אההה... לא יודעת... אבל בראד שלי!
S *STARSHINE New member 2/11/01 #39 את לא רוצה שאני אשתמש בנשק הסודי.. שלי...! תעזבי אותו... תע-ז-ב-י אותו כבר...!!! תני לי אותו.. הוא שלי! אמאאאאאאא!!! זהו. עכשיו הרבה יותר טוב לי. תודה.
את לא רוצה שאני אשתמש בנשק הסודי.. שלי...! תעזבי אותו... תע-ז-ב-י אותו כבר...!!! תני לי אותו.. הוא שלי! אמאאאאאאא!!! זהו. עכשיו הרבה יותר טוב לי. תודה.
נ ניקול (גין גריי) New member 2/11/01 #40 חח... כל עוד אני חייה לא תקבל אותו! מר פיט מעדיף את המין הנשי ולא המין השלישי!
נ ניקול (גין גריי) New member 2/11/01 #42 חמוץ, לאף יצור אין סיכוי נגדי! הבוקס הכי קטן שאני אתן לך בבית יעיף אותך לקיר!
S *STARSHINE New member 2/11/01 #44 לא, לא.. תרגישי חופשייה.. את.. מוזמנת לבוא אלי לבית ושם לתת לי בוקס.. באמת, בכיף..
נ ניקול (גין גריי) New member 2/11/01 #45 איפה אתה גר? ../images/Emo129.gif ואני לא משלמת פיצויים על זה שאני הולכת לדפוק לך את הקיר!
A !adidas New member 2/11/01 #50 אני לא רוצה להתערב אבל... באמת בנות! לא לריב סתם! בראד החתיך לא היה ולא יהיה של אף אחת מכן, הרי מזמן הוא שלי! כן כן, מה לעשות?! אני מקסימה וחתיכה ונראית כך: בכל מקרה love&peace adidas
אני לא רוצה להתערב אבל... באמת בנות! לא לריב סתם! בראד החתיך לא היה ולא יהיה של אף אחת מכן, הרי מזמן הוא שלי! כן כן, מה לעשות?! אני מקסימה וחתיכה ונראית כך: בכל מקרה love&peace adidas
B Black Cat15 New member 3/11/01 #64 קרעתם אותי... מטורפים!! לכו לפורום רעיונות מטורפים... במיוחד אתה שחר - דווקא מתאים לך... נ.ב אני מכירה מישהו בשם חן שהוא מה זה דומה לך נראה לי... התקנת כבר איציק?
קרעתם אותי... מטורפים!! לכו לפורום רעיונות מטורפים... במיוחד אתה שחר - דווקא מתאים לך... נ.ב אני מכירה מישהו בשם חן שהוא מה זה דומה לך נראה לי... התקנת כבר איציק?
S *STARSHINE New member 3/11/01 #68 את... קוראת.. לי.. מטורף?! אני? חן..? שו חן? האיציק מסרב לעלות לי...! מה לעשות? (להתנצר? להתחפש לברני? לקחת פטריות הזייה?) שחר.
את... קוראת.. לי.. מטורף?! אני? חן..? שו חן? האיציק מסרב לעלות לי...! מה לעשות? (להתנצר? להתחפש לברני? לקחת פטריות הזייה?) שחר.
S *STARSHINE New member 3/11/01 #67 אם כך המצב חמור במיוחד. (אני.. אמשוך לך בצמות!! די! די! תעזבי את נני שלי!)