אפשר שרשור היכרות קונבנצינלי?

גורבי

New member
מזל טוב לחצי (ומזדהה עם הרצון לנתק

את העבודה מהפוליטיקה - זה בדיוק מה שהמאיס עליי את האקדמיה)

שִירָה

New member
והתשובות (המשעממות-מה) שלי

אני בת 25, בעלי מבוגר ממני בשנה. שנינו ירושלמיים. יש לי תואר ראשון במדעי המחשב, ואני מתכנתת מחשבים במקצועי. ובאופן מפתיע - לא הייתי רוצה לעשות שום דבר אחר.

MASHY BOSTON

New member
אז הנה התשובות שלי../images/Emo60.gif

אני בת 31 וגם שחר. תמרי בת שנה ו10 חודשים ומצפים עוד חודשיים בערך לעוד
ה. אני מחולון. שחר מרעננה. גרנו בחולון וכבר 3 שנים שאנחנו בארה"ב. גרנו בבוסטון ועכשיו אנחנו גרים בברלינגטון, מסצ'וסטס. בקיץ הבא אנחנו חוזרים לארץ ועוד אין לי מושג איפה נגור. יש לי תואר בחינוך - גננת ומורה לכיתות א', ב'. אבל לא ממש יצא לי לעבוד במקצוע. כבר שנתיים שאני אמא במשרה מלאה. מצד אחד, אני רוצה לחזור ולהיות גננת. מצד שני, כייף לי מאד להיות בבית ולגדל את תמרי (ובקרוב את אחותה). אני שמחה שהייתה לי את האפשרות לעשות את זה.

מצטרפת גם ../images/Emo39.gif

שירי, בת 29, בעלי בן כמעט 31, טל בן שנתיים ושלשוה חודשים. גדלתי בקניה עד גיל 8, חזרנו לארץ ומאז הסתובבנו ברחבי חיפה והקריות. היום אנחנו גרים ביקנעם ומאג אוהבים את המקום. אני בעלת תואר ראשון בסוציולוגיה ומשאבי אנוש. עוסקת בתחום של אדמיניסטרציה של מכירות בחברת היי-טק ביקנעם. הייתי מאד רוצה לעבוד בתחום של תיירות.

mummy

New member
והנה גם אני מפציעה כאן לרגע

בת 32, עוד מעט בעצם כבר 33. הוא בן 35. הורים לאיתמר בן שנה ותשע ולעלמה בת שלושה שבועות (יש לי צמרמורת רק מלקרוא את המשפט הזה. אני? אמא לשני ילדים? למי גנבתי את החיים האלו? ואיפה שלי לעזאזל?) אבל נחזור לשרשור ההכרות - נולדתי בגבעת שמואל, גדלתי בפתח תקווה, למדתי בירושלים, גרתי כמה שנים בתל אביב, אח"כ ברמת גן, ומבעוד חודשיים - רמת אביב (אם כבר מתברגנים, אז עד הסוף לא?). למדתי מנהל עסקים וסוציולוגיה לתואר ראשון (וזה היה כעתודאית...), אחכ תואר שני במנהל עסקים. עבדתי במחקר, בשיווק ואח"כ בפרסום. פרשתי מעולם הזוהר בשיא כדי לממש את חלום האקדמיה והדוקטורט (חלום? יש ימים שזה נראה יותר כמו חלום בלהות). מזה כמה שנים, מנסה לעשות תואר שלישי בלימודי מיגדר. אלוהים יודע מתי זה יגמר. במה אני רוצה לעבוד? שאלה מצוינת. לא יודעת בדיוק, מצד שני גם לא מתעסקת בזה כרגע. נגמור את התואר ואחכ נראה. יודעת שזה צריך להיות משהו שלא ישתלט על חיי. שיהיה מעניין. ושיעבדו איתי אנשים שאני אוהבת ומעריכה. זה כבר לא משאיר הרבה אופציות. אבל עוד חזון למועד...

אלינה12

New member
אני, באיחור

אני בת 33 ובן זוגי בן 37. יש לנו 2 ילדים: יפעת בת 8 ובועז היום בן שנה אנחנו מפ"ת (אם המושבות). גדלתי לא בארץ, עליתי בגיל 18 מברה"מ. בהתחלה גרנו עם הורים בחולון (והם ממשיכים לגור שם) וב- 97 ממש לפני לידה של יפעת עברנו לפ"ת (לאיזור אחר, ולפני שנתיים עברנו לאם המושבות). למדתי הנדסת מכונות במרכז לחינוך טכנולוגי. עובדת כר"צ של שרטטים. כרגע מאוד מתאים לי ולא הייתי רוצה להחליף עבודה.

גם אני פה לפעמים...

בת 29 (בעוד חודש בדיוק), בעלי בן 35 והגוזלה המתוקה שלנו בת שנה וארבעה חודשים. אני במקור מהקריות והוא מחיפה, עברנו יחד לגור בבנימינה. למדתי ריפוי בעיסוק ואני עובדת (במשרה חלקית) בבית חולים, עם ילדים חולי סרטן ועם מבוגרים עם פגיעות פיזיות שונות. חוץ מזה, אני כותבת עבודת תיזה בנושא של קבוצות תמיכה וירטואליות (חוקרת את אחד הפורומים של תפוז). בעיקרון אני רוצה להמשיך לעסוק במקצוע שלי שאני מאד אוהבת, אבל לא בטוח שבתחומים הספציפיים שבהם אני עוסקת כיום (לא נראה לי שאחזיק מעמד עוד הרבה זמן בעבודה במחלקה אונקולוגית
).

daldan

New member
טוב נחשוף מעט

אני בת 32, בעלי 37 ויואב בן שנה ושמונה חודשים אנחנו מכרכור. איפה גדלתי? בקיבוץ בגליל העליון ומאז עברתי מקומות רבים (עכשיו זה הישוב הכי דרומי שגרתי בו) למדתי ועובדת בתחום הכספים

מעין26

New member
מצטרפת להכרות

בת 27 וחצי הבעל בן 36, הקטנה תשעה וחצי חודשים. מקיבוץ בעמק יזראעל. למדתי תואר ראשון גיאוגרפיה ולימודי ארץ ישראל אבל אין מה לעשות עם זה אז עשיתי הסבה להנהלת חשבונות(סיימתי ללמוד לפני חודשים ועובדת בזה כבר שנתיים), חולמת לחזור לעבודה הקודמת שלי, מדריכת רכיבה על סוסים, יום יבוא....

swann

New member
ואני (אחרונה?)

עוד מעט כמעט בת 30, האיש בן 32 ומאיה
בת שנתיים ו-7. גרים בטורונטו, קנדה. עובדת במחשבים, תחילת דרכי עם עסק חדש. עבודת חלומותי? עוד לא החלטתי מה אני רוצה להיות כשאהיה גדולה... עוד קצת ואחליט.

b a t i a

New member
נראה לי שאני אחרונה...

אני בת 28 ו3 ימים, הבעל - אמיר אוטוטו 29, ואיתמר עוד 4 ימים בן שנתיים. גרים בנתניה. גדלתי בנתניה עד גיל 18 ומאז הסתובבתי ברמת אביב /תל אביב / בת ים / ומכמורת. למדתי מדעי הים (כן, יש כזה דבר). אני מעצבת בגדי הריון וזה בדיוק מה שאני רוצה.

אז אני אהיה אחרונה (וחדשה פה)

בת 29 הבעל בן 30 ו"הרכש" החדש והמתוק בן חודשיים וחצי. במקור מכפ"ס, עכשיו גרים בכרמיאל. אני לקראת סיום חופשת הלידה שלי (לצערי), גרפיקאית במקצועי, עובדת מהבית. מקווה שיהיה לי קצת יותר זמן להגיע למחשב ולפורום. רוצה ללמוד שפות, עיצוב פנים, פנג שווי, רייקי...

למעלה