אפשר לדעת קצת פרטים על כולכן?

Me¥tal

New member
אפשר לדעת קצת פרטים על כולכן?

טוף.. אז אני אתחיל.
אז אני מיטל, בת 15.5 מחדרה, אוהבת לישון, מכורה למחשבים, אוהבת לכתוב סיפורים קצרים שתוכלו לקרוא כאן: http://stage.co.il/Authors/3786 ואני גם כותבת למעריב לנוער, אז תפתחו מדי פעם גליון (פרסום עצמי, כן כן..) אני מקווה שנהנה ויהיה לנו כיף ביחד.

Black Cat15

New member
מיטלו´ש

למרות שאת כבר מכירה אותי אני אציג את עצמי (שוב) לטובת הבנות האחרות... אני אורנית בת 15.5 מרמת השרון, חולה על טלנובלות ("אני בטי המכוערת"), מכבי ת"א בכדורסל, מחשב, אינטרנט, לשחק כדורסל, לבלות עם חברות, לדבר בטלפון, לשמוע מוסיקה (LATIN MUSIC RULEZ!) ולדבר בטלפון (והרבה!). מיטלו´ש התחלתי לקרוא את הסיפורים שלך והם פשוט מקסימים. ילדונת את פשוט מוכשרת!!! תאשרי לי באייסי.... 40998909 LOVE U

chill-chill

New member
ואני...

אני ענבל (אבל כדאי שתקראו לי צ´ילי...), בת 17 מהמרכז. אוהבת מוסיקה, לא ממש אוהבת להגדיר מה אני שומעת, אבל זה בעיקר אלטרנטיבי ולא מיינסטרים, וגם לכתוב. גם לי יש דף בבמה, ואתן מוזמנות לקרוא ולהגיב
כרגע יוצאת עם מישהו, שהכרתי בפורום מוסיקה כלשהו, וזה הולך ממש טוב... אבל אני לא רוצה סתם לפתוח פה
וזהו, נדמה לי... שאלות, anyone? צ´ילצ´יל

Bladayada

New member
my turn! my turn!

מעיין, 16 וחצי גמכן מהמרכז... ולי אין דף בבמה !
ואני אחסוך בפרטים... (שיהיה מעניין בהמשך אתן יודעות... {וגם סתם בגלל שהרבה כבר מכירות אותי פה...וגם כי לא עולה לי רעיון מה עוד להגיד...ניחא} ) ייב!

Me¥tal

New member
יוצאת עם מישהו מפורום מוזיקה?

אממ. מעניין.. אני אשמח אם תשתפי אותנו. :) אני כבר נכנסת לדף שלך בבמה...

Nagini Potter

New member
אוי ואבוי... מה, אני הכי צעירה כאן?

טוב, אני יעל מחיפה, בת 13, אוהבת מאוד לכתוב (מיטלוש? תוכלי לתת לי עצה מדי פעם?) ולקרוא, (שרופה על הארי פוטר, אנימורפס, הסיפור שאינו נגמר וכו´...) מקווה שלא מפריע לכם שאני יותר קטנה ממכן...... Nagini Potter

chill-chill

New member
את הכי צעירה

אני הכי זקנה... הגיל ממש לא משנה כאן
לא לדעתי, לפחות. צ´יל

charmingirl

New member
אוקי אז ככה:

אני עדי, בת 14.5 (13.3 יומולדת לא לשכוח מתנות!) מכפר סבא. ממ.. אוהבת לישון, לבלות עם חברות ולקרוא. love you all עדי.

Me¥tal

New member
הארי פוטר!!

הספר הכי מדהים בעולם! קראתי כל ספר בסדרה לפחות 22-23 פעמים (בלי להגזים)... אני חולמת עליו בלילה ומדברת עליו ביום.. אני אפילו עושה עליו בגרות במחשבים! צריך לעשות פרוייקט, והפרוייקט שלי יהיה עליו!

Maggie

New member
אני מגי... או לין... או מה שבא לכן

כי בכל מקרה אני עומדת למות, אז למי אכפת... אממ... אני אוהבת את היילי ג´ואל אוסמנט, מעריצה את היילי ג´ואל אוסמנט, מאוהבת בהיילי ג´ואל אוסמנט, סוגדת להיילי ג´ואל אומסנט, מכורה להיילי ג´ואל אוסמנט, וככה זה ממשיך... ואני עצובה כי גנבו לי אותו... ואט אה ביץ´!!! הוא היה שלי קודם! אממ... אתם יכולים לפתוח את הפרטים האישיים אם ממש בא לכם... אני הולכת לבדוק מה המרחק מהחלון שלי לקרקע... Have a nice day... I know I won´t... מגי אוסמנט

wildflower!

New member
ואני.... ../images/Emo15.gif

בר... אני בת 16 וחצי.מפרדס חנה.... אין לי סוג מוגדר של מוזיקה שאני אוהבת לשמוע... אני אוהבת את אביב גפן.השירים שלו מהממים......לבכות ממש:) אני אוהבת להשתגע...בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע..... ואני גם כותבת{כמו רובכן כאן...} אבל זה בעיקר למגירה.... אוהבת בר

No Doubt

New member
../images/Emo24.gif אני...

סיון בת 15 קיבוצניקית (לצערי) יש לי ICQ המספר: 112611580 אני אוהבת לשמוע כל סוגי המוזיקה חוץ ממזרחי אוהבת בנים!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת לבלות, לנצל את החיים, להנות בהם כמה שיותר וזהו כעיקרון
^No Doubt^

Me¥tal

New member
זאת באמת תופעה. כולן כותבות!

מה זה אומר? שרוב הבנות שגולשות באינטרנט כותבות? או שכל הבנות כותבות בכלל?

Honey B

New member
אני חדשה בפורום הנוכחי... ../images/Emo24.gif

אבל הייתי בפורום בנות שהיה בוואלה... תשאלו את עדי!!!
בכל מקרה, אני הדס, בת 15.5 ממיתר, לומדת באשל הנשיא... אהמממממ אוהבת מוסיקה, להיות עם חברות לדבר בטלפון בלה בלה כל הדברים הרגילים...
זהו כעיקרון אני ברוב הפעמים (אלא אם יש חופשה) אני אהיה בפורום רק בשישי בערב...
מה לעשות שלב"יס צריך לקום ברבע לשש כשיש הסעה ב- 6:50???
אין מה לעשות אני כבר התרגלתי!!! אז אם מישהי אונליין? שתתבג!!! ביי, הדס

!adidas

New member
דווקא אני

יותר קטנה! אני בת 11.5 יש לי בינואר יום הולדת 12 אני בכיתה ז´ מכפר סבא אוהבת לישון, לקרוא, באינטרנט, טלויזיה ואותכן כתבתי סיפור לבמה אבל עוד לא אישרו אותו אז בעתיד. . . . love&peace adidas

למעלה