היית גם תלמידה חוצפנית?
אני עשיתי למורות שלי ת'מוות...
הזכרון הראשון שיש לי מכיתה א', זה שמקבלים תעודות והמורה מתקשרת לאמא שלי ואומרת לה שהיא לא רשמה לי ציון בהתנהגות, כי אני חייבת להשתפר, ואם אשפר את התנהגותי, היא תכתוב לי ציון במחצית הבאה, גם על המחצית הראשונה... אני אפילו לא שמתי לב עד אותו רגע שאין לי שם ציון... הייתי כולה בת 6 ורבע, ואמא שלי נראה לי היתה ממש בטראומה מהענין...
אח"כ בכיתה ב' המורה המשלימה איימה שמי שלא תכין ש"ב היא תעשה לה בוחן. אני שלא היה לי מושג מה זה בוחן, החלטתי לבדוק ת'ענין ו---לא הכנתי שעורים. אבל כשהגעתי לביה"ס, פתאום נתקפתי בפחד מה"בוחן" המסתורי והמאיים והחלטתי שאני חייבת להנצל ממנו, אז גררתי איתי שתי חברות תמימות ושיכנעתי אותן לבא איתי ולהתחבא מאחורי המקלט של ביה"ס. ישבנו שם מצונפות ונפחדות ובינתיים חיפשו אחרינו בהסטריה, כל המורות, כי ראו אותנו מגיעות ולא ידעו לאן נעלמנו. ואז המורה של כיתה א' מצאה אותנו... וואי וואי, איך שאנחנו נבהלנו כשראינו אותה פתאום מעלינו.... חברות שלי ישר התחילו לבכות אבל אני מרוב מבוכה צחקתי והמורות כ"כ התעצבנו על זה שאני עוד צוחקת במקום לבכות, שהן הענישו אותי בעונש יותר חמור!- שמו אותי בכיתה אחרת, בפינה- שמה הייתי צריכה לעמוד, עד סוף היום לבד. ולמחרת נענשנו לרדת לכיתה א' למשך כל היום... זה היה בזיון נורא ואיום בשבילי- אני זוכרת.
המצב כמובן נמשך לעורך כל שנות לימודי, תמיד הייתי מעירה הערות מתחכמות, מציגה מורות, מצחיקה את הבנות, ומה שהכי פוצץ אותן, זה שכל הציונים שלי היו 100 למרות שחצי מהזמן בכללו הייתי בשעור- המשפט שהכי הרבה שמעתי במשך שנות לימודי זה: "יש לך כ"כ הרבה פוטנציאאאאאל, למה את לא מנצלת אותווווווווווווווו???" חי חי חי עד היום אני לא מסוגלת לממש את אותו "פוטנציאל"