didalf
Well-known member

בעונה שעברה היו לנו מספיק צופים כדי להצדיק שרשור נפרד, נקווה שגם הפעם.
שרשור עונה 2 למי שזקוק לתזכורות ושונא ריקאפים מדברים:

☔אקדמיית המטריה עונה 2🎓
זוכרים איך פעם קודמת עשינו שרשור מסודר עם כותרת לכל פרק? אז הפעם לא|שפם|
אה כמעט שכחתיקודם כל החלק ההורס ביותר בפרק - ואולי באופן כללי בכל הסדרה עד כה - זה קרב הריקודים של שתי האקדמיות.
חבל שזה היה רק הזיה של דיאגו, קיוויתי שזה משהו שגרם לכולם באמת לעשות את זה.
עדיין קורע מצחוק.
אז אקדמיית הדרור הם מעצבנים, מאוד עסוקים בעצמם, מתייחסים לאבא שלהם כאילו הוא עובד עבורם, וגם לוחמים הרבה יותר טובים.
הקרב היה מביך בשביל האנשים שלנו.
לא ברור לי למה אליסון השתמשה בכוח שלה רק פעם אחת. (ולכל הרוחות, אם מישהו עם כוח על אומר לך לתת לו בוקס, אל תתני לו בוקס)
גם לא כל כך ברור לי איך 5 שמכסח אנשים מאוד בקלות לא כיסח יותר ביעילות לפני שהזאת ירקה עליו ארס שגורם להזיות.
מה לכל הרוחות הקטע של זה שהוא פשוט קוביה מעופפת? האם הוא פשוט נולד ככה?
ובקטע בהתחלה כשמדברים על כמות האנשים שנולדו באופן מיוחד ב1989 אם אני לא טועה במקור מספר האנשים היה גדול יותר. (כלומר זכור לי שזה היה ארבעים ומשהו אנשים ועכשיו אמרו נראה לי 16.
אבל אולי אני טועה.
האם הילד הזה הוא באמת הבן של דיאגו? מצד אחד זה לחלוטין אפשרי ואני יכול לדמיין אותם הולכים לכזה כיוון. מצד שני אני גם יכול לדמיין שאיכשקוראים לה משקרת לו.
אז מה זה הכדור אנרגיה הזה במרתף ומה הוא עושה? האם הוא פשוט אוכל אנשים מסויימים?
ואניה עדיין בחורה.
אבל דיברו על דופלגנגרים, אולי הדופלגנגר שלה יהיה בחור...
זה יכול להיות מגניבואניה עדיין בחורה.
גם אני זכרתי ככהובקטע בהתחלה כשמדברים על כמות האנשים שנולדו באופן מיוחד ב1989 אם אני לא טועה במקור מספר האנשים היה גדול יותר. (כלומר זכור לי שזה היה ארבעים ומשהו אנשים ועכשיו אמרו נראה לי 16.
זה היה מפתיע ומשעשעקודם כל החלק ההורס ביותר בפרק - ואולי באופן כללי בכל הסדרה עד כה - זה קרב הריקודים של שתי האקדמיות.
חחחחח בול מה שאמרתיקודם כל החלק ההורס ביותר בפרק - ואולי באופן כללי בכל הסדרה עד כה - זה קרב הריקודים של שתי האקדמיות.
עדיין קורע מצחוק.
נכוןןןן? ונכון!!!!לא ברור לי למה אליסון השתמשה בכוח שלה רק פעם אחת. (ולכל הרוחות, אם מישהו עם כוח על אומר לך לתת לו בוקס, אל תתני לו בוקס)
גם לא כל כך ברור לי איך 5 שמכסח אנשים מאוד בקלות לא כיסח יותר ביעילות לפני שהזאת ירקה עליו ארס שגורם להזיות.
חחחח הוא דומה לטסקרט. איפה לוקי? וכן כאילו הוא יצא מאמא בת אדם?מה לכל הרוחות הקטע של זה שהוא פשוט קוביה מעופפת? האם הוא פשוט נולד ככה?
נכון?? אני גם זכרתי מספר גדול יותר!! אז אולי הם לא קיימים כפילים בעולם הזה?ובקטע בהתחלה כשמדברים על כמות האנשים שנולדו באופן מיוחד ב1989 אם אני לא טועה במקור מספר האנשים היה גדול יותר. (כלומר זכור לי שזה היה ארבעים ומשהו אנשים ועכשיו אמרו נראה לי 16.
אבל אולי אני טועה.
גם הוא די לבן ושניהם לא לבנים עכשיו כשאני חושבת על זההאם הילד הזה הוא באמת הבן של דיאגו? מצד אחד זה לחלוטין אפשרי ואני יכול לדמיין אותם הולכים לכזה כיוון. מצד שני אני גם יכול לדמיין שאיכשקוראים לה משקרת לו.
יש את האיש המבוגר שרואים שנוסע באוטובוס ומקשיב לקלטות.
הניחוש שלי הוא שזה הילד שואניה הצילה ב1963 ונתנה לו מהכוחות שלה. (אם כי אני לא זוכר אם היא בסוף לקחה את הכוחות האלו חזרה).
בכל מקרה היה כתוב שם כלשהו על המזוודה שלו, אבל אני לא זוכר מה היה שם הילד.
פיי אתה מהירספוילר: חמישה פרקים ראשונים
ובכן לא, אין כפילים בכלל. האמת זה נעשה קצת מהר מידי לא? כאילו תמיד וניה הרגישה חריגה ולא במקום אבל לאו דווקא בקטע של זה שהיא מרגישה שהיא גבר, כאילו זה לא היה כזה ברור. אבל גם קצת כן. אבל זהו הסתפר ועכשיו הוא ויקטור. השיחה שלה עם אליסון אבל הייתה יפה מאד. וגם זה ששאר האחים היה כ"כ מהר סבבה עם זה היה חמוד (אחרי כל הבלגן בחיים שלהם מה זה בשבילם שינוי מין?השערה לגבי וניה: חמש הזכיר שיש כפילים, ואנחנו יודעים שאליוט יגלם דמות בשם ויקטור, אז אולי זה הכפיל ובעולם הזה וניה היא טרנס ועשתה שינוי? מעניין אז אם יהיה גם וגם או שוניה תעלם איכשהו (תמות?) ורק ויקטור ישאר.
יאפ זה מה שאמרתי. קצת סתומה שלא חשבה על זה בעצמה. אבל טוב שכל זה לא הצד החזק של המשפחה הזאת.אה אליסון מתקשרת לבת שלה אבל מי אמר שהיא בכלל קיימת בטיימליין הזה?
זה היה מעולה!! והזכיר לי כמה אני אוהבת את הסדרה הזוקודם כל החלק ההורס ביותר בפרק - ואולי באופן כללי בכל הסדרה עד כה - זה קרב הריקודים של שתי האקדמיות.
עדיין קורע מצחוק.
וואוו אני כל כך שונאת אותם, אפילו בן הוא שמוקאז אקדמיית הדרור הם מעצבנים, מאוד עסוקים בעצמם, מתייחסים לאבא שלהם כאילו הוא עובד עבורם, וגם לוחמים הרבה יותר טובים.
הקרב היה מביך בשביל האנשים שלנו.
גם דיאגו לא השתמש כל כך הסכינים לו, הם כולם לא השתמשו על כל כך בכוחות שלהם, אבל כן היה מגניב לראות את בן משתמש בכוח שלולא ברור לי למה אליסון השתמשה בכוח שלה רק פעם אחת. (ולכל הרוחות, אם מישהו עם כוח על אומר לך לתת לו בוקס, אל תתני לו בוקס)
ומי היא האישה המזסכנה שהייתה צריכה ללדת אותומה לכל הרוחות הקטע של זה שהוא פשוט קוביה מעופפת? האם הוא פשוט נולד ככה?
לא חושבת שאתה טועה כי גם אני זכרתי שזה הרבה יותר, שזה מוזר כי איך האירועים בשנות ה60 השפיעו על מספר הילדים שנולדיםובקטע בהתחלה כשמדברים על כמות האנשים שנולדו באופן מיוחד ב1989 אם אני לא טועה במקור מספר האנשים היה גדול יותר. (כלומר זכור לי שזה היה ארבעים ומשהו אנשים ועכשיו אמרו נראה לי 16.
אבל אולי אני טועה.
לי זה נראה שקר, זה יותר מדי בא משום מקוםהאם הילד הזה הוא באמת הבן של דיאגו? מצד אחד זה לחלוטין אפשרי ואני יכול לדמיין אותם הולכים לכזה כיוון. מצד שני אני גם יכול לדמיין שאיכשקוראים לה משקרת לו.
מודה שמאוד עניין אותי איך התייחסו לכל הקטע הזה עם אליוט פייג'ואניה עדיין בחורה.
קלאוס הוא החייםחחח התגובות של קלאוס לבןאיך התגעגעתי אליו
מקווה שיהיה לו משהו רומנטי העונה.
הקטע עם האוכל שקלאוס אומר שהוא צריך אחים עם נימוסי שולחן הרג אותיבכלל הם חבורה של מהבולים אבל זה מצחיק.
מה שכן לות'ר היה מת לשכב עם הכפילה של אליסוןחחחחחחח כשחמש מספר להם על זה שכנראה יש כפילים שלהם והם שואלים מה לעשות אם פוגשים אחד קלאוס "שוכב איתו?"לא הייתי מתנגדת לשני קלאוסים האמת
![]()
אה אליסון מתקשרת לבת שלה אבל מי אמר שהיא בכלל קיימת בטיימליין הזה?
כן, גם לי זה היה ברור שרוב הסיכוי שהילדה שלה לא קיימת שם. זה די אידיוטי מצידה שהיא לא קלטה את זה.יאפ זה מה שאמרתי. קצת סתומה שלא חשבה על זה בעצמה. אבל טוב שכל זה לא הצד החזק של המשפחה הזאת.
גם אני חשבתי כמוך שישתמשו בעניין הדופלגנרים בשביל פיתוח הצד הזה של הסיפור של ואניה/ויקטור.ובכן לא, אין כפילים בכלל. האמת זה נעשה קצת מהר מידי לא? כאילו תמיד וניה הרגישה חריגה ולא במקום אבל לאו דווקא בקטע של זה שהיא מרגישה שהיא גבר, כאילו זה לא היה כזה ברור. אבל גם קצת כן. אבל זהו הסתפר ועכשיו הוא ויקטור. השיחה שלה עם אליסון אבל הייתה יפה מאד. וגם זה ששאר האחים היה כ"כ מהר סבבה עם זה היה חמוד (אחרי כל הבלגן בחיים שלהם מה זה בשבילם שינוי מין?). לפחות באנגלית הם לא צריכים לעשות את המעבר המבלבל מ"את" ל"אתה", זה נשאר YOU. אני מתארת לי שהייתי מתבלבלת המון בלי כוונה מתוך הרגל בהתחלה. תכלס יותר נאמן לאליוט אני מניחה שהשינוי יהיה בדמות שהכרנו ולא להביא כפיל ולהגיד "אה הוא כבר מזמן ככה".
הוא נראה כ"כ קטן ליד אליסון.
למה לומר משהו כל כך נורא. בכל מקרה תמיד הנחתי שאמא של ואניה היא הצעירה הרוסיה שראינו איך היא ילדה תינוק בפרק הראשון של העונה הראשונה.אז לא רק שאין להם כפילים בכלל והם לא נולדו בזמן הזה, אלא שכל האמהות שלהם מתו בדיוק ביום שהם נולדו. ו-ויקטור מצא כתבה עליהם וכתוב שם שגם סיסי מתה באותו יום. סיסי היא אמא של אחד מהם?????
אוח מקווה שלא של ויקטור אחרי שהם היו ביחד כי זה יהיה קריפי נורא
![]()
גם אני תהיתי איך הוא יודע שזאת אמא שלו, אבל עצרתי את המסך כשרואים את הצ'ק ומפורט עליו שהתשלום הוא בתמורה לתינוק שמרגע זה יקרא מספר 4.אז קלאוס האמיש. ואני תמיד הנחתי שקלאוס גרמני בגלל השם. איך הוא בכלל ידע איזה צ'ק שייך לאמא שלו? זה לא שהם חולקים שם משפחהאוף קיוויתי שנראה אותו פוגש את עצמו.
הטיול שלהם היה מצחיק, הם צוות נהדר ביחד.
נכון, לא חשבתי על זה אבל הרי לא היה להם בכלל כסף והם השיגו את חדרי המלון רק כי לות'ר נתן את השעון שלו.מסכן חמש היחיד שכמובן שם לב שדברים נעלמים וששוב יש צרות. הילד הזקן רק רוצה לנוחסופסוף הוא החליף בגדים אחרי 2 עונות במדים האלה. מאיפה בכלל יש להם בגדים חדשים או כסף לאוכל או משהו? אין להם שקל על התחת!! או מכונית???
רק בסוף היום לראשונה מישהו שם לב שלות'ר לא נמצא שםלות'ר נחטף ע"י הדרורים וחושב שהאחים שלו יבואו להציל אותו אבל כמובן שאף אחד אפילו לא שם לב![]()
לי נראה שהאחות הזאת (סלואן?) באמת בעניין שלו ובאמת די נמאס לה מהחברה המעצבנים של אקדמיית הדרור. באמת ראו שצופים בה כל הזמן.הוא נהנה מאוכל ואימון נורמלי אבל הוא גם קצת חטוף כי הם חושבים שהמטריות חטפו את מספר אחת שלהם. וכי הם חושבים שמספר אחת שלנו שווה משהוהוא כזה אהבל אלוהים
ומצליח לפרלטט עם עוד תכלס אחות. שעדיין אני לא בטוחה אם המטרות שלה אמיתיות לגביו אחרי הסוף. זה היה מגניב מאד שהם ריחפו בנשיקה, אם היה אכפת לי מחיי האהבה של לותר.
אני עדיין תוהה מה הקטע עם הילד. לא נראה לי שהדבר שיצא לו מהאוזן זה סתם זיהום. בטח משהו מורכב יותר. מה שכן מזה שהוא זרק סכין כמו דייגו זה גורם לחשוב שהוא באמת הבן שלו.דייגו הסתפר תודה לאל!! והולך עם הילד שלו לקנות איזה תרופה שם הם נתקלים בשני דרורים ונלחמים בהם שוב ללא יותר מידי הצלחה אבל דווקא הילד עוזר.
אבל הוא נראה מבוגר מידי בשביל להיות מישהו שנולד ב1989. אז לדעתי עדיין יכול להיות שהוא הבן של סיסי. (אפילו אם השם לא מתאים, הגיוני שהוא שינה את השם)אליסון נתקלת באיש עם הקסטות אבל מאבדת אותו, ויש לו איזה כוח מוזר שמקפיא?![]()
כן, זה נורא מגניב.ולילה עם הכוח הכי מגניב שזה לגנוב כוחות מאחרים מצליחה לגנוב את המזוודה האבודה. איזה מגניב זה היה.
חחחחח כןהקטע עם האוכל שקלאוס אומר שהוא צריך אחים עם נימוסי שולחן הרג אותי
חעחע תכלסמה שכן לות'ר היה מת לשכב עם הכפילה של אליסון![]()
חחח בדיוק. אלא אם זה במקרה בית של המשפחה שלו.גם ככה זה לא כל כך אמין שבעלה לשעבר גר באותו בית.
כן בדיוק. כמו שחמש אמר הם כבר 20 ימים רצוף באפוקליפסה. אין זמן לתהליכים ארוכים.אבל בעצם אולי הכי טוב שזה נעשה ככה. כלומר אני מניח שלאנשים זה דורש יותר זמן לחשוב על זה, לעשות שינויים קטנים עד שהם בטוחים ועוד. אבל תכלס כאן הם בקו זמן שונה, עם קבוצת גיבורי על שרוצה לכסח להם את התחת ואיזה כדור פרדוקס זמן רצחני - אז אין ממש זמן להתעסק עם זה.
חחחח in a way זה הכי מראה על קבלה. "אה אתה בן עכשיו? סבבה. נמשיך להתייחס אלייך אותו דבר בדיוק בלשון זכר - למה דיברת עם מרקוס בלעדינו?????".התגובה של האחים די צפויה, אין להם בעיה עם זה, אבל כמו שואניה לא ממש עניינה אותם גם ויקטור לא מעניין אותם ולכן הם בעיקר פשוט לא מרוצים שהוא דיבר עם מרקוס לבד.
חחח כן בדיוק. לבנות זה יותר עובר להיות קטנטנות.וכן, ואניה תמיד נראתה קטנה, אבל עכשיו שזה בן אז הוא נראה במיוחד פיצי ליד אליסון הגבוהה.
אה בהחלט.אני עדיין תוהה מה הקטע עם הילד. לא נראה לי שהדבר שיצא לו מהאוזן זה סתם זיהום. בטח משהו מורכב יותר.
כן קצת. גרם לי לתהות אם הכוחות האלה עוברים בירושה. לבת של אליסון היה כוח על?מה שכן מזה שהוא זרק סכין כמו דייגו זה גורם לחשוב שהוא באמת הבן שלו.
נכון??דייגו דווקא יחסית הצליח בקרב הזה נגד שני הדרורים. לא ברור לי איך הוא הצליח לנצח את מספר 4 שלהם (זה עם הפרצוף המכוער, נראה לי שזה המספר שלו) כשכל מכה אמורה לחזור עליו. היה נראה כאילו רק חלק מהמכות שהוא נתן חזרו עליו.
נכון היא באמת צריכה להיות מבוגרת כבר ב1989. גם יעל ספרה לנו שהיו 43 במקור סתומרת שיש עוד הרבה ילדים שלא נולדו אז גם אם היא כן אחת האמהות זה לא בהכרח של השביעיה הזאת ובטח לא ויקטור.למה לומר משהו כל כך נורא. בכל מקרה תמיד הנחתי שאמא של ואניה היא הצעירה הרוסיה שראינו איך היא ילדה תינוק בפרק הראשון של העונה הראשונה.
אבל בכל מקרה לא נראה לי שסיסי היא אמא של אף אחד מהם במקור כי היא הייתה צריכה להיות כבר יחסית מבוגרת בשביל ללדת ב1989. כלומר אולי זה עדיין אפשרי, אבל האמהות שראינו (בפרק 1X01 ו3X01) היו מאוד מאוד צעירות.
אהההה אוקי פספסתי את זה.גם אני תהיתי איך הוא יודע שזאת אמא שלו, אבל עצרתי את המסך כשרואים את הצ'ק ומפורט עליו שהתשלום הוא בתמורה לתינוק שמרגע זה יקרא מספר 4.
הרי אמרו שהאמא רובוט נתנה להם שמות לא? והנחתי שזה בהתאם למקור שלהם. כמו דייגו לילד הלטיני, וניה לילדה הרוסיה. אז חשבתי קלאוס לילד הגרמני.וכן, גם אני הנחתי שהוא גרמני. אבל גם לאמיש יש שמות כאלו. אם כי זה לא ברור אם השמות שלהם באמת קשורים למוצא האמיתי שלהם לאור זה שהמוצא שלהם בטוח לא נחשף בפניהם.
כן, בעיה.הקטע הבעייתי הוא שיהיה קשה להוכיח להם שהמטריות לא חטפו את מרקוס. אלא אם כן הרובוטית תספר להם מה באמת קרה.
אבל אז אמור להיות לו את הכוח של וניה, לא להקפיא דברים. אולי הוא גם נתקע באפוקליפסה הרבה זמן והזדקןאבל הוא נראה מבוגר מידי בשביל להיות מישהו שנולד ב1989. אז לדעתי עדיין יכול להיות שהוא הבן של סיסי. (אפילו אם השם לא מתאים, הגיוני שהוא שינה את השם)
חחחחחחח תכלסאבל מעניין אותי מה יקרה לה אם היא תנסה לגנוב את הכוח של כריסטופר הקוביה.
כן אני רוצה לדעת מה עוד כתוב שם.היה מעניין שגילינו שיש ערך באינציקלופדיה עליהם משנות ה60 ושנאמר שם שהם מעורבים ברצח קנדי.
נכון. ועם כל הבלגן בזמנים בסדרה הזאת אפשר להגיע לציר זמן כזה להראות לנו אפילו, אבל בטח לא.בשיחה של לות'ר וסלואון לות'ר מדבר על כך שהם התחילו להתפרק כשבן שלהם מת. מעניין באמת איך הם היו מתפתחים אם בן לא היה מת.
שאלה טובהלמה בעצם אין את פוגו באקדמיית הדרור? ולמה המטריות לא תוהות מה איתו?
הראו שהאבא מסורס ע"י הדרורים ולא להפך.זה מאוד מוזר שהאבא פשוט יושב לו בחדר וצופה בטלוויזיה. הוא אמור להיות זה עם כל התוכניות.
ממש פיווו. אני אוהב את קלאוס והיה יכול להיות ממש מאכזב אם היו הורגים אותו.. ועוד לא מתייחסים למוות שלא כראויאוקי פיווו מסתבר שקלאוס מת וחוזר לחיים כל הזמן.
זה היה מעולה".... אני מקווה שתנצח"
אני לא חושב שקלאוס ידע בכלל על החדר...מה יש אבל בחדר הסודי הזה???? שקלאוס רצה להגיע אליו?? מה הקטע עם הבאפלו???
כל פעם שהיא פגועה היא עושה משהו.. נראה לי מספיק להציג את הדמות שלו ככזו.ווי אליסון מאבדת את זה אבל עדיין מעצבנת. מה שהיא עשתה ללותר זה תכלס כמעט אונסאם היא לא הייתה עוצרת את זה.
וואו ממש! ואיך קלאוס היה מהמם שםקודם כל החלק ההורס ביותר בפרק - ואולי באופן כללי בכל הסדרה עד כה - זה קרב הריקודים של שתי האקדמיות.
נכון. אם כי קצת הגיע לרג'ינלד (זה השם?)אז אקדמיית הדרור הם מעצבנים, מאוד עסוקים בעצמם, מתייחסים לאבא שלהם כאילו הוא עובד עבורם, וגם לוחמים הרבה יותר טובים.
היא נתנה לילד כוחות? לא היו לו מלכתחילה? וואי, אני לא זוכרת הרבה מסתברהניחוש שלי הוא שזה הילד שואניה הצילה ב1963 ונתנה לו מהכוחות שלה.
לי זה בעיקר עשה חשק לראות את הסרטטוב בקטע שהם התחילו עם פוטלוס נקרעתי מצחוקזה היה כ"כ מטופש אבל כ"כ מצחיק
אותי קרע הקטע שהוא נפנף עם הידיים למעלהולול הפרצופים של קלאוס בזמן שהוא רוקד
לא זכרתי באמת מה הכוח שלו.קלאוס בכלל לא ניסה לזמן מתים להלחם איתו.
חחחחחחח כשחמש מספר להם על זה שכנראה יש כפילים שלהם והם שואלים מה לעשות אם פוגשים אחד קלאוס "שוכב איתו?"לא הייתי מתנגדת לשני קלאוסים האמת
![]()
הוא כזה מותק!הקטע עם האוכל שקלאוס אומר שהוא צריך אחים עם נימוסי שולחן הרג אותי
חחחח הוא דומה לטסקרט. איפה לוקי?
חח, נכון.. לא חשבתי על זהגם הוא די לבן ושניהם לא לבנים עכשיו כשאני חושבת על זה![]()
בהתחלה גם אני הרגשתי שזה היה קצת מהיר וטוב מידי, אבל מצד שני אני חושבת שזה היה נכון לנרמל את זה במקום להפוך את זה לדרמה שתיקח מקום מהסיפור עצמו. הלוואי שגם במציאות זה היה כל כך פשוט ונורמלי. גם אהבתי שלא התעלמו מהנושא והכניסו אותו בצורה די טבעית לסדרה. לא ידעתי שאליוט יגלם דמות בשם ויקטור וכשראיתי בפרק הראשון שהוא היה וניה הנחתי שפשוט לא רוצים לשנות עכשיו את הסיפור. אבל הכל הסתדר יפה, כולל התגובות של האחים.ובכן לא, אין כפילים בכלל. האמת זה נעשה קצת מהר מידי לא? כאילו תמיד וניה הרגישה חריגה ולא במקום אבל לאו דווקא בקטע של זה שהיא מרגישה שהיא גבר, כאילו זה לא היה כזה ברור. אבל גם קצת כן. אבל זהו הסתפר ועכשיו הוא ויקטור. השיחה שלה עם אליסון אבל הייתה יפה מאד. וגם זה ששאר האחים היה כ"כ מהר סבבה עם זה היה חמוד (אחרי כל הבלגן בחיים שלהם מה זה בשבילם שינוי מין?). לפחות באנגלית הם לא צריכים לעשות את המעבר המבלבל מ"את" ל"אתה", זה נשאר YOU. אני מתארת לי שהייתי מתבלבלת המון בלי כוונה מתוך הרגל בהתחלה. תכלס יותר נאמן לאליוט אני מניחה שהשינוי יהיה בדמות שהכרנו ולא להביא כפיל ולהגיד "אה הוא כבר מזמן ככה".
ממש. אי אפשר שלא לשים לבהוא נראה כ"כ קטן ליד אליסון.
יש מצב באמתוכן, ואניה תמיד נראתה קטנה, אבל עכשיו שזה בן אז הוא נראה במיוחד פיצי ליד אליסון הגבוהה.
המממ. לא קלטתי את זהיקטור מצא כתבה עליהם וכתוב שם שגם סיסי מתה באותו יום
לגמרי. טוב שהראו קצת אינטאקציות שונות ביניהםהטיול שלהם היה מצחיק, הם צוות נהדר ביחד.
מגיע לו. הוא חצי גורילה וזה די נוראי אז לפחות מישהי מוצאת אותו מושךאם היה אכפת לי מחיי האהבה של לותר.
לדעתי יהיה משהו שקשור בעניין של האוזן של הילדוהולך עם הילד שלו לקנות איזה תרופה
לא נראה לי שהתגובה שלהם קשורה לעניין שלהם בויקטור. בגדול הם כולם שם עסוקים בעיקר בעצמם ולא באחים שלהם (למשל לות'ר שנחטף ואף אחד לא קלט)אבל כמו שואניה לא ממש עניינה אותם גם ויקטור לא מעניין אותם
כי נראה לי שהוא לא באמת נתן לו מכות רוב הזמן אלא הגן על עצמו ועל הדרך החליש ככה את היכולות של מספר 4א ברור לי איך הוא הצליח לנצח את מספר 4 שלהם (זה עם הפרצוף המכוער, נראה לי שזה המספר שלו) כשכל מכה אמורה לחזור עליו. היה נראה כאילו רק חלק מהמכות שהוא נתן חזרו עליו.
אבל הוא די כן. בראיון שיעל העלתה כאן אומרים שהוא לוהק לסדרה בגיל 13! נדמה לי שקראתי שהיום הוא בן 18*השחקן של 5 איכשהו עוד נראה סביר בתור ילד, למרות שתכלס ברור שהוא לא.
יכול להיות שהדרורים מלכתחילה היו שתלטנים מידי ולא אפשרו לרג'י לעשות הרבה דברים. ואולי רג'י בעצמו לא רצה לחזור על אותם דברים.למה בעצם אין את פוגו באקדמיית הדרור? ולמה המטריות לא תוהות מה איתו?
איך אתה שם לב לכל הפרטים האלה!זה מזכיר לי - הפרק מתחיל כשרואים קטע עיתון ישן לגבי מלון ההיפריון (שבו הם גרים עכשיו) וכתוב שם שאבא הארגריבס היה זה שחתך את הסרט בפתיחה החגיגית של המלון. נראה לי שלמלון הזה יש יותר משמעות בעלילה.
זה היה ממש מרגיז ומיותרוואיייי ואיזה מטומטמת אליסוןןן רציתי להרביץ להההה מה היא משקרת שמרקוס אצלם הוא לא!! ודווקא הגישה של ויקטור להגיד את האמת יותר נכונה כי וול, זאת האמת. ועוד אליסון אומרת להם איפה הם גרים![]()
גם אני מניחה שהיה נחמד לראות את כל האחים מקבלים את זה בשניה אבל גם הקצת בלבול של לות'ר והצורך ללכת אקסטרה היה חמוד ומאד מתאים לדמות.
נכון אבל אני שוב אומרת שלדעתי זה לא קשור לוניה עצמה אלא לזה שהמאורעות האחרונים קירבו אותם. לפני כן כל אחד חשב רק על עצמו ועכשיו הם יותר משפחה מבעבר.חחחח ודייגו "לותר רוצה לארגן לך מסיבה כדי שתרגיש נאהב. אתה נאהב? יופי. בואו נלחם בדרורים"אבל החיוך של ויקטור היה כזה חמוד כשהוא אמר כן
נראה לי שהם אף פעם לא אהבו אותו כוניה כמו עכשיו.
זה היה עצוב קצת אבל גם די הגיע לו כי עד עכשיו רג'י היה די מניאק. טוב שמישהו מעמיד אותו במקוםקלאוס כרגיל בעולם משלו שוחה דרך הביוב חחחחווי מסכן רג'י כאילו כמה שהוא היה מגעיל למטריות לי ולקלאוס עצוב לראות אותו כ"כ שפוט של הדרורים המגעילים. חחח והוא וקלאוס מתחברים, זה חמוד.
הוא הרג אותם? לא עילף אותם? הרי הריבוע המרחף הזה המשיך לחיות (אם זה המושג המתאים לתאר אותו)ובכן מסתבר שניק צדק והזקן הזה הוא אכן הרלן אבל יש לו שלל יכולות. כולל מסתבר להרוג את הדרורים. יופי שמחה שנפטרנו מהשניים הכי מגעילים וגם שמצמצמים את כמות הדרורים כי יש יותר מידי דמויות.
יש הכל על מה את מדברת?מה קרה שנטפליקס לא העלו את על הפרקים ביחד?
כן הוא טבע או משהו והיא עשתה לו הנשמה והעבירה לו כוחות.היא נתנה לילד כוחות? לא היו לו מלכתחילה? וואי, אני לא זוכרת הרבה מסתבר
חחחחח כן. כשאני אסיים את העונה אני אחפש גיפים.אותי קרע הקטע שהוא נפנף עם הידיים למעלה
כי הם אידיוטים ומלאי אגו.מה שלא הבנתי אבל זה למה ישר מאפס למאה. למה היו חייבים להילחן במקום לעצור רגע ולדבר אלה עם אלה. כי כנראה הם היו מבינים מאוד מהר שמדובר על קו זמן שונה והמטריות לא מהווים איום ואז עוזרים להם להגיע לקו זמן שלהם
בהתחלה גם אני הרגשתי שזה היה קצת מהיר וטוב מידי, אבל מצד שני אני חושבת שזה היה נכון לנרמל את זה במקום להפוך את זה לדרמה שתיקח מקום מהסיפור עצמו. הלוואי שגם במציאות זה היה כל כך פשוט ונורמלי. גם אהבתי שלא התעלמו מהנושא והכניסו אותו בצורה די טבעית לסדרה. לא ידעתי שאליוט יגלם דמות בשם ויקטור וכשראיתי בפרק הראשון שהוא היה וניה הנחתי שפשוט לא רוצים לשנות עכשיו את הסיפור. אבל הכל הסתדר יפה, כולל התגובות של האחים.
אה וואלה? יפה ששמת לב.כי נראה לי שהוא לא באמת נתן לו מכות רוב הזמן אלא הגן על עצמו ועל הדרך החליש ככה את היכולות של מספר 4
כן נכון.נכון אבל אני שוב אומרת שלדעתי זה לא קשור לוניה עצמה אלא לזה שהמאורעות האחרונים קירבו אותם. לפני כן כל אחד חשב רק על עצמו ועכשיו הם יותר משפחה מבעבר.
הרג את זה עם הפרצוף המוזר והמעצבנת עם הרוק, הם חרוכים לגמרי. הקוביה אכן שרדה.הוא הרג אותם? לא עילף אותם? הרי הריבוע המרחף הזה המשיך לחיות (אם זה המושג המתאים לתאר אותו)
לא יודעת. בדקתי אתמול משהו ב IMDB והיה נראה שיצאו רק כמה פרקים. לא בדקתי בנטפליקס האמתיש הכל על מה את מדברת?![]()
אוקיי. ממש לא זכרתי...כן הוא טבע או משהו והיא עשתה לו הנשמה והעבירה לו כוחות.
אוקיי, סבבה. לא כואב לי יותר מידיהרג את זה עם הפרצוף המוזר והמעצבנת עם הרוק, הם חרוכים לגמרי. הקוביה אכן שרדה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.