אפשר להוציא עליכם ת`עצבים?

אז בבקשה,תקני אותי אם לא הבנתי,

את באה להגיד לי שאת אופייך הווכחני והעקשני השארת מחוץ לחיי הזוגיות???? כי אם כן- איך עשית זאת??? ואם לא- איך את מצליחה לשמור על גבול הטעם הטוב ולא להסחף?! אני יותר מתפעלת ממך כאשה, מאשר מכל אחד אחר כי את בודאי מאד צריכה לעבוד על עצמך, או שזה בא לך בקלות?? אני מתענינת בכנות!!!

candy77091

New member
אין לך כ"כ מה להתפעל ממני..

האופי נשאר כמו שהיה כשהייתי רווקה רק שהוא התמתן. כשאת מבינה שלא תמיד כל דבר הולך עם האופי שלך וזה הורס לך א תהזוגיות ואת האושר והשמחה בבית,אז את תגרמי לאופי שלך להתגמש. זה עניין של שיקולים-מה עדיף.עדיף לי להישאר עקשנית ולהתווכח על משהו חסר טעם ולא חשוב כ"כ או עדיף לי להעביר את זה הלאה ולהתווכח על הדברים החשובים באמת? עדיף לי לצעוק עליו כשאני כועסת ולגרום לכך שהוא פשוט יתעלם ממני לחלוטין(כי צעקות מבריחות אותו והוא נהייה מופנם) או שעדיף לדבר בנחת ולפתור את הבעיה? זה רק דוגמאות. איך עושים זאת?חושבים ואומרים וואלה עדיף הפעם לוותר כי יש דברים יותר חשובים שצריך לשמור עליהם את הכוח..וכך בכל מידה ומידה. "יותר קל לסיים את כל הש"ס מאשר לשבור מידה אחת" הרי כל הזוגיות זה עבודת המידות נטו ולא מעבר לזה,יש אפילו כל מיני דרשים כאלה שלמה ה' בעצם מחבר שני אנשים כ"כ שונים ע"י ברית נישואין?כדי שיעבדו על המידות שלהם. זה ממש אבל ממש לא בא לי בקלות.(אבל אני מתעקשת לעשות את זה כי ככה הזוגיות שלי תפרח וזה הכי חשוב לי)

אני דווקא כן מתפעלת!!! זכותי!!!!

ודוקא בגלל ההכרות שלי איתך פה בפורום- אני בטוחה שזה מאד קשה לך לשנות את דעתך ולקבל את דעתו, אז את בהחלט ראויה להתפעלות!!! וגם בגלל שאני טיפוס עצבני וכעסני וביקורתי ושתלטני ואני יודעת כמה הרס יכולות לחולל התכונות הללו,ולמרות זאת אני לא מצליחה להשתנות.

candy77091

New member
נכון שזה מאוד קשה.

אבל כשיש הגיון שמקובל עליי אני מקבלת דעות של אחרים. את ממש לא יצור שתלטני,מההיכרות שלי איתך.אכן תכונות קשות אבל את כנראה לא מספיק רוצה או לא מספיק צריכה לשנות אותן.

היום זה באמת כבר באופנה...

ואני אפילו אוהבת את זה במידה מסוימת אבל עד לפני כמה שנים זה היה הכי לא הגיוני שזה יהיה איפעם אופנתי...

מה השאלה?../images/Emo6.gif

כובע ורוד קטיפתי, ובשבת שטריימל מפרוות ארנבת ורודה!! גרבים?-רק ורודות!! וגופיות ופיג'מות- גווני ורוד בלבד!!!!
מאז שעברנו לורוד, החיים שלנו השתנו

בעלי לעומת זאת איבד את אזניית הבלוטוס שלו

בכוחות עצמו...
אנחנו מאד פרקטיים , במיוחד אני, בלהפטר מדברים. פשוט מאבדים אותם וכמובן גם לא מוצאים אותם לעולם!!! חחח אני מאד מאד מקצוענית בתחום.... מה לא איבדתי כבר, רק ב-7 שנות נישואי?:
את השעון "פררי" המדהים שבעלי קנה לי בתור כלה- זה אבד "רק" שנתיים אח"כ בחתונתה של אחותי! בגלל שפחדתי שאאבד אותו במהלך הריקודים, נתתי את זה לבעלי שישמור לי על זה, והוא האחרון שזכה לראות אותו
יהי זיכרו ברוך.
את השרשרת והצמיד מזהב, המכוערים- יש לציין,שקיבלתי מחמותי בתור כלה-הם אבדו תוך חדשיים מהחתונה ועקבותיהם לא נודעו עד היום הזה.
עגיל בודד של "כפריס" אחד מהזוג המדהים שבעלי קנה לי ליום הנישואים הראשון שלנו- זה היה דגם יחיד, כך שלא היתה לנו אפשרות לקנות לעגיל הנותר בן זוג חדש... זה אבד באופן כזה מטומטם: פשוט התגלש לי מהאוזן
פלאפונים- איבדתי איזה שלשה, עם כל הסםר טלםונים הפרטי שלי בתוכם!!!! וכנראה כדי לא להרוס את הרצף, אף אחד לא מצא לנו אותם מעולם- אםילו שפלאפון זה דבר שבדר"כ כן מוצאים, אבל מזל זה מזל....
איבדתי בשבוע אחד 100$ ו-100 ש"ח- זה היה לפני שנה וחצי בערך- ואין לי עד היום מושג, איך הם נעלמו
טוב הרשימה מסתמא לא עומדת להגמר כ"כ מהר, סואו- עד כאן בינתיים

candy77091

New member
למה השרשרת והצמיד שקיבלת בתור כלה

היו מכוערים? לא בחרת אותם? למה לא החלפת?(לא חשוב שאני מדברת על משהו שאבד כבר ..)

לא הייתי מחליפה מה שחמותי בחרה לי

עניין של נימוס, לדעתי. למזלי את התכשיטים לארוסין אני בחרתי וחוץ מזה חמותי הוסיפה עוד צמיד זהב מרוקאי- שממש לא הסגנון שלי אבל אני שומרת עליו מכל משמר.

candy77091

New member
מה העניין לשמור דברים שאת לא אוהבת?

אני שונאת דברים לא פונקציונליים. אני בחרתי לעצמי את התכשיטים לאירוסין למזליי ולכן אני מאוד אוהבת אותם ולמרות זאת לא לובשת אותם.

כבוד למי שטרח והתלבט וברר ובחר למענך

אם היה מדובר בכלי - אני מסכימה עם הרעיון להחליף, אבל במשהו שכל מהותו סנטימנטלית????

אם את אוהבת- מדוע אינך עונדת?../images/Emo12.gif

ואם אינך עונדת אז למה את שומרת? זה "פונקציונאלי"??

candy77091

New member
אני לא עונדת מסיבות אחרות.

פונקציונאלי- הכוונה היא למשהו שמיש ולא משהו שיעמד/ישכב בארון.ולכן אני ממש לא בנ"א של דובונים ונירות ריחניים..(היה את זה לבעלי אבל עבר לו אחרי שהוא הבין שזה לא "אני" הדברים הללו)

את אשכרה אוהבת להיות מסתורית../images/Emo8.gif

ולא שאלתי אותך מזה פונקציונאלי אלא שאלתי אותך אם התכשיטים (שאינך עונדת) פונקציונאליים. כי כתבת שאינך נוהגת לשמור דברים שאינם פונקציונאליים.- אז מדוע את שומרת אותם, אם הם סתם שוכבים לך בארון?
למה כוונתך: "היה את זה לבעלי אבל עבר לו"- היו לו עצמו דובונים וניירות רייחניים? או שהוא היה קונה לך דובונים וכו' עד שהוא הבין שזה לא "את"?
מענין שאני בדיוק הפוכה ממך... תמיד אהבתי דובונים, קשקושים שונים, נרות ריחניים, וכל דבר שקשור לפו הדב- יש לי חולשה אליו. דא עקא שבעלי חשב בתחילה שזה חסר רמה להביא לי דברים כאלו, אז הוא היה קונה לי מתנות "רציניות" כאלו עם כרטיסים "רציניים" ומכובדים שגרמו לי לחוש דכאון קל... עד שהוא קלט שזה לא "אני" והתחיל להביא לי מתנות שאני אוהבת, אבל בהחלט יש עוד מקום לשפור...חחח

candy77091

New member
אין שום קשר למיסתוריות.

התכשיטים שאיני עונדת ביום-יום הם פונקציונליים עבורי בזמנים אחרים,ולכן הם לא סתם שוכבים בארון. היה לו ועבר-התכוונתי שהוא היה מביא לי. זה כלל לא מיוחד שאת הפוכה ממני, נראה לי שרוב הבנות הם כאלה ולכן מן הסתם בעלי גם הביא לי כל מיני כאלה..

אז מה את עושה מזה כזה ענין, בחיאת!

יש עוד בלי סוף נשים כמוך שלא עונדות ת'תכשיטים שלהן ביום יום- לא צריכות להיות לכך "סיבות אחרות", והן לא אומרות שהן אינן משתמשות בהם!מה הקטע שלך להגיד קודם שאת לא עונדת אותם, אח"כ להגיד שיש לכך סיבה ואח"כ להודות שבעצם את כן עונדת אותם?! אלא אם כן יש לך סיבה מאד סיבתית לאי ענידתם ביום יום, כי רוב הנשים לא עונדות כי לא בא להן להראות יותר מידי אלגנטיות.
ואת צודקת שזה לא מיוחד שאני הפוכה ממך- זה מיוחד שאת הפוכה מרובינו- אין ספק

candy77091

New member
אני לא עושה מזה עניין.

זו את עושה מזה עניין.את פשוט סקרנית(לא פחות ממני אני לא מקנטרת) וכל משפט פשוט שלי את עושה מזה עניין. הנשים שאני מכירה(חברות נשואות שלי) עונדות כל יום לכן אמרתי שאני לא עונדת.יש לי מעבר לכך עוד הרבה תכשיטים,כך שגם לאירועים אני לא תמיד עונדת רק את התכשיטים שקיבלתי מבן זוגי לאירוסין.הכל לפי החשק..

למעלה