אפשר לדעת קצת פרטים על כולכן?

Alinush*

New member
אוקיי אז ככה........לי קוראים אלינה

אני גרה באילת לומדת בבגין בכיתה ח´-4 בת 13 וחצי.... משתתפת בחוג תאטרון ולומדת גיטרה חשמלית.... אני אוהבת צלילה(אילת לא?
)שחיה, לדבר בטלפון, לישון, לראות T.V, להידבק לאינטרנט וכל שאר הדברים המשעממים! מי שרוצה האייסי שלי זה: 137176791. והאימייל: [email protected] אז נידבר כבר.....
..........
אלינה

פרפרית*

New member
אז...

אני בת 15 וחודשיים מאשדוד.. כן כן... החור הקטן הזה שנמצא באמצע המדינה. הקיצר... אני לומדת בכיתה י´ ולצערי אין לי חבר... אז...... 104036799 למי שרוצה.. קרנית!

Me¥tal

New member
אשדוד? חור?

חחח.. לפחות אתם קרובים לת"א בצורה מסויימת... לפחות לא מתפוצצים אצליכם ויורים בכם.

mor shani

New member
אוקיי יקירותי... תורי!

אז ככה: אני מור בת תכף 14 מרעננה, אוהבת מסיבות ובילויים, טלוויזיה (חולה על MTV!), אוהבת לרקוד (ג´אז,בלט,מודרני... כל החבילה!) , אוהבת לדבר בטלפון (מאוד...!), מתה על שינה בשבת בבוקר ומכורה לשוקו, ועוד תחביב שלי זה בנים (ולמי לא...?!) וסרטים עצובים! מתה עליכם בנות! מור

Vilia©

New member
הלוהה גירלז!!!

מה המצב אחיותי לאותו המין?! טוב נעים מאוד..שמי טלי! אני בת 14 ו3 חודשים! אני מעפולה (וזה מה שניקרא חור! אני מבקשת..) אני אוהבת לראות טלויזיה (בעיקר ערוץ 3), לשמוע מוזיקה (פרט למיזרחית וטראנסים...), אני משחקת טניס, עוסקת באומנות, כותבת לפעמים כשיש לי השראה ויש לי דף בבמה אבל לא כתוב שם כלום עדיין...(עוד מישהי כותבת?! איזה חוסר מקוריות!!!), כולם אומרים לי שאני פריקית (גם במובן המוזרי של המצילה..) מה לעשות! אני ילדה מאוד מאוד מאוד מוזרה! אני גאה בעצמי! אני אוהבת לקרוא ספרי פנטזיה ומדע בדיוני (גם אני קראתי הארי פוטר והוא באמת ספר מדהים..אבל...תנסו לקרוא את רומח הדרקון ואז נדבר!!! ספר מדהים ביופיו) אני מכורה לקולה (יש בזה סמים לייק דההה!), אין לי חבר...(מה אתן מצ]פות?! שאני אהיה גרושה עם שני יצורים המכונים ילדים בימינו!?) וזהו..אני חושבת.. הכל יבוא בהמשך...:) נעים להכירכן (או שלא...
טלי

Me¥tal

New member
אני גרה בחדרה.

נכון נאחס? שתי הערים שלנו הם חורים לא נורמליים. אה, ובשתי הערים שלנו מתפוצצים. ו..יש לך דף ריק בבמה, יש לך יצירות שנשמרות בתוך המגירה... למה לא להוציא אותן לאור?

Vilia©

New member
אני יודעת שהוא ריק...

פשוט אני שוכחת להכניס את ה"יצירות" שלי...חחח טלי

peach & cream

New member
ועכשיו ת ו ר י !

שלום שלום לכן בנות. זה ממש נחמד שיש פורום כזה פרטי (למרות שיש אחד שכבר נידחף (בלי להעליב מותק), אז אני לא כותבת כ"כ הרבה, ובעיקר קוראת ואם יש לי משהו מועיל להוסיף אני אוסיף. (אני מאד אוהבת לקרוא..) וכמובן הפרטים- אני בת 17 וקצת יותר מחצי, מאזור המרכז. אוהבת להסתובב עם חברות, לשמוע מוזיקה, ומקווה שיהיה שלום בארצינו הקטנטונת וחסרת השקט. באהבה רבה שרלי

chill-chill

New member
יששש!!! אני לא זקנת הפורום

אני בת 17 וארבעה חודשים פחות שבוע, לפרוטוקול...
צ´ילי

נישניש

אני אהיה בת 16 בעוד 24 יום, אוהבת לשיר לרקוד, ספורט כפייתי וטלוזייה. אוהבת לגרוס שוקולדים במהירות, ובקרוב אהפוך את בראד פיט לבעלי!

peach & cream

New member
טוב, כמה דברים.

1- בראד פיט נשוי לצערן של כל בנות העולם. 2- הלוואי וריאן פיליפ היה גרוש, אבל אני מתה על אישתו!!! 3- שיהיה לך מזל"ט לעוד 24 יום
ביי ביי.

חחח..

הנישואים עם ג´ני עלולים להיות עניין של זמן, עד שהוא יראה אותי ויכיר אותי ונחייה לעד בנחצה אל אקצה!

למעלה