אפשר שרשור היכרות קונבנצינלי?

sharonmx

New member
מי אני ומה שמי?

טוב, שמי די ברור, אני בת 37 והחצי שלי בן 35. הורים לפושטקית מתוקה בת שנה ו-3 חודשים. אני ירושלמית במקור והחצי מנתניה. עכשיו גרים בת"א ומאוד אוהבים את זה. למדתי כימיה בי"ם, סיימתי תואר שלישי ואני עובדת במחקר. החצי מהנדס מערכת. אני מאוד אוהבת מה שאני עושה, ובינתיים טוב לי איפה שאני. אני מהמעצבנים האלה שאף פעם לא התלבטו מה הם רוצים להיות כשיהיו גדולים... אולי בעצם קונדיטורית או שוקולטיירית....

אור67

New member
הנה גם אני

לפני כחודש מלאו לי 30 האיש בן 32 נולדתי בצפת הרחוקה, בגיל 15 עברנו7 לראשל"צ. גרתי שנתיים וחצי בעולם הגדול(שנה בסידני, שנה בהודו תאילנד ועוד חצי שנה בלונדון, בדרך הייתי בעוד כל מיני) שנה בגבעתיים ובשנים האחרונות אנחנו ברמת גן. חוזרים לראשל"צ עוד 3 חודשים. למדתי שיאצו ואני מטפלת בקליניקה בביתי ומלמדת שיאצו במכללת מדיסין. השנה אני מסיימת (כנראה..) את לימודי האקופנקטורה שלי ויקח לי עוד שנה לסיים את לימודי הצמחים. הייתי רוצה לעסוק בתחום הגסטרונומי אבל מהצד של התזונה הסינית, מתבשל לי משהו בתוך הראש(תרתי משמע) יום אחד זה יצא לפועל.

איזה יופי של מגוון

בת 32 (תכף 33 -> not the cat I used to be) בן 34 ילידת ירושלים, גדלתי בהוד השרון וחזרתי עכשיו אחרי תחנות בב"ש וברחובות. תואר ראשון מדעי החיים תואר שני ביוכימיה עסקתי במשך ה4.5 שנים האחרונות בביואינפורמטיקה ומאד מעוניינת להמשיך. מצטערת שלא למדתי מחשבים באופן מסודר כי נראה שזה תוקע לי מקל בגלגלים. בכל מקרה - כרגע בבית עם הילד (שלושה חודשים) ולפחות עוד שלושה בתכנון. אח"כ מקווה למצוא עבודה שדורשת חשיבה בסביבה מפרה
בסוף עוד אתגלגל לדוקטורט

yaelia

New member
קופצת באחור, עוד יש מקום../images/Emo8.gif

יעל. בת 33, גם ש. הבנזוג באותו גיל. שנינו ירושלמים, אני מאז ומעולם (להוציא כמה שנים של הצבא ותל אביב וארה"ב באמצע) והוא מגיל 17. אמא של הלל, הילד הכי פצפוץ בעולם, בן שנה וחצי ושל עדש טרי טרי בן/בת 9 שבועות בבטן
. למדתי תאטרון בתל אביב, קונדיטוריה ותסריטאות בירושלים ועכשיו אני לומדת ספרנות. עוסקת פרילאנס בכתיבה ובקונדיטוריה. ומתפרנסת כספרנית באוני'. מאוד נהנית מכל המקצועות האלה. כל אחד מהם נותן לי משהו אחר. כרגע נחה מקונדיטוריה (להוציא הזמנות מיוחדות) ובעיקר כותבת ומספרנת.

מעיןבר

New member
ככה מחביאים../images/Emo35.gif

מזל טוב
איזה יופי
את היית מהסמויות שלנו
שיעבור בכיף ובקלילות

אמברון

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

ככה לא מספרים?! מתי מארגנים מפגשון ירושלמי? מאז המרפסת שלי לא יצא לנו להיפגש...

בשעה טובה!!! ../images/Emo65.gif

ככה משחילים את הבשורה? לדעתי הענין ראוי לשרשור עצמאי! שיהיה כיף ובריא, בכל מקרה.

גורבי

New member
הללויה! איזה יופי!!!

חדשות מצוינות במיוחד. שיהיה קל ומענג. שימחת פה מאוד ספרנית אחרת.

yaelia

New member
תודה לכל המברכות../images/Emo13.gif

אני זאת ההיסטרית מלפני שבועיים עם ה'שני פסים! שני פסים!'. קצת בהלם עדיין אז ככה בקטנה. הודעה מסודרת תבוא בהמשך.

למעלה