אפשר שרשור היכרות קונבנצינלי?

דפנה מי

New member
נא להכיר

אני בת 32, בן זוגי בן 37. אני גדלתי בילדותי בצפון ת"א (בבלי), אח"כ עברתי לת"א על גבול יד אליהו. ת"א בגדול. בעלי מאשדוד. אנחנו גרים 3 שנים בקרית אונו. למדתי מתמטיקה, מדעי המחשב, תואר ראשון-מהנדסת תוכנה, שירתתי בצבא בקבע במקצוע 5 שנים (עתודאית), עבדתי בהיי טק כשנתיים ולא עובדת במקצוע כבר 3 ומשהו שנים. רוצה עבודה חלקית, משרדית (שונאת טלמרקטינג וכו) מאוד אוהבת את תחום עיצוב תכשיטים מחרוזים (שהתחלתי לעסוק בו בשנה האחרונה) ויצירה בכלל.

הנה אני מגלה קצת סודות

אני בת 40 (סוף החודש) בן הזוג שנה פחות. הגדולה בת 7 ו-8 והקטנה שנה ו-10. אני מעמק הירדן, היום גרה בגליל העליון. למדתי: ספרות, מזכירה בכירה מנהלת משרד, מנה"ח, רייקי. עובדת בהנה"ח וגם כמזכירה. רוצה להיות מטפלת ברפואה משלימה ואם להשאר במה שעושה היום, לעבוד בעסק אחד ולא כמנה"ח של הרבה עסקים.

אנחנו

האיש - 41 אני 33 מעולם לא נישאנו ואין לנו כוונה כזאת. עופרי בן שלוש וחצי וטלטל אוטוטו שנתיים. גדלתי בקיבוץ בעמק חפר (ענתיתי ונוניקה איפו אתן גרות?) גרתי שנתיים בניו זילנד ומשם חזרה לאזור (בארץ גרתי רק באזור) היום כבר שבע שנים גרה בפרדס חנה ולמרות כל הבעיות - אני מתה עליה ועל הבית שאנחנו גרים בו ולעולם לא יהיה שלנו... למדתי 12 שנות לימוד גם זה בקושי אוני' לא. עשיתי כמה קורסים לא ממש מענינים. וכרגע מנהלת משרד ממשלתי.

הדר לצ

New member
עונה גם פה ../images/Emo41.gif

בת 31, האיש 33 (עוד חודשיים), הקטנטן שנה וחודשיים (מחר). גרים בשרון. אני מרמת אביב במקור, הוא מחולון. תואר ראשון בקולנוע וטלויזיה. עובדת בטלויזיה. לא כיף לי. לא יודעת מה אני רוצה לעשות. אם הייתי יודעת - כבר הייתי שם!

מעיןבר

New member
גם אני אענה ../images/Emo13.gif

בת 30, בנזוגי בן 33 ואדוה בת שנה ו-11 (עוד פחות מחודש יומולדת שנתיים
).
במקור אני מראשון (שיכון המזרח) שם גדלתי וגרתי עד אחרי האוניברסיטה. באוניברסיטה הכרתי את זיו שהוא רמת גני במקור ונדדנו בין הבתים. עם תום לימודי התואר הראשון עברנו לגור יחד בת"א וגרנו שם 5 שנים מאושרות עד אחרי שאדוה נולדה. אז חזרנו לשנה להורים ומשם לדירה שלנו בקריית אונו.
לימודים - שנינו למדנו יחד "ניהול משאבי מזון ומלונאות באוניברסיטה העברית. אני גם עבדתי בענף המלונאות כמעט שנה אחרי סוף התואר (האיש היה ונשאר בתחום המזון). אח"כ עברתי לעבודות אדמיניסטרציה למינהן ולפני 4 שנים בחרתי ללכת ללמוד תואר שני בתזונה. זה כלל שנת השלמות ומחקר במעבדה בו אני עדיין עוסקת (כיום כותבת את התיזה + מאמר). מקווה להמשיך לדוקטורט בשנה הבאה ואם לא להישאר בתחום הביולוגי בעולם העסקי.

אור67

New member
זוכרת כשהתראנו במשחקייה באיכילוב

אמרתי לך שאת ממש מוכרת? הייתי מוכנה להישבע שאני מכירה אותך. אז הנה נזכרתי. למדנו ביחד באותה כיתה. אהרון קרון נכון?עם אורלי גולן...

קובולט

New member
הסקרים האלה ממש נחמדים!

גילי 28 ועשרה חודשים. בן זוגי בן 37 בארץ: נולדתי בנהריה משם הורי את נהריה עזבנו בעיקבות מלחמת שלום הגליל, עברנו לרחובות בגיל 6 שם חייתי עד גיל 12 ועברנו לנס ציונה בזמן השירות הצבאי חייתי בהרצליה- מורה חיילת ושהשתחררתי גרתי שנה בתל אביב לא אהבתי ואח"כ הגעתי למכללת אשקלון ונשארתי פה אחרי שמצאתי את בעלולי שבמקור גר ברחובות. (סוף הטיול בארץ ישראל). מקצוע: לימודי ארץ ישראל וחינוך, אח"כ עברתי לטיפול בילדים בעזרת בעלי חיים לא סיימתי שנה שניה בגלל השמירה ואחרי הלידה. הלכתי ללמוד עיסוי תינוקות. מקצוע: רכזת נוער במושב בית עזרה ובשעות הבוקר פעמיים בשבוע יש לי בדר"כ סדנא עם 3 אימהות טריות אותן אני מלמדת עיסוי תינוקות- מאוד רוצה להתמקד בזה אבל מאוד קשה פה באזור אשקלון.

חושחושה

New member
../images/Emo26.gifאני בת 44../images/Emo26.gifבעלי בן 42

הבן הבכור בן 8.5
השני בן 2.5
נולדנו שנינו ביפו
גדלתי בגבעתיים
גרנו יחד 4 שנים בתל אביב
היום כרכוריסטים גאים
עבדתי תמיד בתחום היופי והטיפוח
לא עובדת יותר מידי זמן
רוצה לעבוד במשהו שקשור לאומנות
מכירות משהו? מנצל"ש!!!!!

1במיה

New member
לתכלס - בת 30 ובן זוגי בן 32

הבנות מהנישואים ה1 של הבעל בנות 7 ו6 והמשותפות שלנו בנות 3 ו5 חד' ושנה ו4 חד' מירושלים גדלתי במושב בכניסה לי-ם למדתי יעוץ מס וצואר ראשון בסוציולוגיה אנתרופולוגיה וספרות עברית (מתחילה תואר שני באנת') עובדת כיועצת מס ועוד לא יודעת מה אני רוצה.

ציף שלי

New member
ו...אני

בת: 30.
בעלי: 30 (אני "זקנה" ממנו ב-4 חודשים).
בן: ישי בן שנה ו-5 חודשים, בהריון בחודש שביעי עם עוד
.
במקור אני מקרית ביאליק, ההורים שלי גרים כיום בחדרה ואני גרה בקרית חיים.
למדתי טכנאות רנטגן ויש לי תואר ראשון במדעי החברה, כיום אני לומדת ראיית חשבון ועושה השלמה לתואר שני במינהל עסקים (בתקווה לסיים בגלגול הזה...) חוץ מזה עשיתי קורסים בהנהלת חשבונות וחשבות שכר ובזה אני עוסקת כיום.
בגלגול אחר הייתי, כנראה, קניינית ואוצרת אומנות במוזיאון או בגלריות.

isidora

New member
משתפת פעולה ../images/Emo140.gif

אני בת 27 האיש בן 30 מאיה בת שנה מתגוררים ביקנעם אני במקור ממושב והאיש בן קיבוץ בעמק הירדן הכרנו בצבא (הייתי קצינת הקישור שלו
) מאז שמאיה נולדה אני איתה בבית, לפני כן עבדתי בחברה סלולארית תואר ראשון בתקשורת ושפה וספרות אנגלית מתחילה תואר שני באוקטובר, מקווה שבתקשורת (נרשמתי גםוגם, התקבלתי לאנגלית ומחכה לתשובות מהחוג לתקשורת) מאיה תיכנס לגן בספטמבר ואנחנו חולמים לבנות בית בגליל ליד האחים שלי (שגרים במשגב ובכפר ורדים)

יעל י

New member
נעים להכיר...

בת 36 הבעל 38 במקור מחדרה - היום גרים במושב ליד בנימינה בין לבין גרנו 11 שנים נפלאות בגבעתיים כיום עובדת כמנהלת שרות לקוחות ברשת שיווק בחדרה-שונאת כל רגע! אין לי השכלה מקצועית אז קשה לי לשנות הייתי רוצה להיות עצמאית .

משוש30

New member
טוב אז גם אני כאן

בת 32 (אההההההההההההההההההההה) בן זוג בן 33 מירושלים נולדתי ברוסיה שם גדלתי עד גיל 7 מאז ועד עכשיו (עם הפסקות לעיר האורות [תל אביב], פריז, מזרח ושנה במדבר) אני בירושלים אני מורת דרך במקצועי. באוניברסיטה עשיתי תואר ראשון ושני בגיאוגרפיה ועכשיו בשנה ראשונה לדוקטורט. עובדת באוניברסיטיה בעוזרת הוראה ומחקר ומנהלת פרויקט משותף ישראלי פלשתינאי. כשאני היה גדולה אני רוצה להמשיך באוניברסיטה (לקבל תקן). הכי בעולם אני אוהבת ללמד ללמוד ולחקור אז נראה לי שזה המקום...

למעלה