אפשר שרשור היכרות קונבנצינלי?

אפשר שרשור היכרות קונבנצינלי?

גיל שלכן, של בן הזוג ושל הילדים? מאיפה אתן בארץ? איפה גדלתן ואיפה גרות עכשיו? מקצוע: מה למדתן, במה אתן עובדות, במה הייתן רוצות לעבוד?

libi4

New member
אנחנו../images/Emo13.gif

אני 28.5 בעלול 30 ילדודס: אדיר:4.6 נועה:1.9 אמיתי:חודשיים ירושלמית מאז ומתמיד למדתי ספרות ולשון עברית באוניברסיטה העברית עובדת במחלקת כספים בקרן פרטית הייתי רוצה לעבוד עם קהל,או עם ילדים אבל במחלקת ילדים בבית חולים לא בתור אחות. שוקלת לימודי ג'יגולוגיה... וזו אני

מצטרפת לפורם הנפלא הזה ועונה../images/Emo9.gif

אני בת 27 בעלולי בן 33 ילדה 1 נפלאה שממלאת את ליבי באושר ושמה מיה והיא בת 8 חודשים מבאר שבע, גדלתי בעומר למדתי פילוסופיה וחינוך אבל בנתיים בנתיים מגדלת את מיה בבית רוצה לעבוד... שאלה טובה
עוד מעט אצא לשוק העבודה ואולי לפי ההיצע אחליט

חזרתי למחשב, אני עונה...

אני 30, בעלי 32 נועם ה
שלנו בן 6.5 חודשים נולדתי גדלתי ונתקעתי בירושלים למדתי מחשבים ואני גם עובדת בזה בגלגול אחר הייתי רוצה להיות מעצבת אופנה, או אדריכלית

בטח אפשר.

בת 29, עמית בן 30, אופק בת 3, דורון בת 8 ח' אנחנו מגדרה, אבל במקור מחולון. למדתי תיירות (סוכנת נסיעות ומדריכת טיולים בחו"ל) בפועל- אני אמא ומטפלת תכלס- הייתי רוצה להיות דולה ומעבירת סדנאות הכנה ללידה.

nubi

New member
אני

בת 27+. בעלי בן 28. ילדה בת שנה וחצי. אנחנו חיפאים במקור. עזבתי ללמוד בירושלים וחזרתי לחיפה. למדתי רפואת שיניים. אני רופאת שיניים שמתמחה ברפואת הפה. אני מאוד אוהבת את מה שאני עושה ומקווה להתפתח בכיוון.

boringvered

New member
אוהבת כל שרשור היכרות

אני בת 35 בן זוגי בן 37 בקירוב ילדה - גל בת שנה וחצי כיום גרים ברמת גן, במקור נתנייתים, עוד שנה עוברים לגני תקווה. לימודים: תואר ראשון בתולדות האמנות ואח"כ ניהול רשתות מיקרוסופט (הסמכה) עובדת בתור טכנאית מחשבים ועוזרת (בערך) למנהל רשת בעקרון רוצה להיות מנהלת רשת... אבל לא רוצה לדבר על זה מעבר... כואב מידי.

Keren 26

New member
../images/Emo27.gifתשובות לסקר ../images/Emo27.gif

בת 27 , בעלי בן 30 . הנסיכה בת 11 חודשים . מתגוררים כרגג ברחובות (עד המעבר הבא). במקור י- ם . למדתי אלקטרוניקה . עובדת בהיי טק . מאוד רוצה ללמוד עיצוב פנים ופנג שוואי בשביל הנפש .

טוב, גם אנחנו

אני בת 27, בעלי בן 29. החוזליטה שלנו בת שלושה וחצי חודשים. גרים בעמק חפר. אני במקור מירושלים. למדתי ריפוי בעיסוק באוניברסיטת חיפה. עבדתי בריפוי בעיסוק במשך שנה בביה"ח תל השומר ביחידה שעושה התאמות של אביזרי עזר לאנשים עם מוגבלויות. שלושה חודשים לפני הלידה התחלתי תואר שני בריפוי בעיסוק. כרגע אני בהפסקה מהכל ונמצאת עם הקטנטונת המקסימה שלי בבית. נהנית מכל רגע. מתכננת לחזור ללימודים באוקטובר. במה הייתי רוצה לעבוד? לא יודעת... בריפוי בעיסוק, בקונדיטוריה, עבודה עם תינוקות, עבודה אמנותית, ואילו הייתי בכושר יותר גבוה אולי הייתי הולכת לעשות קורס מדריכי ספורט בוינגייט (אם בכלל מקבלים קשישים שמה...)

נונינקה

New member
תשובות קונבנציונליות...

אני בת 29+ (הייתי בפברואר). בן זוגי היה בפברואר בן 33. הבן שלנו בדיוק היום בן שנה וחודש. גרים עד היום במושב שלי, בעמק חפר, בשכנות להורי. למדתי תואר ראשון במדעי ההתנהגות ובפסיכלוגיה ועכשיו לומדת לתואר שני מיותר ומשמים. עובדת במשרה ממשלתית משעממת בתקוה להתקדם למשהו בתחום שלי. הייתי מאד רוצה להתעסק במערכי הדרכה / במשאבי אנוש. אולי, יום אחד בארגון שאני עובדת בו יציעו לי.

קצת לא פה בימים האחרונים...

אבל עונה... אני כמעט בת 28 (אבל לא מדברים על זה...) האיש בן 27, הגדולה בת שנתיים והקטן בן 3.5 חודשים אני במקור מגוש קטיף היום אני גרה באיזור ירושלים למדתי יעוץ חינוכי, היום אני בבית וחולמת על לימודי יעוץ משפחתי + עבודה סוציאלית....

ואני../images/Emo141.gif

אני בת 31 וגם בנזוגי. הילד שלי (אדר) בן שנה וחודשיים השבוע. גדלתי בגן-שמואל (קיבוץ), נדדתי קצת (ארה"ב שנה וחצי, תל אביב 5 שנים) וחזרתי לגור בקיבוץ. מקצוע: למדתי ארכיטקטורה 5 שנים באוניברסיטת ת"א, עבדתי בזה חצי שנה והתייאשתי... עובדת נכון להיום כמנהלת שיווק. מתה על המקצוע הזה! וזה מה שאני רוצה לעשות, לפחות בטווח הנראה לעין.

ו שתי

New member
ואני

בת 30 (טוב נו, בת 30.5) חיה עם נ' שהוא בן 36, ואלה בת 10 חודשים בתל אביב. במקור אני מהשרון והוא מהנגב. למדתי? סוציולוגיה ופסיכולוגיה ל-BA, חקר סכסוכים ל-MA (תכנית שממנה בחרתי אחרי שנה עקב עניין יתר ורלוונטיות לחיים האמיתיים), קצת לימודי פטיסרי בחו"ל, ועוד כמה דברים רטנים ושוליים. עובדת? עם נוער בסיכון. איכשהוא יש לי תחושה שבזה אני אעבוד לנצח.

sugerbabe1

New member
תשובות לא קונבציונליות...

בת 30+ בן זוגי קטן ממני בכמה שנים(-3)
נישאנו בנישואין אזרחיים בפראג, בן זוגי לא ישראלי (שחקן רכש).. הורים לעומר בן 8 חודשים כולנו מזל בתולה...9\08,10,12). אני למדתי עיצוב אופנה בשנקר סיימתי עם תעודה, אך כרגע לא עוסקת בתחום ואלי גם לעולם לא אחזור לעסוק בתחום. כרגע יש לנו עסק קטן בתל-אביב. אני נולדתי בירושלים מ' אירופאי, גרתי 10 שנים בת"א, עכשיו במודיעין בתקווה לחזור עוד לת"א.

sipi1

New member
בבקשה ../images/Emo140.gif

אני בת 41.5 ובעלי 46.5. הבת הגדולה בת 19, הקטן - שנה ותשעה. חיפאית במקור, היום - בגליל העליון. למדתי המון דברים שלא קשורים לשום מקצוע. למדתי הנה"ח בעיקר תוך כדי עבודה, עבדתי בזה עד לפני כשנה, והיום אני משלבת עם ניהול מרפאה אלטרנטיבית. במה הייתי רוצה לעבוד ? שאלת השאלות. לפני שנה שאלתי את עצמי, וכך הגעתי למהפך האישי של מעבר לרפואה האלטרנטיבית במקום עבודה מול מחשב בלבד.

למעלה