אה אליסון מתקשרת לבת שלה אבל מי אמר שהיא בכלל קיימת בטיימליין הזה?
יאפ זה מה שאמרתי. קצת סתומה שלא חשבה על זה בעצמה. אבל טוב שכל זה לא הצד החזק של המשפחה הזאת.
כן, גם לי זה היה ברור שרוב הסיכוי שהילדה שלה לא קיימת שם. זה די אידיוטי מצידה שהיא לא קלטה את זה.
הרי אפילו אם הייתה לה דופלגנגרית בקו זמן הזה, מה הסיכוי שהיא תלד אותה ילדה.
גם ככה זה לא כל כך אמין שבעלה לשעבר גר באותו בית.
ובכן לא, אין כפילים בכלל. האמת זה נעשה קצת מהר מידי לא? כאילו תמיד וניה הרגישה חריגה ולא במקום אבל לאו דווקא בקטע של זה שהיא מרגישה שהיא גבר, כאילו זה לא היה כזה ברור. אבל גם קצת כן. אבל זהו הסתפר ועכשיו הוא ויקטור. השיחה שלה עם אליסון אבל הייתה יפה מאד. וגם זה ששאר האחים היה כ"כ מהר סבבה עם זה היה חמוד (אחרי כל הבלגן בחיים שלהם מה זה בשבילם שינוי מין?
). לפחות באנגלית הם לא צריכים לעשות את המעבר המבלבל מ"את" ל"אתה", זה נשאר YOU. אני מתארת לי שהייתי מתבלבלת המון בלי כוונה מתוך הרגל בהתחלה. תכלס יותר נאמן לאליוט אני מניחה שהשינוי יהיה בדמות שהכרנו ולא להביא כפיל ולהגיד "אה הוא כבר מזמן ככה".
הוא נראה כ"כ קטן ליד אליסון.
גם אני חשבתי כמוך שישתמשו בעניין הדופלגנרים בשביל פיתוח הצד הזה של הסיפור של ואניה/ויקטור.
אבל בעצם אולי הכי טוב שזה נעשה ככה. כלומר אני מניח שלאנשים זה דורש יותר זמן לחשוב על זה, לעשות שינויים קטנים עד שהם בטוחים ועוד. אבל תכלס כאן הם בקו זמן שונה, עם קבוצת גיבורי על שרוצה לכסח להם את התחת ואיזה כדור פרדוקס זמן רצחני - אז אין ממש זמן להתעסק עם זה. התגובה של האחים די צפויה, אין להם בעיה עם זה, אבל כמו שואניה לא ממש עניינה אותם גם ויקטור לא מעניין אותם ולכן הם בעיקר פשוט לא מרוצים שהוא דיבר עם מרקוס לבד.
השיחה עם אליסון הרבה יותר יפה וחמודה.
וכן, ואניה תמיד נראתה קטנה, אבל עכשיו שזה בן אז הוא נראה במיוחד פיצי ליד אליסון הגבוהה.
אז לא רק שאין להם כפילים בכלל והם לא נולדו בזמן הזה, אלא שכל האמהות שלהם מתו בדיוק ביום שהם נולדו
. ו-ויקטור מצא כתבה עליהם וכתוב שם שגם סיסי מתה באותו יום. סיסי היא אמא של אחד מהם?????
אוח מקווה שלא של ויקטור אחרי שהם היו ביחד כי זה יהיה קריפי נורא
למה לומר משהו כל כך נורא. בכל מקרה תמיד הנחתי שאמא של ואניה היא הצעירה הרוסיה שראינו איך היא ילדה תינוק בפרק הראשון של העונה הראשונה.
אבל בכל מקרה לא נראה לי שסיסי היא אמא של אף אחד מהם במקור כי היא הייתה צריכה להיות כבר יחסית מבוגרת בשביל ללדת ב1989. כלומר אולי זה עדיין אפשרי, אבל האמהות שראינו (בפרק 1X01 ו3X01) היו מאוד מאוד צעירות.
אז קלאוס האמיש. ואני תמיד הנחתי שקלאוס גרמני בגלל השם. איך הוא בכלל ידע איזה צ'ק שייך לאמא שלו? זה לא שהם חולקים שם משפחה
אוף קיוויתי שנראה אותו פוגש את עצמו.
הטיול שלהם היה מצחיק, הם צוות נהדר ביחד.
גם אני תהיתי איך הוא יודע שזאת אמא שלו, אבל עצרתי את המסך כשרואים את הצ'ק ומפורט עליו שהתשלום הוא בתמורה לתינוק שמרגע זה יקרא מספר 4.
וכן, גם אני הנחתי שהוא גרמני. אבל גם לאמיש יש שמות כאלו. אם כי זה לא ברור אם השמות שלהם באמת קשורים למוצא האמיתי שלהם לאור זה שהמוצא שלהם בטוח לא נחשף בפניהם.
מסכן חמש היחיד שכמובן שם לב שדברים נעלמים וששוב יש צרות. הילד הזקן רק רוצה לנוח
סופסוף הוא החליף בגדים אחרי 2 עונות במדים האלה. מאיפה בכלל יש להם בגדים חדשים או כסף לאוכל או משהו? אין להם שקל על התחת!! או מכונית???
נכון, לא חשבתי על זה אבל הרי לא היה להם בכלל כסף והם השיגו את חדרי המלון רק כי לות'ר נתן את השעון שלו.
אבל אני מניח שזה די קל ל5 לגנוב דברים וכסף.
לרגע לא קלטתי מה הקטע ש5 עושה כל מיני חישובים מורכבים על המכונית, אבל אז נזכרתי שהוא היה עושה חישובים כאלו במחברת שלו
לות'ר נחטף ע"י הדרורים וחושב שהאחים שלו יבואו להציל אותו אבל כמובן שאף אחד אפילו לא שם לב
רק בסוף היום לראשונה מישהו שם לב שלות'ר לא נמצא שם
מזל שאקדמיית הדרור שיחררו אותו כי היה לוקח למטריות עוד איזה שבוע כדי לקלוט שהם צריכים לעשות משהו לגבי לות'ר.
הוא נהנה מאוכל ואימון נורמלי אבל הוא גם קצת חטוף כי הם חושבים שהמטריות חטפו את מספר אחת שלהם. וכי הם חושבים שמספר אחת שלנו שווה משהו
הוא כזה אהבל אלוהים
ומצליח לפרלטט עם עוד תכלס אחות. שעדיין אני לא בטוחה אם המטרות שלה אמיתיות לגביו אחרי הסוף. זה היה מגניב מאד שהם ריחפו בנשיקה, אם היה אכפת לי מחיי האהבה של לותר.
לי נראה שהאחות הזאת (סלואן?) באמת בעניין שלו ובאמת די נמאס לה מהחברה המעצבנים של אקדמיית הדרור. באמת ראו שצופים בה כל הזמן.
בכל מקרה זה נורא מוזר איך שהם חטפו אותו ואז נותנים לו ליהנות מהאוכל שלהם ודברים. ואז בסוף משחררים אותו עם שקית מתנות.
הקטע הבעייתי הוא שיהיה קשה להוכיח להם שהמטריות לא חטפו את מרקוס. אלא אם כן הרובוטית תספר להם מה באמת קרה.
דייגו הסתפר תודה לאל!! והולך עם הילד שלו לקנות איזה תרופה שם הם נתקלים בשני דרורים ונלחמים בהם שוב ללא יותר מידי הצלחה אבל דווקא הילד עוזר.
אני עדיין תוהה מה הקטע עם הילד. לא נראה לי שהדבר שיצא לו מהאוזן זה סתם זיהום. בטח משהו מורכב יותר. מה שכן מזה שהוא זרק סכין כמו דייגו זה גורם לחשוב שהוא באמת הבן שלו.
דייגו דווקא יחסית הצליח בקרב הזה נגד שני הדרורים. לא ברור לי איך הוא הצליח לנצח את מספר 4 שלהם (זה עם הפרצוף המכוער, נראה לי שזה המספר שלו) כשכל מכה אמורה לחזור עליו. היה נראה כאילו רק חלק מהמכות שהוא נתן חזרו עליו.
עם הבחורה עם הארס יחסית קל להתמודד אם מוכנית להגנה מהארס.
אליסון נתקלת באיש עם הקסטות אבל מאבדת אותו, ויש לו איזה כוח מוזר שמקפיא?
אבל הוא נראה מבוגר מידי בשביל להיות מישהו שנולד ב1989. אז לדעתי עדיין יכול להיות שהוא הבן של סיסי. (אפילו אם השם לא מתאים, הגיוני שהוא שינה את השם)
ולילה עם הכוח הכי מגניב שזה לגנוב כוחות מאחרים מצליחה לגנוב את המזוודה האבודה. איזה מגניב זה היה.
כן, זה נורא מגניב.
אבל מעניין אותי מה יקרה לה אם היא תנסה לגנוב את הכוח של כריסטופר הקוביה.
מעניין למה המזוודה שלה לא עבדה. אולי בגלל הפרדוקס שהתחיל. ואז הגיוני שגם המזוודה האחרת לא תעבוד.
עוד דברים:
היה מעניין שגילינו שיש ערך באינציקלופדיה עליהם משנות ה60 ושנאמר שם שהם מעורבים ברצח קנדי.
קלאוס ו5 הם באמת צמד נהדר. בעיקר אהבתי את השיחה שלהם על משפחה ואיך זה התקשר לכדור הגדול של חוט שהם עמדו לידו.
5 רוצה לצאת לפנסיה כי כל החיים שלו הוא היה במתח. והוא מצליח להרגע לאיזה 10 דקות לפני שהוא מבין שהם שוב בצרות.
*השחקן של 5 איכשהו עוד נראה סביר בתור ילד, למרות שתכלס ברור שהוא לא.
בשיחה של לות'ר וסלואון לות'ר מדבר על כך שהם התחילו להתפרק כשבן שלהם מת. מעניין באמת איך הם היו מתפתחים אם בן לא היה מת.
למה בעצם אין את פוגו באקדמיית הדרור? ולמה המטריות לא תוהות מה איתו?
זה מאוד מוזר שהאבא פשוט יושב לו בחדר וצופה בטלוויזיה. הוא אמור להיות זה עם כל התוכניות.
זה מזכיר לי - הפרק מתחיל כשרואים קטע עיתון ישן לגבי מלון ההיפריון (שבו הם גרים עכשיו) וכתוב שם שאבא הארגריבס היה זה שחתך את הסרט בפתיחה החגיגית של המלון. נראה לי שלמלון הזה יש יותר משמעות בעלילה.