אפשר להוציא עליכם ת`עצבים?

candy77091

New member
גם אני הולכת ללא טבעת הנישואין שלי

כמה שמדתתי את האצבע ומה לא היא עדיין היתה גדולה עליי ובחתונה כשזרקתי סוכריות היא פשוט עפה לה מידי..וכולם התחילו לחפש לי אותה ואז מצאה לי אותה מורה מהתיכון שלי(היו רק 2 כאלה שם) ומאז אני לא עונדת אותה כי לא הקטנתי אותה וסתם כי לא בא לי.אני הולכת רק עם הטבעת אירוסין שלי ותמיד מישהו צריך לשאול אותי אם זו טבעת נישואין ואיפה טבעת הנישואין שלי..

../images/Emo8.gifנראה לי המשפוחה שלכם באמת נקצים../images/Emo122.gif

לא פלא שאת מעדיפה להתעלם מהם... ש-ו-א-ל-י-ם אותך איפה הטבעת?????? נשמע לי כזה הזוי...חחח מעולם!!! אבל מעולם אף אחד לא התענין בטבעות שנמצאות או לא נמצאות על אצבעותי...ואם לא הייתי אומרת לבעלי, גם הוא לא היה שם לב... נודניקים!!!!! ומורות מהתיכון בחתונה שלך??- מזה לא נדבק עליך!- הן הגיעו כי את רצית או כי הן רצו? אני שנאתי את התיכון בו למדתי ואפילו לא נתתי הזמנה לאף מורה וגם לא למישהו מההנהלה!! פשוט לא חשבתי שהם ישמחו אותי בבואם
הזמנתי רק את מי שחשבתי שאשמח לראותה, ואולי עוד כמה בגלל חסד אבל לא יותר. והיתה לי חתונה מדהימה!!!!

candy77091

New member
המשפחה לא שואלת איפה הטבעת

חברים ללימודים שואלים. היו סה"כ שני מורות מהתיכון שלי שהזמנתי כי רציתי כמובן.נראה לך שאני אזמין מישהו שאני לא רוצה לראות ליום חתונתי? מורה אחת שלימדה אותי במגמה והייתה כמו חברה שנייה שלי ושל בנות כיתתי ומורה שניה היתה חברה של אמא שלי מגיל מאוד צעיר והיא ממש אחלה של מורה..

נשואה 00

New member
ואני....

mp 3 חדששששששששששששששש כמובן שהאשמתי אותו בלבד חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אל תדאגו הוא האשים אותי גם

כיבסת אותו??????../images/Emo67.gif

ובקשר להאשמות ההדדיות, אני לא רציתי לקלקל את הסיפורים ה"נחמדים" שלי, אבל כמובן שכל אבידה גררה המון כאלה....לצערי!!

טחג

New member
סליחה על השאלה

אבל - מה זאת אומרת "כיבסתי לבעלי" ? אני הודעתי לבעלי והוא גם הבין את זה אחרי שפעם אחת כיבסתי לו איזה פתק חשוב, שאחריות שלו לרוקן את הכיסים של המכנסיים/חולצה וכדו' לפני הכביסה. יש מספיק עבודה עם הכביסה גם בלי להתחיל לרוקן לכל אחד את הכיסים שלו. לפני ששמים בגד בסל כביסה מרוקנים אותו מכל דבר חשוב, או שלוקחים בחשבון שזה יתכבס.

../images/Emo45.gifאבל אולי הוא לא נוהג

לשים ת'בגדים שלו בכביסה, כי אשתו כזאת חולת נקיון, שעוד לפני שהוא גומר להוריד את המכנסים, היא כבר מפעילה ת'מכונה וכמעט זורקת אותן לתוכה כשהוא בתוכן??!!
סבתא שלי היא מהזן הזה...חחח...היא כשאנחנו מתארחים אצלה, בשניה שיוצאת השבת, היא כבר מכניסה את כל המצעים למכונה, ומי שעדין ישן פשוט מרגיש לא נעים לעקב את ההפעלה של המכונה אז הוא קם מהר כדי שהיא תוכל להוסיף גם ת'מצעים שלו
אבל אין כמו סבתא שלי!!!!! אני מתה עליה
היא פשוט פולניה, אז משם ה"שריטה"...

YO222

New member
אתה

כנראה באמת בחור כארזים, אם הצלחת להתאפק, כל הכבוד.

../images/Emo45.gifגמני לא הייתי מצליחה לשלוט בעצמי../images/Emo46.gif

אני מה-זה טיפוס שמאבדת שליטה בזמני לחץ וכעס... שזה נורא!!!! בהחלט בחור כארז הוא!!!

הקטעים שרצו הבוקר בביתו הבוקר..

אין אין.. הגדולה התעוררה ב 9:00 !! כי? אמא שלה התקשרה הביתה להעיר אותה והגברת לא ענתה ל``טלפון`` אז היא חשבה שהילדה יצאה לביה``ס.. לא קטעים? תגידו אתם.. עכשיו בקשר ללחץ וכו`.. ראיתם פעם טלפון אלחוטי מסתובב בתוך מכונת כביסה ליד גרב? ובנוסף ערימת זאטוטים מתפוצצת מצחוק? אין מצב להלחץ..

מעשה באב שלבש את חולצת ביתו../images/Emo6.gif

רקע: בתקופת לימודיי בסמינר כל ראש חודש הינו צריכות לבוא עם חולצה לבנה של הסמינר (שנראית ממש כמו חולצה של בנים...) בקיצור- שבת אחת אנחנו עומדים בקידוש ואני מסתכלת על אבא שלי ורואה שהשרוולים של חולצתו "קצת" קצרים עליו... (לקח לי כמה שניות עד שהבנתי שמדובר בחולצה שלי...) כמובן שמאז לא העזתי עוד ללבוש את החולצה הזו (לפניכן הספקתי ללובשה פעם אחת) והעברתי אותה לאח שלי...

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

מזכיר לי שכשטסתי עם הוריי לטיול שורשים ארופאי לפני 10 שנים, המזוודה של הוריי לא הגיעה יחד עם כל המזוודות אלא טסה לה למקום אחר... ביומיים-שלושה עד שהיא הגיעה אלינו אבא שלי אשכרה לבש חולצת טריקו שלי...
{התקופה בה הלכתי עם חולצות טריקו גדולות...
}

למעלה