אפשר שרשור היכרות קונבנצינלי?

מאז

New member
לשאול אפשר

אבל לא על הכל אענה (הדיסקרטיות הארורה...) אני בת 33, האביר בן 35, הפשוש בן שנה ושמונה, והבא בתור אמור לצאת בע"ה עוד חודשיים... אנחנו גרים במרכז. כיום אני בקושי עובדת (תחום חדש ועדיין לא מפותח מספיק, לצערי) עוד שבועיים מקבלת תואר שני!

אמאאור

New member
גמני, גמני רוצה ../images/Emo70.gif

אני בת 31+, האיש מתקרב בצעדי ענק ל-35, והסופגניה חגגה חצי שנה להיווסדה. מגדלים גם כלבה לבנה ושעירה בת 6.5. נולדתי וגדלתי ברמת אביב, לפני שקראו לה "רמת אביב ג'", ובתחילת היסודי עברנו להרצליה הצעירה, לפני שהיתה "הרצליה הצעירה"
. האיש שלי נולד ברוסיה, ועלה לארץ בגיל 7 עם המשפוחה. עשה בי"ס-תיכון-צבא בירושלים. היום אנחנו גרים במרכז, עם שאיפות לחזור לאיזור השרון, לבית משלנו. למדתי הרבה - ב"גלגול הראשון" - התחלתי ללמוד מדעי המחשב, ואחרי שנה החלפתי ללימודי מנהל עסקים, עם התמחות בשיווק ומערכות מידע. במקביל עבדתי בהיי-טק, מהצבא (ממר"ם) ועד לפני כמה שנים. ב"גלגול השני" למדתי תחומים שונים מעולם הרפואה המשלימה, בעיקר את שיטת גרינברג המשובחת (+++), עיסוי בטכניקות מגוונות (שוודי, רקמות עמוק, עיסוי נשים הרות, עיסוי תינוקות), רפלקסולוגיה, ארומתרפיה ודמיון מודרך. יותר מאוחר למדתי להיות מדריכת הכנה ללידה ותומכת לידה (דולה). זה תחום העיסוק שלי היום, ולא הייתי רוצה לעשות שום דבר אחר. לעסוק בנושא של הריון ולידה זה הכי טוב בעולם בשבילי
.

אפרת12

New member
אני חייבת לציין שהרצליה הצעירה

היתה הרצליה הצעירה עוד לפני שאני עברתי להרצליה - ואני יותר זקנה ממך...

אמאאור

New member
רגע, את גם הרצליינית../images/Emo35.gif

התכוונתי - לפני שהיתה מפורסמת בתור "הצעירה" וכאלה. אצלנו ברחוב אפילו לא היה כביש, והיו "הרים" - מגרשים שלמים ריקים מול הבית, שבהם היינו משחקים.

אפרת12

New member
נעורי עברו בהרצליה (מגיל 10 בערך)

ואני זוכרת את ההרים והמגרשים הריקים. אני חושבת שהיום אין אפילו קצה זרת פנוי... למרות שלא גרנו בהרצליה צעירה אלא בנווה אמירים - חצי כיתה בערך (ביסודי) היתה מהרצליה צעירה, כך שביליתי שם הרבה

תשובות לשאלותייך חתולה פרסית

גיל שלי: 35 בעלי בן 38 בתי בת 5. אנחנו מהקריות בצפון הארץ. גדלתי בחיפה. למדתי הנהלת חשבונות אני עצמאית לשעבר שרוצה לעבוד בכל דבר שמביא כסף חוץ מנקיון . אשמח לקבל הצעות מעניינות.

טלטוש

New member
בדרך כלל סמויה פה אבל בכל אופן...

אני בת 36 עוד 4 ימים בעלי בן 36 וחצי. הבת הגדולה בת 3 לפני יומיים התינוק בן חדשיים וחצי גדלתי בירושלים ולמעשה מעולם לא עזבתי את האזור מלבד הצבא מקצוע: אין מקצוע מוגדר כיום עובדת במשרד ממשלתי. למדתי תואר ראשון סוציולוגיה וחינוך ותואר שני בקרימינולוגיה באונ' העברית (ותאמינו לי קרימינולוגיה זה לא מקצוע!!!!!!). במה הייתי רוצה לעבוד? וואו שאלה טובה. בטח לא במה שאני עושה עכשיו. הייתי שמחה לעבוד עם ילדים בעלי מוגבליות, ריפוי בעיסוק, פיזיותרפיה, משהו שייתן לי כיף לנשמה.

הגרי3

New member
ואני...

בת 36, הוא בן 41 (אבל נראה בקושי בן 31), גרים בת"א ואוהבים מאוד את העיר, במקור אני מראשל"צ, למדתי משפטים בלונדון ואני עו"ד בתחום המסחרי והבינלאומי הפרטי. מאוד רוצה לרכוש מקצוע נוסף ועדיף בתחום הטיפולי (מתכננת לעשות קורס דולות בלניאדו בשנה הקרובה) וחולמת לעבור עם המשפחה לדרום צרפת ולנהל בית קפה קטן.

עמית@

New member
מזמן לא ראיתיך.. ואנחנו: קצת

חריגים. אני בת 26 יוסי בן 48 (גם הוא נראה זאטוט, האמת..) הוא חקלאי וצלם בהכשרתו, כיום עוסקת בכתיבת תוכן לאינטרנט ובלימוד צילום אני למדתי צילום וביקורת תרבות (הייתי גרפיקאית הרבה זמן) ועוסקת כיום בעריכה. יש לנו תמר אחת, בת שנתיים וחמישה חודשים, ודורון אחת, בת ארבעה חודשים.

עמית@

New member
צריך גם איפה נולדנו וכאלה?

טוב, אין לי הרבה זמן כרגע, אולי אח"כ..

תמיד אפשר!

אני בת 30 (עוד מעט 31!), ודים בן 38 ולוטן בת שנתיים וארבעה חודשים. אנחנו גרים בירושלים. אני תמיד חייתי כאן ובימים אלו נמצאת בדילמה קשה לגבי עזיבת העיר. ודים עלה מרוסיה כשהיה בן 30. ודים למד הנדסת מחשבים ואוירונאוטיקה, ועובד כיום כמנהל רשת ומנהל אתר חדשות, אצל ההורים שלי (ומת לצאת משם - אם מישהי יודעת שמחפשים מנהל רשת). אני למדתי ביולוגיה לתואר ראשון, כמעט גמרתי גם תואר שני וכמה שנים אחרי עשיתי סמי-הסבה ליעוץ הנקה. כיום אני עובדת כמדריכת הנקה וצוברת את השעות כדי לגשת למבחן ההסמכה. אני נהנית מאוד מאוד ממה שאני עושה. קצת חסר לי הצד המדעי-מחקרי, אבל אני חושבת שזה בהחלט ניתן לשילוב. יום אחד... לוטן במסלול ישיר להיות בוגרת המשפחתון של יפה ועובדת כיום כמבקרת פילים בגן החיות.

גם אנחנו בדילמה לגבי עזיבה

ליתר דיוק רוצים לעזוב ואפילו יש כיוון (מודיעינה) אבל עדיין צריכים להסכים על הקונספט של מתי.

לא! לא כל-כך מהר! אנחנו רק חושבים

אם יותר יתאים לנו לגור בכפר ולא בעיר, ומתגעגעים קצת לטבע ולאיכות חיים שלא כוללת בניינים. עד שנחליט שזה מה שמתאים לנו וגם נמצא כזה מקום וגם נחשוב על פתרונות מימון - עוד ארוכה הדרך. אבל אם נשאר בעיר - רק בירושלים. אין ספק.

למעלה