אקסית מטופלת

ואו, באמת יש הרבה מה להבין.

אבל באמת שזה כבר גולש למחוזות שאני לא רוצה להגיע אליהם, וברשותך אפרוש מהמשך השרשור המוזר הזה.

אני לא אמור לדעת דברים כאלה

מאיפה את מצפה שאני אדע דברים כאלה... ?
&nbsp
מה את מנסה להגיד בכלל? שאין קורבנות פמיניסטיות?
בוודאי שיש.
אני רואה אותן מכל כיוון.

יתכן שיש חריג- נכות

יתכן שהחריג לכלל בעניין פערי שכר ומשאבים בקשר עצמו, זה נכות של האישה.
כשהאישה נכה, ( כנראה ) שהיא מוכנה להתפשר בעניין הזה. יש ח"כ אחת כזאת בכסא גלגלים שציינה בריאיון שבעלה מובטל כבר תקופה ארוכה.
לא יודע אם היא עדיין אתו או לא..... ( כנראה שכן ).
&nbsp
יתכן שיש חריגים... אבל הם עדיין רק חריגים לכלל שהאישה שונאת שיוויון בזוגיות או שאינה מסוגלת לסבול בן זוג חלש ממנה מהיבט כלכלי / כספי.
ממש כמו אישה גבוהה שלא יוצאת עם נמוכים ממנה. יתכן שיש פה ושם חריגים לעתים יש פער גובה קטן לטובת האישה. אבל הם רק ח ר י ג י ם בדוחק. ותמיד מסתתר מאחוריהם איזה מן היגיון הנסב על פגם של האישה ( פיזי או אחר ). אישה חסרת אפשרויות של ממש.

dayoogla

New member
נכון, מכיר אישית לא מעט כאלה

עד גיל 35 פלוס מינוס נהנו מחיי רווקות, קריירה, טיולים, בילויים, מערכות יחסים לא מחייבות, ואז סביב גיל 35 התחילו לחשוב על הקמת משפחה וגילו שהרבה גברים שנשארו רווקים עד גיל 35-40 כבר לא ממהרים לשום מקום או ששרוטים לגמרי או שאם החליטו להתמסד, אולי מעדיפים נשים צעירות יותר. בקיצור המבחר לא מי יודע מה.

ואז גיל 40 דופק בדלת, הן כבר מוכנות להתפשר גם על גרוש עם ילדים, אבל גם אלה לא מציאה גדולה. חלק גדול לא מתלהבים מהרעיון של ילדים נוספים, כבר היו שם, ובכלל הם לא יכולים להקדיש לה את כל זמנם ותשומת ליבם. כך רבות שהגיעו לגיל הזה מגלות שהתכניות די השתבשו והרעיון של משפחה וילדים פחות ופחות ריאלי.

את בת 41 רוצה ילדים

הוא לא רוצה כניראה (לפחות לא איתך).

ואת איתו כבר שנה וחצי ?

abillify

New member
תכל'ס

כל הכבוד לו. באמת. מראה על בן אדם טוב- על פניו.
אם הוא לא רוצה משפחה וילדים - תברחי ותחוסי על הזמן היקר שלך..
לא מצחיק בכלל

abillify

New member
אה ועוד משהו

גם אם הוא רוצה
תבדקי איך זה יעבוד בפועל עם האקסית...
&nbsp

אלב86

New member
אני מציעה לך לא להסתמך עליו להקמת משפחה

הוא נותן לך אהבה חלקית ולזה הוא טוב. כל הדברים האחרים את צריכה להשיג בלעדיו(משפחה, ילדים, ביטחון).
למה אהבה חלקית? לא בגלל האקסית, אלא בגלל שבגילכם הוא עדיין לא חותר ללעבור לגור איתך ולא רוצה ילדים עדיין למרות שזוגתו בת ארבעים (עם מי בדיוק הוא מתכנן לעשות כשהוא ירצה?). אז הוא רוצה להעביר את הזמן בנעימים איתך בהווה=אהבה חלקית.
אז אהבה חלקית זה טוב ונחמד בחיים ויותר טוב משום אהבה ואני בעד (למרות שזה מונע ממך למצוא אהבה שלמה).
אז תשכחי ממנו מבכל מה שלא קשור לאהבה חלקית ותתחילי לחשוב על עצמך בלבד:
ילדים (בלי קשר אליו) - את רוצה או לא?
אהבה שלמה - את רוצה או לא?
מצבך הכללי בעולם - את יושבת טוב, את יכולה לגדל ילדים?
משפחה - מה זה בשבילך, מה זה כולל, איך זה מרגיש?
ותתחילי לתכן תוכנית ולהסגר על עצמך בלי קשר אליו ולתחתור למטרותייך.
בין אם זה להפרד ולחפש אהבה חדשה
בין אם זה להפרד וללכת על הורות יחידנית
בין אם זה להשאר איתו ולגדל ילד בהורות יחידנית במקביל
בין אם זה לשים איתו את הדברים על השולחן חד וחלק שאת רוצה משפחה ולהסתכן באיבוד הקשר.
כל מה שמוביל אותך למטרות שלך. (שאני מניחה שהם לא לגור לבד בלי ילדים ולמות מקנאה)
רק אל תעשי את הדבר שנראה לי שאת מתכננת לעשות - להמר עליו את כל הקופה, כלומר להשאר בשקט ולקוות לילדים

danakama10

New member
היא הרי רוצה ילדים רק איתו

מתנהגת כמו בת טיפש עשרה מאוהבת שרואה כוכבים בעיניים . אם היא לא תיקח עצמה בידיים ומהר, היא לא תוכל לעשות שינויים לטובה בחיים שלה.

Mrs Dolores

New member
יש מושג שנקרא "לא פנוי רגשית"

גם אם הקשר שלו לאקסית איננו אהבה רומנטית, עדיין בבירור יש קשר חזק מאד. מה שהופך אותו כרגע ללא פנוי רגשית ולכן קשר לא מחייב זה מה שמתאים לו כרגע. את צריכה להיות קצת אנוכית בעניין הזה ולחשוב טוב טוב מה מתאים לך כשהנחת המוצא שלך צריכה להיות שהוא לא ישתנה ולא ישנה את היחס שלו לקשר שלכם.

danakama10

New member
תסלחי לי אבל את אינפנטילית

אשה בת 41 שמדברת ומתנהגת כמו בת 25 מאוהבת.
לא ברור מה הקשר עם האקסית (אולי אפילו אין לה חבר? נשמע שאת לא בדיוק הוזמנת ליום הולדת שלה), וזה לא חשוב.
הגבר המקסים הזה שרק איתו את רוצה ילדים מראה לך בכל דרך אפשרית שאת משחק עבורו. לא יצא לך ממנו כלום. את צריכה להתחיל להתנהג כמו אשה בגילך לקבל לעצמך מטרות לחיים ולפעול על מנת להשיגם. בינתים את מתנהלת כמו ילדה קטנה. נשמע שאין לך נסיון במערכות יחסים רציניות, ולכן את רואה במערכת העקומה הזו מערכת אוהבת. לכי לטיפול, ותתחילי לפעול! בהצלחה.

למעלה