אפשר שרשור היכרות קונבנצינלי?

../images/Emo3.gifשוב אני בסוף...

שנינו בני 29 הקטנה בת 5 חודשים עכשיו גרים בכפ"ס ופה האיש גדל והורי עברו לפה כששסיימתי תיכון. למדתי צורפות וגם עבדתי בזה עד השמירה ולא רוצה יותר. למדתי גם עיצוב בלימודי ערב ולא רוצה יותר וגם לא מצליחה לגמור את השנה הזו עם הקטנה בבית. מתכננת להישאר איתה בבית עד גיל שנה לפחות. רוצה כבר לדעת מה אני רוצה לעשות כשאהיה גדולה. זה מאד מטריד אותי החוסר וודאות, החוסר שאיפה מכל הלב למשהו מסויים, כל יום אני רוצה משהו אחר, מקנאה באנשים בכל חייהם ידעו מה הם רוצים לעשות כשייגדלו.

יאללה, גם אני פה

אני בת 32 (טוב, וחצי...), החסיד בן 46. לחסיד יש שני ילדים מנישואיו הקודמים (והיחידים
) בני 10 ו-6, וביחד יש לנו את עתליה, בת שנה ושלושה חודשים. אני במקור הרחוק-רחוק מראשל"צ. היתה לי תקופה של חמש שנים בתל-אביב (לא מתגעגעת), ועכשיו אנחנו גרים במודיעין. החסיד במקור מהצפון. אני נושאת תעודת עורך-דין, אך משתמשת בה בעיקר בשביל טובות לחבר'ה. עבדתי כמעט חמש שנים במשרה ניהולית בחברת היי-טק, וכשעתליה נולדה פרשתי. כרגע אני לומדת הנחיית קבוצות הורים, וגם מנסה לחשוב על פתרון שיאפשר לי גם להשאר בבית עם עתליה, שכרגע אינה מתאימה למסגרת "רגילה", וגם להתפרנס קצת...

lulyK

New member
עוד אפשר?

אני בת 33, הוא בן כמעט 36 (שנינו נראים בגילנו
). נולדתי בקיראון, גרתי בגבעתיים עד גיל 11 וברעננה עד הצבא והטיול שאחריו. אחר כך - רוב הזמן נדדתי בתוך ת"א (עם גיחות לאמא שברעננה על רקע משברים כלכליים בזמן הלימודים). היום אנחנו ברמת אביב (כבר 7 שנים). למדתי עיצוב תקשורת חזותית לתואר ראשון (מגיע קומפלט גם עם תעודת הוראה באמנות לבתי הספר העל יסודיים. נחמד ששי אותה אבל היא שוכבת לבטח במגירה). עוסקת במקצוע מהיום שגמרתי ללמוד (אשכרה יום אחר כך התחלתי לעבוד). בזמן הלימודים עבדתי כמלצרית ועד היום זו העבודה המועדפת עלי. בשנתיים האחרונות בעיקר מגדלת את יותם ומשלמת את חובי למהפכה הפמינסטית בעבודות פרילאנס אחת לחודש-חודשיים. רוצה להמשיך להתפתח אבל עוד לא בטוחה לאן (להפוך לעסק עצמאי גדול? ללמוד בכלל תרפיה באמנות? לעבור לטלוויזיה?)

Salsa S

New member
מה זה "עיצוב תקשורת חזותית"?

נשמע מעניין... ובמה את עובדת?

אפרת12

New member
טוב, אז גם אני

אני בת 38 (וחצי) ואישי בן 39 (וחצי) - יש בינינו בדיוק שנה ו-3 שבועות. את ילדותי העברתי ברמת גן, בסביבות גיל 10 עברנו להרצליה, בגיל 23 עברתי לראשונה לת"א ואחרי פחות משנה חזרתי על מנת ליסוע לכמה שנים לארה"ב אבל בסוף זה לא הסתדר - רק שנתקעתי אצל ההורים לעוד כמה שנים ואז שוב לת"א. אחרי כמה חודשים עם האיש שלי עברנו לגור ביחד ברחובות, ואחרי שנתיים לגדרה ושם אנחנו עד היום - כבר בבית משלנו. יש לנו בן שמגרד את גיל שנתיים והריון שמגרד את החודש השמיני. אני בוגרת ממר"מ, כלומר שאני תוכניתנית (רק ששנים כבר לא עסקתי בזה) ומנתחת מערכות. כרגע אני לא עובדת ומעדיפה לפרוש לגמרי מהמקצוע. לומדת פסיכולוגיה לתואר ראשון באו"פ בשאיפה לעשות גם תואר שני - בפסיכולוגיה התפתחותית כשהמטרה בגדול היא לעסוק במחקר ויישום בנושא של טיפוח יצירתיות (אני יודעת להגדיר את זה, אבל כרגע לא ממש יודעת איך ובאיזו מסגרת)

maya28

New member
אני עונה

אני בת 28 וחצי , בעלי בן כמעט 30 . יואב בן 10 חודשים. אני גדלתי בכפר סבא עכשיו אני גרה בתל אביב. אני מהנדסת תוכנה וניהול , כרגע לא עובדת . מתכננת לחזור לעבודה בקרוב. הייתי רוצה לעבוד במשהו שקשור למשאבי אנוש ולא לתוכנה

ה ו ב י ט

New member
ואני

בת 28 (אוטוטו) והאיש בן 29 (אוטוטו...). הקטנה בת 9.5 חודשים. אני במקור מקיבוץ בצפון. גרנו 3 שנים בקרית אונו ולאחרונה גרים בישוב בשרון. עשיתי תואר ראשון ושני בתחום של מדעי החברה, מתחילה לעבוד באדמיניסטרציה, והייתי רוצה לעבוד בתחומים של משאבי אנוש/ פיתוח ארגוני.

גורבי

New member
היכרות בכוס תה

אני בת 30 וחצי, י' בן 31 וחצי ושחר
בן שנה וארבעה חודשים עוד רגע. נולדתי וגדלתי בקיבוץ בעמק יזרעאל, אחרי הצבא עקרתי לירושלים, ללימודים, ונשארתי שם שמונה שנים כמעט (הרבה לימודים
). חודש לפני ששחר נולד עברנו לת"א, וביום ו' הקרוב אנחנו עוברים לפ"ת, עיר האורות. למדתי תואר ראשון בפסיכולוגיה ובספרות אנגלית, בדרך לתרפיה משלבת-אמנויות כלשהי. הרגשתי אז שאני לא בשלה מספיק לטפל (ועדיין), ובחרתי להמשיך עם הספרות האנגלית. עשיתי באנגלית MA ורבע דוקטורט (סיום משוער: אי שם בפנסיה). עבדתי בכל מיני עבודות, רובן קשורות בצורה זו או אחרת בספרים או בילדים. אני גם סטודנטית נצחית - אוהבת את הלימודים ומקווה לחזור אליהם בשלב מסויים (אולי בתחומים אחרים לגמרי). כרגע אני עובדת כמתרגמת, עורכת ומזכירה משודרגת בחברה גדולה, והוזה על קיום מקביל כמאיירת וכותבת של ספרי ילדים.

ayush

New member
ואני../images/Emo26.gif

בת 29, תומר חצי שנה יותר, בר אוטוטו (שבועיים) בן שנתיים (!!!) נולדתי וגדלתי בעכו, אחרי הצבא עברתי לרמת גן ומאז אני כאן. תומר מר"ג במקור ואנחנו גרים באותה שכונה בה נולד וגדל. אני מהנדסת תעשיה וניהול ועוסקת בבילינג וטלפוניה. אין לי מושג מה ארצה לעשות כשאהיה גדולה...מקווה שעד גיל 30 יהיה לי כבר כיוון

בת 34 וגם החצי. אמא לגל בת שנה

ועשר אוטו. נולדתי ברמת גן ומגיל 9 אני בהרצליה עד היום. יש לי שני תארים בחינוך מיוחד עם התמחות בתחום לקויות השפה.

Nona a

New member
ואני (למרות שהרבה זמן לא כתבתי כאן)

בת 31 , בעלי 32, גרים באזור זכרון. במקור אני מישוב ליד חיפה (שיש כאן לא מעט ממנו - @עמית לדוגמה ...) שם גרתי רוב הילדות וגם אח"כ. יש לנו בת בגיל שנה וארבעה חודשים. למדתי הנדסה כימית, עשיתי הסבה לתוכנה ובזה אני עוסקת היום. אני מרוצה מהעיסוק וממקום העבודה למעט העובדה שזה דורש הרבה יותר שעות מכפי שהייתי רוצה (החלום זה למצוא עבודה בתוכנה שהיא בין 08:00 למקסימום 15:00...)

באיזו חברה משובחת אני נמצאת ../images/Emo22.gif

יפה לכן בנות...
אני - עוד מעט 36
ד' - עוד מעט 39
ילדודים -
- 5 ,
- שנה וחודשיים.
מיקום - רעננה. "כאן נולדתי, כאן נולדו לי ילדיי", כאן אולי נבנה את ביתנו, אם יהיו כסף ותעצומות נפש
.
מקצוע - תואר ראשון ותואר שני בחינוך, עוסקת באבחון לקויות למידה. אוהבת את מה שאני עושה. אולי כשהאפרוחים יגדלו קצת ארצה לעבוד יותר באופן פרטי. כזוג, היינו רוצים מאוד לנדוד לשנה שנתיים לחו"ל, להתאוורר, ללמוד (הדוקטורט שלו. כף רגלי לא תדרוך יותר במוסד אקדמי).

בלינקה

New member
אפשר גם?

אני 28 עוד כמה ימים, הוא 30.5, שחרולה שנה וחמש. נולדתי בירושלים, ביגל שלוש עברתי לישוב קטן ליד נהריה (אין שם ישובים גדולים
), בגיל 18 עברתי לת"א (לימודים צבא עבודה) ואחרי שש שנים עברתי בעקבות האהבה לחיפה. לפני ארבעה חודשים עברנו לפ"ת. גורבי, צר לי, זו לא עיר האורות. ובכל זאת אני שמחה מאד שאתם באים
למדתי משפטים ובאופן שמפתיע אותי מאד, אני עוסקת במקצוע לאורך כל הדרך, כשאחת לשנה וחצי בערך, עוד מאז תחילת הלימודים, אני מצהירה שאני לא רוצה להיות עורכת דין ושאני לא אוהבת את המקצוע. אבל זו פרנסה, ולפעמים זה אפילו מעניין
. אני ורצה להיות סטודנטית נצחית. או יועצת הנקה. או ארכיאולוגית. או מגלת ארצות. או, הכי טוב, אחת כזאת שצריכה לבדוק תקינות של ספרים וסרטים בדרך של קריאה וצפיה. לא. לא מבקרת ספרות. רק לקרוא ולראות, בלי לכתוב אח"כ. ותמורת הרבה כסף, אם אפשר

גורבי

New member
אולי תהיי לקטורית? אולי אני גם?

איזה מקצוע מהחלומות זה. ולפי מה שהתרשמתי משכניי העתידיים אתמול, "עיר העורות" יותר מתאים
את זמינה ב
?

yaelia

New member
אחת שקוראת ספרים

בשביל הוצאות ספרים. לראות אם הם ראויים לפרסום או לתרגום. עבודה די מייבשת (כי את לא קוראת ישר את כל הספרים הכי נפלאים בעולם אלא די הרבה זבל גרפומני) ולא משלמים מי יודע כמה. עשיתי את זה תקופה והתייאשתי.

ואני (מרגישה חובה...)

בת 33 וחצי,החצי בן 33 אתמול,איתן בן חודש לחמש,להב בן שנה ושמונה ח' תכף. נולדתי וגדלתי במושב באזור פרדס חנה,שרתתי במחנה 80... עכשיו גרים בשכירות במושב במרכז.(שרון דרומי). למדתי BA במדעי בעלי חיים בפקולטה לחקלאות ברחובות. עובדת במוסד חינוכי בענף של בעלי חיים. הייתי רוצה להמשיך בתחום,יש לי בס"ה סיפוק מקצועי אדיר.(הלוואי שרק יכולתי לנתק את הפוליטיקה שיש בכל מקום עבודה גדול=בוסים,סגל ביניים,צוות..)

למעלה