אסף פורמן ב-
אנשים

a little fairy

New member
יאי

גמני חזרתי!!!!!!!!!!!! גם לא בייתי פה איזה חודש כי עברתי דירה ואחכ לא היה לי כוח לכתוב.... חחחח העצלנות P=

a little fairy

New member
חחחח

כן.... ואני נוטשת עוד פעם לשבוע כי אני נוסעת למודיעין לעבוד ולהרוויח 1000 שח יאיייי חחח מגניב לי..=]

m o r 1 0 2

New member
ולא הבנתי לאן נעלמתת../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

ברוכה השבה
היתגגנענו

kelly7i

New member
אמא שלי מכינה עוד מעט..

שקשוקה!!!! ועם לחם-לחמני-חלה כזה, נו אתם מכירים הלחם הלא פרוס? שמכניסים לתנור ואז הוא יהיה קרנצ'י כזה טעים?P: יו איך אני אוהבת שהיא מכינה שקשוקה
חח אתמול ביקשתי ממנה להכין.. ואז היא לא הכינה אתמול והיא תכין עוד מעטP: אבל למה אכלתי את הביסלי הזה מקודם, שמנה שכמותי, סתם השמנתי בגללו והוא תופס לי מקום בבטן!

Outwit LA

New member
היי אנשים!

רציתי להודיע לכולכם שהקומונה של OUTWIT חוזרת ובגדול ותהיה פעילה מתמיד! הלהקה היא להקת פאנק רוק ישראלית בפונה את דרכה לארצות הברית בשנה הבאה!! את המוזיקה אפשר לשמוע בכתובת: www.myspace.com/Outwit כולכם מוזמנים לבוא ולכתוב מה אתם חושבים על המוזקה ולדבר עם חברי הלהקה ולהשתתף במשחקים שונים בתחום המוזיקה! בנוסף יהיו מבצעים רבים שבהם יקבלו אנשים רבים שיענו על דברים נכונה פרסים ומתנות כמו דיסקים, תמונות, פוסטרים וכו'!! אז כולם בואו ותהנו איתנו! לירון, חברי להקת הפאנק OUTWIT! :]] לינק לקומונה: http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=17230&smsMsg=

D o u g i e

New member
../images/Emo207.gif נפתחה קומונה חדשה לסדרה סקינס!!!1111

כן כן תירשמו וכאלה! וסיד שלי.
אז כן! תירשמו:)

yby12

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

הצטרפו בהמוניכם!!!!!!!!!!!!!

butbut

New member
מה זה סקינס?זה נשמע כמו סוג של אנטילופת