אפשר בבקשה לדעת

Um Kultum

New member
../images/Emo13.gif

אני יכולה להגיד שגם לי מגיל 16 בערך אמרו לי על כל דבר כמעט :-"חכי עוד 10 שנים תראי שתחשבי אחרת". אז הנה, עברו 10 שנים ולא שיניתי את דעותיי (הפוליטיות, על אי-מונוגמיה, על לא רוצה ילדים וכו' וכו'). ונראה לי שאתה לא צריך עזרה במה לענות, כי ענית תשובה חכמה מאוד בעצמך. אני יכולה לספר לך גם שאבא שלי למשל לקח מאוד קשה את האנטי-ציונות שלי והיו תקפות לא קלות ביננו . אבל אפילו הוטא בשנתיים האחרונות כבר לא תלה את דגל ישראל ביום העצמאות. אז תדע שגם אם מגיבים בזלזול...זה עדיין מחלחל. בהצלחה

senesh4ever

New member
גם אותך אני אוהב חחח

ואולי באמת אני לא צריך עזרה (" ונראה לי שאתה לא צריך עזרה במה לענות, כי ענית תשובה חכמה מאוד בעצמך") אבל את חייבת להודות שהיו פה כמה וכמה תשובות מלאות השראה!

arie86

New member
אם את אנטי-ציונית,

אז למה את בציון, במדינת ישראל?

אגב...../images/Emo26.gif

אני בערך בגילך החלטתי להיות צמחוני... גם לי אמרו שזה קטע של הגיל... ש"כשאני אגדל - אני אבין".... "מה אני אעשה בבגרויות"... "לא יהיה לך כוח"... "מה אני אעשה בצבא... באוניברסיטה..." "תוך שנה-שנתיים זה יעבור"... 12-13 שנה אחרי, אני יכול להרגיע אותך שהשינוי היחיד הוא שהסביבה הקרובה כבר לא מציקים לי...
אבל שוב - זה לא בהכרח אומר שהדעות שלך הן לא ילדותיות וחסרות בסיס...

מי מציק???....../images/Emo26.gif

שאלת שאלה - למה כולם אומרים לך "כשתגדל תבין". אבל כל מה שאתה רוצה זה אנשים שיגידו לך: "אתה בסדר". בוא תציג את העמדה שלך כמו שצריך - ותקבל ביקורת אמיתית ובונה. ואז אולי, חוץ מלטפוח לעצמך על השכם תוכל גם להתפתח קצת ולשמוע דברים חדשים.

למעלה