אפשר לדעת קצת פרטים על כולכן?

*STARSHINE

New member
ידוע שגבר החלומות הוא...:

דודי בראדפורד כמובן! (דודי בלסר, בראדצ´וק ורוברט, LIKE DAH!)

רדפורד זקןןןןןן ../images/Emo73.gif

דודי ובראד שניהם שלי! אני כמו הרפארים האמריקאים עם בחורה מכל צד... אז ככה זה יהיה אצלי מצד אחד בראדוש מצד אחד דודיוש

(מיכל)

New member
היי לכולן

אני מיכל אני בת 15 מרחובות אני בכיתה י´ אוהבת לשמוע מוזיקה (הכל חוץ מטרנסים), לקרוא, לראות טלויזיה, להפגש עם חברים ולהנות מהחיים בכלליות. עוד לא הבנתי מה עושים פה אבל טוב שיהיה... דרך אגב מישהי מפה באה לעצרת מחר? אוהבת את כולכן מיכל

stamisheu

New member
ואני סתם נדחף...

שמתי לב שאת בבמה...אחלה...גם אני ד"א... http://stage.co.il/authors/398 מצטער שאני נדחף לפה, בנות...

(מיכל)

New member
היי לכולן

אני מיכל אני בת 15 מרחובות אני בכיתה י´ אוהבת לשמוע מוזיקה (הכל חוץ מטרנסים), לקרוא, לראות טלויזיה, להפגש עם חברים ולהנות מהחיים בכלליות. עוד לא הבנתי מה עושים פה אבל טוב שיהיה... דרך אגב מישהי מפה באה לעצרת מחר? אוהבת את כולכן מיכל

$ מעיין $

New member
אה עכשיו תורי? טוב..... :)

אני מעיין בת 15.... הממממ..... אני מתה על מוזיקה לטינית! אני רוקדת סלסה.... אני אוהבת לראות טלנובלות... נימצאת המוןןןן על המחשב..... אני נערה מאוד היפרקטיבית, אני צוחקת המון!! אני אוהבת את החיים והחיים אוהבים אותי... הממממ... אני גם רוקדת אצל סיגי ניסן האומנם אין לי תמונה.... אבל מי שרוצה לראות אותי שיפתח את העיתון פנאי פלוס בעמוד 9 אני זאת שמחזיקה את התמונה של גיא פינסססס!!!!!! אל תבהלו זה לא באמת השער שלי... רק ניפחו אותו....

charmingirl

New member
ומדוע אני לא רואה אותך שם???

ע"מ 9 אני רואה סה"כ מפורסמים וזה הכל.

$ מעיין $

New member
תבדקי שוב!

קודם כל הגליון שאת מסתכלת בו הוא מה שיצא השבוע? בשער מופיעים, גיא פינס עם הגביע... עודד מנסטר מחובק עם נטע הבר, חני נחמיאס וצביקה הדר.... אם זה אותו עיתון של השבועעעעעעע אז תפתחי עמוד 9 תיראי למעלה תמונה של כמה רקדנים שהיו איתי על הבמה... ואני בצד שמאל מחזיקה את התמונה של גיא פינס.... :)

Black Cat15

New member
אמאל´ה איזה שרשור ענק!! סחתיין!!

או שמא עליי לומר: צל"ש??? שכחו... המוח לא עובד טוב בשעות כאלה של הלילה... ומצד שני... הוא אף פעם לא עובד טוב...

למעלה