתי לב מיד בהתחלה. דימוי = אסוציאציה ? לא נראה לי. בין בני האדם יש את אלו ששואלים ויש את אלו שמשיבים. זה מאד נח שיש מענה מיידי לשאלה כלשהיא (ואז הדרך פנויה) אבל... אין פה העצמה אישית. מאידך, כאשר התשובה אינה נותנת מענה אלא מחדדת לשואל את המחשבה (הדרך לא פנויה, צריך להסתובב)... מי ישאר כאן בפורום. "אלו שמשיבים, הם ששאלו קודם את השאלות"

Deerest

New member
תיקון

קראתי את התגובה שלי ומשהו צרם לי את העין. "מי ישאר כאן בפורום" - הכוונה שחידוד המחשבה הוא אחד הכלים להעצמה אישית ולאחר שזה יקרה להם (מהר מאד, אה?) הפורום יתרוקן. במחשבה שניה... תמיד יהיו עוד.

עוד תיקון...

איזה כלים אחרים אתה מכיר להעצמה חוץ ממחשבה? ממממממ..... לא, זה לא יקרה מהר... הרבה זמן דירסט... מה שרואים ומה שחושבים שרואים... זו דרך ארוכה מאוד... מה שקורה מהר, גולש...

Deerest

New member
הטקסט המקורי

היה "שחידוד המחשבה הוא הכלי להעצמה אישית"... אבל זה נראה לי נחרץ מדי, אפילו לגבי. אני משאיר מקום, בטוח יש עוד כלים, לא? לפחות במקום של התקווה. מה ימשוך אותנו אם לא נחשוב כך.

מסקנות מהירות...

בני אדם גם שואלים וגם עונים כל פעם הם עושים משהו אחר... סיווג כזה יוצר מחסום/גדר רציני באפשרויות... מי ישאר? האמיצים! אלה שמוכנים לעשות את המאמץ האמיץ לעמוד מול עצמם, להתסכל טוב טוב ולחבק את מה שהם רואים... גם כשזה מעורר גועל... נכון, רק מטי מעט. אבל... גם אחד, זה הרבה בימינו אנו... ועוד שביב אסוציאטיבי... מעולם לדאגתי לכמות. האיכות הביאה אותה תמיד... וגם אם לא זה בדיוק מה שצריך להיות... תענוג לדבר איתך....

אביבה ! אני מעוניין לשאול שאלה קטנה

למה התכוונת "בלחבק את מה שהם רואים....גם כשזה מעורר גועל "... ולמה ההשוואה,לכאלה ששואלים וגם עונים,מצטער שלא הבנתי את ההקשר. לילה טוב.

spectacular

New member
לעוזי

כשאני מסתכלת על עצמי ואני לא אוהבת את מה שאני חושבת שאני רואה, זה קשה מאוד להמשיך להסתכל ולנבור בזה ולנסות להבין את זה, הרבה יותר קל להגיד- אני בסדר,זה הרצפה עקומה. כששואלים וגם עונים נסגרות האפשרויות האחרות,זאת לא שאלה אלא קביעה. אני בטח עושה את זה הרבה.

איזו תשובה נהדרת ! תודה ! ../images/Emo39.gif

אני מודה ! שכל נושא השיחה שלכם היה לי מעט "קשה לעיכול". מה גם שיש לי "בעיות סבלנותיות",ולא תמיד אני טורח לסיים לקרוא את כל השירשור....אוי..גם אני עובד על הנושאים המעיקים שלי..... יש כאלה שמאד לא אוהבים את זה אצלי,וגם אני מאד לא ...לא אוהב בכלל. הכי חשוב לדעתי שכל אדם ישכיל לראות את מה שהוא באמת,ולא את מה שהוא "חושב שהוא". זה מאד מסוכן לא ? לחשוב שאנחנו.... אבל אולי תיקון קטן...אפשר לשאול וגם לענות-באופן חיובי ! וזה תלוי באופי התשובה ! לילה טוב.(בוקר)

למעלה