אקדמיית המטריה עונה 3🎓☔🌂

מילי08

Well-known member
ועוד שני דברים, כי חשבתי שההודעה שלי כבר ארוכה מידי.
- אליוט פייג' היה לגמרי בגוף שלו. אני חושבת שסוף סוף ראיתי שהשחקן באמת נהנה ממה שהוא עושה כי סוף סוף הוא מצא את עצמו. בעונות הקודמות הרגשתי שהוא לא ממש משחק אלא די מנותק ממה שקורה ופשוט עושה את מה שצריך ובגלל זה לא הבנתי למה תופסים ממנה בתור שחקנית. אבל בעונה הזאת הוא היה שם באמת ולא רק הקריא שורות.
- שמתם לב לצורת הצילום? אני לא זוכרת מה היה בעונות הקודמות אבל בעונה הזאת התמונה היתה עגולה ומסביב היה מין צל שחור. כל הזמן חשבתי שזה ישפיע על משהו. כאילו מישהו מסתכל עליהם מבחוץ

חחחחחח וואו איזה ציור מדויק!!!
לחלוטין מדויק. לפני כמה לילות חלמתי על הפורום ועלייך ספציפית. התעוררתי מתישהו בלילה (כנראה בגלל החתולים) וזכרתי את החלום די טוב ואמרתי לעצמי שאני צריכה לכתוב לך עליו. בבוקר זכרתי קצת פחות אבל עדיין זכרתי. כשיצאתי מהבית זכרתי שחלמתי עליך וזהו |פנים|. אני חושבת שעשית משהו :-D

didalf

Well-known member
מסכימה לגבי הסיפור של הקוביה. זה היה סתמי ומפגר. מילא אם היו מראים לנו שיש לו יכולת להפוך לכזה אבל זה שהוא פשוט היה קוביה בלי הסבר זאת סתם עצלנות תסריטאית.
זאת פשוט הבדיחה. וזה זורם בעולם המטורלל שלהם.

|כן|. אליסון לגמרי איבדה את זה העונה. לא הצלחתי להתחבר לכאב שלה בכלל.
אוי, בעיני ממש לא. הכאב שלה היה מאוד שטחי לדעתי
|כן|

זאת היתה התחושה שלי גם! ממש חשבתי שהוא השתנה כאן. אבל לא הבנתי למה בעצם הוא היה צריך לאמן את קלאוס. מה זה נתן לו בסוף אם קלאוס מגלה איך לחזור מהמוות?
הא, שאלה טובה באמת, מה זה נותן לו?
שני דברים נראה לי:
1. סקרנות. זה נורא סיקרן את רג'י אני חושבת הכוח הזה והוא רצה לראות כמה אפשר לשפר ולשכלל אותו. בסופו של דבר הוא כן מאד התעניין בלשפר את הכוחות של הילדים. פשוט לא היה אכפת לו מזה שהם בני אדם בדרך.
2. לגרום לקלאוס להתחבר אליו ולחבב אותו וככה שקלאוס ישכנע את האחרים להצטרף לתוכנית של רג'י.

(אני מנסה להיזכר אם לחמש יש שם אבל לא מצליחה)
אין לו. אמא רובוט נתנה להם שמות אחרי שהוא נעלם.

הארלן לדעתי הוא הדמות הכי טראגית בסדרה. נכפה עליו מצב שאין לו שליטה עליו ואין לו הדרכה ומי שיעזור לו. הכעס והעצב שלו היו ממש מובנים (בניגוד לאליסון האיומה)
|כן|

אני דווקא מקווה שלא תהיה אפוקליפיסה אלא שזה יתמקד בחיים שלהם
חחח אחרי 3 עונות נראה לי ברור שזאת סדרה עם אפוקליפסה עונתית.

- אליוט פייג' היה לגמרי בגוף שלו. אני חושבת שסוף סוף ראיתי שהשחקן באמת נהנה ממה שהוא עושה כי סוף סוף הוא מצא את עצמו. בעונות הקודמות הרגשתי שהוא לא ממש משחק אלא די מנותק ממה שקורה ופשוט עושה את מה שצריך ובגלל זה לא הבנתי למה תופסים ממנה בתור שחקנית. אבל בעונה הזאת הוא היה שם באמת ולא רק הקריא שורות.
נכון. אבל מצד שני גם הרגיש לי שההתנהגות המנותקת של וניה כן הייתה חלק מהדמות והתאימה לה. ועכשיו ויקטור כמו אליוט אולי השתחרר קצת כשהוא יותר שלם עם עצמו. סתומרת שגם אז וגם עכשיו המשחק שלו כן התאים לאופי ולמצב הנפשי של הדמות.

- שמתם לב לצורת הצילום? אני לא זוכרת מה היה בעונות הקודמות אבל בעונה הזאת התמונה היתה עגולה ומסביב היה מין צל שחור. כל הזמן חשבתי שזה ישפיע על משהו. כאילו מישהו מסתכל עליהם מבחוץ
לא שמתי לב8-*

לחלוטין מדויק. לפני כמה לילות חלמתי על הפורום ועלייך ספציפית. התעוררתי מתישהו בלילה (כנראה בגלל החתולים) וזכרתי את החלום די טוב ואמרתי לעצמי שאני צריכה לכתוב לך עליו. בבוקר זכרתי קצת פחות אבל עדיין זכרתי. כשיצאתי מהבית זכרתי שחלמתי עליך וזהו |פנים|. אני חושבת שעשית משהו :-D
מההההההההההה עכשיו אני רוצה לדעת מה חלמת עליי!!!!
הייתי כינוי באינטרנט? הייתי בנאדם אמיתי שמשומה ידעת שזה אני למרות שאת לא יודעת איך אני נראית? הייתי חזיר ורדרד מדבר? מה עשיתי? הייתי חמודה בחלום??? תזכרי מידדדדדדדדדדדדד!!!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אה באמת?
זכרתי כמובן שאין לו שם חוץ מ"חמש", אבל לא זכרתי שזאת הייתה הסיבה.
לי זה הרגיש מתאים שלחמש פשוט יש אופי כזה שהוא מעדיף שהמספר שלו יהיה השם היחיד שלו.
גם אני לא שמתי לב
אני דווקא מקווה שלא תהיה אפוקליפיסה אלא שזה יתמקד בחיים שלהם
אבל כל הקטע שזה החיים שלהם שמתרחשים תוך כדי הטירוף. במידה מסוימת זה כל החיים שלהם
מסכימה לגבי הסיפור של הקוביה. זה היה סתמי ומפגר. מילא אם היו מראים לנו שיש לו יכולת להפוך לכזה אבל זה שהוא פשוט היה קוביה בלי הסבר זאת סתם עצלנות תסריטאית.
זאת פשוט הבדיחה. וזה זורם בעולם המטורלל שלהם.
בדיוק!
איזה מעולה שאתה מצליח לנחש מה באמת יקרה!
אולי גם אני נולדתי ב1 באוקטובר 1989 וזה הכוח שלי

מילי08

Well-known member
חזיר ורדרד
:-D
היית משהו ועשית משהו. זה כל מה שתוכלי להוציא ממני. נדמה לי שהיית אדם פיזי ולקחת אותי לאנשהו (לא להופעה של טיילור סוויפט!). אבל אני לא כבר ממש לא בטוחה
שני דברים נראה לי:
1. סקרנות. זה נורא סיקרן את רג'י אני חושבת הכוח הזה והוא רצה לראות כמה אפשר לשפר ולשכלל אותו. בסופו של דבר הוא כן מאד התעניין בלשפר את הכוחות של הילדים. פשוט לא היה אכפת לו מזה שהם בני אדם בדרך.
2. לגרום לקלאוס להתחבר אליו ולחבב אותו וככה שקלאוס ישכנע את האחרים להצטרף לתוכנית של רג'י.
כנראה הסיבה השנייה היא המניע המשמעותי אבל תכלס הוא היה יכול למצוא דרך אחרת להתחבב על קלאוס. הרי הוא הלך על האח הכי מרשמלו שיש
תודה, לא זכרתי
גם אני לא שמתי לב [צילום]
הנה, אני לא היחידה
https://www.reddit.com/r/UmbrellaAcademy/comments/vjhi6e חשבתי שתהיה לזה מטרה מסוימת אבל כלום
אבל כל הקטע שזה החיים שלהם שמתרחשים תוך כדי הטירוף. במידה מסוימת זה כל החיים שלהם
זה נכון
אולי גם אני נולדתי ב1 באוקטובר 1989 וזה הכוח שלי
:-D

didalf

Well-known member
(לא להופעה של טיילור סוויפט!).
באסה לנו.
כנראה הסיבה השנייה היא המניע המשמעותי אבל תכלס הוא היה יכול למצוא דרך אחרת להתחבב על קלאוס. הרי הוא הלך על האח הכי מרשמלו שיש
דווקא לדעתי הראשונה יותר משמעותית. יש לו סקרנות מדעית גדולה מאד בכל מה שקשור לכוחות.

הנה, אני לא היחידה
חשבתי שתהיה לזה מטרה מסוימת אבל כלום
וואלה:-0

למעלה