אקסית מטופלת

ובאופן כללי יותר....

אני עושה מן זום "הגדלה" לגבי פותחת השרשור שהיא פמיניסטית שחיה את חייה לא אדון....
הסיכונים שחלים על כל גבר מול אישה בימינו, גדולים מדי.
לא בגלל שאישה זה משהו רע או גרוע...
בגלל שכאן בארץ לפחות, כשמדובר באישה פמיניסטית, במיוחד אחת בת 41 שמאחוריה אין שום דבר למעט כשלונות זוגיים, הגבר חייב להיות זהיר במיוחד.
אף אחד אחד בעולם לא ינהל אותו באופן מיטבי, למעט הוא עצמו.
נשים פמיניסטיות במדינה הזאת, הם פרח מוגן.
בכל ניגוד עניינים, המדינה לעולם תעדיף את ענייניה של האישה, וגם תכריז שמדובר כאן בשיוויון מגדרי ( פחחח.. בטח.. ). זהירות !
מי שלא מבין שהוא משחק עם פרח מוגן.... נמצא בקבוצת סיכון. הוא יאכל אותה, ובגדול!

הכי טוב זה רק לזיין קצת, ולעוף הביתה.
לא תא משפחתי..לא ילדים... לא זוגיות, לא ידועים בציבור ולא נעליים.

elvinnox

New member
אחי אני לא יודע מה יש לך

אבל נראה שיש לך תסביך אנטי נשים,
לא כל הנשים מפלצות, חלקן אפילו גם טובות
&nbsp
לא כל הנשים שונאות גברים, למען האמת רובן אוהבות גברים ורוצות לחיות לצידן
&nbsp
אני חושב שיש לך טראומה שעברת, טפל בעצמך.
&nbsp
אפשר להתחיל עם משהי, מותר לה לסרב
לא קרה לי שהטרדתי מינית אף אחת, אם משהי לא מעוניינת, יש מספיק כאלו שכן
אף פעם לא היה חסר לי סקס, היו תקופות שגם הייתי כל יום עם משהי אחרת
אבל אני לא הייתי מקבל הטרדה, כן אפס סבלנות כפי שלא הייתי רוצה שיטרידו את הבת שלי
&nbsp

ואגב, רוב הנשים הן לא "פמיניסטיות קיצוניות".

המילה "קיצוני" באה מהמילה קצה, מה שקורה בקצוות. רוב הנשים לא שונאות גברים אלא אוהבות ומכבדות גברים. רוב הנשים גם לא חושבות על על עצמן במונחים של פמיניזם או לא פמיניזם בכלל. רוב הנשים בסך הכול רוצות לקבל הזדמנות ללמוד, לעבוד ולהיות בני אדם בזכות עצמן. ולא חסרים גברים שפויים שלא רק מקבלים ומבינים, אלא מברכים על כך. בורות וחוסר אונים לא מקשטים אף אחד, וגבר חכם ומשכיל ישתעמם לצד אישה שכל מה שהיא יודעת וכל מה שמעניין אותה בחיים זה מטבח וחיתולים. ואף אחד לא ישכנע אותי אחרת, כי אני מכירה המון גברים כאלה, החל באבא שלי וכלה בבעלי, הבנים שלי ודרך חברים וידידים רבים.

danakama10

New member
התיאור שלך של מה נשים בימנו עושות

חושף עוד נדבך מכוער על החיים העלובים שלך ומהיכן הדוגמאות העקומות שלך לקוחות. אחד שכל החיים והקשרים שלו מתנהלים אונליין, והוא מכיר נשים מתלונות של גברים אחרים בפורום. לך טפל בעצמך.

שמח שאת מרגישה ככה

אין לי כוונה לטפל בעצמי.
אם יש לך בעיה, טפלי בעצמך. פמיניסטית...

אני גאה בכך שאני כבר שנים מקשיב לגברים, מקשיב לתלונות שלהם, מקשיב לכאב שלהם, לסבל שלהם, וגם לומד על נשים.
לא מתבייש בכלל.. גם לא קצת.

לא מבין מה בכלל הדליק אצלך את הג'ננה...
את מוזמנת לפרט.

גברים מתים למען נשים והמדינה ( ישראל )

ככה זה בישראל ובעולם כולו.
גברים נהרגים למען נשים.
במיוחד כאן בארץ, גם לפני קום המדינה, גם לאחר קום המדינה ועד לתקופה זו ממש. בכל יום גברים נהרגים למען נשים. כדי שנשים תוכלנה לחיות בבטחה בכל פינה.
&nbsp
איפה הפמיניסטיות?
שייקחו את כספי הפיצויים של הטרדה מינית.. שיהיה להם לבריאות.
אבל נשים לא נהרגות על ביטחון המדינה, לא נהרגות במרדף אחר מחבלים, לא נהרגות במבצע צבאי מכל סוג ( כמו מלחמת לבנון ה 2, צוק איתן וכו' ). לא נהרגות במרדף אחר פושעים פליליים או בהגנה על גבר חלש כלשהו ( כמו קשיש, או חוסה ).
כשהן מבצעות עבירה, משום מה הן לא מגיעות לכלא. ויש נשים עברייניות. יש נשים אלימות, ואף עברייניות מין. הן לא מגיעות לכלא.
גם חיילות שנקראות "לוחמות" לעולם לא נלחמות... לעולם לא.
פמיניסטיות יכולות רק לעבוד בעבודות נחשקות ולזעוק מרה על קיפוח מגדרי נפסד כביכול.
&nbsp
חייהן של נשים, הם לא סתם עוד ערך מוגן. אלא ערך עליון "מוחלט".
חייהן של נשים, לעולם מן טאבו. גם כעת. גם בימינו ממש.
גברים לא מעיזים לדבר על זה, כי זה לא נעים... כאילו שמישהו רוצה במותן של חיילות חס וחלילה... זה לא נכון. אני לא רוצה במותן של חיילות.
אבל מותם של חיילים, וגם שוטרים לפעמים, זו עובדה שוררת. עובדה מגדרית שאף אחד לא מתכוון לשנות. כי גם הגברים ( שהם כאמור טמבלים ) וגם הנשים עצמן לא מעוניינים בשום שינוי בנושא הזה. חייהן של נשים, זה טאבו. ומי שרק מעיז לדבר על זה, שיתבייש לו.

נו, אז טוב שאתה בחיים ולא מתת למען אישה או מדינה.

יש מלא נשים בכלא. בטח שנשים יושבות בכלא, נו באמת. סטטיסטית, הן מבצעות פחות פשעים, אבל אם נתפסו והורשעו, בטח שהן יושבות בכלא. באשר ללוחמות - יש בצבאות העולם נשים לוחמות, ואם יש צורך בשינוי חקיקה שאינה מאפשרת לנשים להיות לוחמות בחלק מהמקומות - צריך להיאבק למען שינוי החוק. יש הרבה חוקים שהיו קיימים פעם ולא קיימים כיום כי אנשים נלחמו ובהדרגה הביאו לשינוי. זה הרבה יותר יעיל מלהתבכיין ולהתלונן ולא לעשות כלום.
ובאמת תודה שאתה לא מייחל למותן של חיילות. זה מאוד נדיב מצידך.

לא יושבות בכלא, כי הן נשים

וקיימת סטיגמה לגבי גברים שהם מרושעים.
לגבי נשים, קיימת סטיגמה שהן אינן מסוגלות להרע לאיש. הסטיגמה הזאת קיימת גם בבתי המשפט. נשים נענשות במידה מקלה יותר על אותם עבירות שגברים מבצעים. לעתים, במקרה של עברייניות מין, הן מקבלות עבודות שירות בלבד. גם במקום של פדופיליה.
הפין- נתפס כ פוגע ומטיל אימה על בני אדם.
הפות והדגדגן- נתפסים כדבר שאיננו פוגע באמת, אלא מן קוריוז.

בימינו נשים לעתים חומקות אף מעונש רצח.
נשים לעולם לא נענשות במלוא חומרת הדין.
"מלוא חומרת הדין" וביטויים כמו "אפס סובלנות" מיושמים אך ורק ביחס לגברים.

הקביעה שלך שסטטיסטית נשים מבצעות פחות פשעים, היא קביעה שרומזת שנשים הם יותר משובחות מגברים מן ההיבט של עבירות פליליות. זו קביעה מיזאנדרית, אי שיוויונית מגדרית ( איך את מסבירה שנשים מבצעות פחות פשעים? ). זו קביעה שמדלגת כליל מעל העובדה שגברים הם בסיכון רב יותר להסתבך עם החוק. זה לא מעניין אותך בכלל, לא מפריע לך.

זה גם לא מפריע לך שנשים אינן נהרגות ולא נפצעות במלחמה / מבצע צבאי.
זה לא מפריע לך שחלקן נקראות אף "לוחמות" והן לעולם לא רואות מחבל אפילו בטלסקופ. כל זה לא מפריע לך בכלל... את לא מזהה כאן שום בעיה.
אני מוצא את זה בעייתי מאוד, מוצא זאת כאפלייה מגדרית משפילה.
אין הצדקה שגברים בלבד ייהרגו למען נשים ולא להיפך. זה מאוד לא מוצדק!!!
חייב להיות שיוויון מגדרי גם בקורבנות אדם שהמדינה מקריבה מול האויב! אחרת כל השיוויון המגדרי הזה, הוא הונאה, תרמית. זה בדיוק מה שהוא.

alongrin

New member
אתה עושה מהכל שקשוקה אחת גדולה...

מערבב פמיניזם, היפרגמיה, הטרדה מינית,בילוגיה וכו'...
אני אעזור לך לעשות קצת סדר בדברים.
&nbsp
1. לא נולדנו שווים.
אצל כל בעלי החיים ובני אדם בכללם - הזכר הוא יצור מתכלה שכל תכליתו הוא לספק זרע.
מי שאחראי על המשכיות הזרע הן הנקבות ולכן הן נהנות מכל מיני פריבילגיות שאתה לעולם לא תהנה. אותך ישלחו להלחם ולהרג, אותך ישלחו לעבוד ולפרנס כדי שהן יוכלו לגדל את הדור הבא.
כמו כן, מערכת המשפט תתייחס אליהן יותר בסלחנות וגם אנחנו הגברים.
מי מאיתנו לא אוהב להיות הגיבור שיציל עלמה במצוקה??
&nbsp
2. אצל כל בעלי החיים ובני אדם בכללם - הנקבות יבחרו בזכר הטוב ביותר שאיתו הן יביאו ילדים, וזה מתוך דאגה להמשכיות הגזע.
במילים אחרות היפרגמיה.
אצל האריות זה הזכר שילחם ויגרש את הזכרים האחרים, אצל בני אדם זה אחד שגר במגדלי YOO. זה חלק מהגנטיקה הנשית/אנושית שאתה לא תוכל לשנות.
&nbsp
3. יש פחות נשים בבתי סוהר - כי מה לעשות הן פחות אלימות מאיתנו. זה לא בגנטיקה שלהן. אלימות לא משרתת את הצרכים הביולוגיים שלהן כאחראיות על גידול הדור הבא.
כמובן שיש חריגים - ואלו באמת מאכלסות את תאי הכלא בנווה תרצה.
&nbsp
4. נכון, מהמאה ה-20 ואילך נשים למדו לנצל את הפריבילגיות שיש להן ולעיתים לרעה.
עיין ערך פמיניזם קיצוני. עדיין הרוב נהנה מלרכב על הגל העכור הזה..
אבל החל מהעשור האחרון יותר ויותר מבינים את האסון הדמוגרפי שזה גורם.
היום גברים מצביעים ברגליים ופשוט לא רוצים להתחתן ולהביא ילדים כי זה לא משתלם.
&nbsp
אתה רואה יותר ויותר נשים מתוסכלות שפשוט לא יכולת למצוא בן זוג ומכות על חטא הפמיניזם.
אין לי מושג אם המצב הזה הפיך או שלא - ימים יגידו.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

אז אני טוען את מה שציינת מה בסוף

לא מזהה סימנים ש"נשים מכות על חטא הפמיניזם" כדבריך.
אני גם לא יודע אם מדובר על חטא בכלל.
אני רק אומר שלצד תופעת הפמיניזם, יש גם תופעה של קורבנות פמיניזם. הקורבנות האלה מונים נשים, וגם גברים...
הקורבנות האלה, הם קורבנות תמימים ולא מרושעים.

שיוויון מגדרי מהותי. כנראה לאו בר השגה, ואכן ניתן לזהות שאין שיוויון מגדרי בתחומים רבים.
בחלק מהמקרים, יש אף "אפליה מתקנת". וזה שונה מהשיוויון הזדמנויות שאורחת11111 מדברת עליה. זה לא דומה בכלל, מפני שמדובר על שיוויון מוחלט לפי התוצאה ( ולא שיוויון הזדמנויות / תחרות חופשית ), מה שמעוות את חוקי השוק החופשי, היצע וביקוש. עדיין לא שמעתי למשל על אפליה מתקנת בשיעור קורבנות המלחמה, או אפליה מתקנת למען גברים בכל תחום מכל סוג ( כמו עבריינות בכלא ).
זאת גם הביקורת שיש לי כלפי העידן הנוכחי, העידן הפמיניסטי, שמתייחס רק לתלונותיהן של הנשים ביחס לאיזה קיפוח מגדרי, ולעולם מדלג ומתעלם מתלונותיהם של גברים כי זה משהו כמו "אכלו לי שתו לי", משהו כמו תלונה קטנונית או חצופה.

הפמיניסטיות במדינה שלנו, הם המין החלש, המין המוחלש, והוא נרמס תחת המגדר הגברי כבר אלפי שנים.... על כן המדינה כביכול מאזנת את החולשה הזאת, תוך רמיסת הגברים בכל הנוגע למשל לעבודות פיזיות, ביטחון ומלחמה, שוק העבודה וכו'.

ציינתי את כל זה מפני שאורחת11111 ייחסה לי נקמנות ביחס לפותחת השרשור, ואני כופר באשמה.
אני מציאותי וטוען שפותחת השרשור היא כנראה מן קורבן פמיניסטי, אולי עם תואר שני... אולי עובדת מדינה בתנאים מופלאים, או היא מזרחית שחורה ומשכילה ( מה שמבודד אותה עוד יותר לעומת אחרות ).

אני טוען שנשים במקומות העבודה, הן מן "פרח מוגן". החוק נותן להן הגנה כרצונן, ומתחשב בחולשתן הפיזית.
נשים לא צריכות בכלל להתמודד עם קללת המילואים, לא צריכות ללכת לקב"ן ולדבר על מצוקה אישית כדי לקבל פטור או דחייה. הן פטורות מזה לחלוטין ( בפועל ). הן פרח מוגן... לכן הן אזרחיות סוג א'.

הגברים בעידן הפמיניסטי, אינם אזרחים סוג א'. זה מעולם לא היה כך. רובנו לפחות, איננו אזרחים סוג א', אלא סוג ב' ומטה.
התלונות שלנו לעולם לא נחשבות.
בלית ברירה, גברים רבים מצביעים ברגליים כמו שציינת. כך בלי מילים, בלי שרשורים עד אינסוף.
מפני שהם מזהים היטב שהם אזרחים מליגה נמוכה במיוחד.
ה"מדינה" רוכבת על גבם של הגברים, חזקים או חלשים או בינוניים, והכל למען הנשים. ממש כמו שהיה בכל הזמנים... רק שפעם כל גבר היה מן "מדינה" קטנה בזעיר אנפין, וכיום זה כבר לא כך.
כיום המדינה, היא הכוח המוחלט שרוכב מעל גבו של כל גבר ואישה, ומבכר את זכויותיה של האישה ( אלא מה.. ).
המדינה היא זו שמראה לגבר "מי הבוס", מראה לו מי הגבר האמתי.
הגבר האמתי, זה "המדינה" ולא אף איש בשר ודם.
המדינה, היא אהוב ליבה האמתי של האישה, איתה יש לה זוגיות אמתית.
המדינה היא האבא של הילדים במשפחות יחידניות / חד הוריות / משפחות גירושין.
הגבר, הוא רק מכשיר, רק אמצעי, רק אובייקט. ככה זה היום.
אני רק משער שגברים רבים מרגישים כך. לא יודע מה הם באמת מרגישים או לא...

אני חושב שכל מה שאמת נשאר בין גברים לנשים, במיוחד נשים פמיניסטיות שלא מוצאות בן זוג קבוע, לא מקימות משפחה, מה שנותר להן זה יחסי מין. אם הן סקסיות, הן יכולות להחזיק בקשר כזה, עד לשלב שבו הן חשות מנוצלות / שהן מיצו את העניין.

elvinnox

New member
קצת נסחפת

ספק זרע?
אם זה היה ככה כל הנשים היו מתגרשות אחרי שכבר עשו את מספר הילדים שרצו או בכלל היו לוקחות זרע מבנק הזרע
&nbsp
אני מסכים שאנחנו לא נשנה את הביולוגיה, אשה תמיד מחפשת להשתדרג, הרבה נשים מוצלחות נשארות לבד כי האגו שלהם לא מאפשר להם להמשך לבן זוג שמרוויח פחות מהן.
בזה הפמניזם פגע מאוד בנשים כי מצד אחד הן אומרות לעצמן שהן מוצלחות ומגיע להן בן זוג ברמה גבוהה, מצד שני הביולוגיה לא השתנתה וכסף הוא לא רלוונטי למשיכה של גבר אלא יופי, נעורים וסקסיות
&nbsp
יש בכלל אי שיוון בין גברים ונשים והניסיון להשיג שוויון רק פוגע בכולם.
הרי בשביל לספק גבר, ברמה הבסיסית נדרש סקס
לספק אישה דורש כל כך הרבה, אבל לצערי רוב הנשים, למרות האינטליגנציה שלהן לא הצליחו להבין שסקס עבור גבר זה כמו אוויר לנשימה
&nbsp
אני מופתע כל פעם מחדש איך נשים שמות את העניין הזה בתחתית סדר העדיפויות כאשר הן השיגו את מבוקשן (ילדים, בית או כל דבר אחר) ושוכחות שבלי האוויר הזה הזוגיות לא תתקיים.
&nbsp
דווקא בהקשר הזה, גברים יותר מסורים לזוגיות כי הם ממשיכים לפרנס וממלאים את חובתם בעסקה.
כלומר, הרבה יותר נפוץ לשמוע על אישה שהורידה את תדירות יחסי המין או בכלל, אבל לא נפוץ לשמוע על גבר שעכשיו מובטל כי בא לו או כי כל העול נופל עליו.
&nbsp
יש בעשורים האחרונים הצדקה ואובר העדפה לאשה שלא רואים את הגבר, זה תמיד האשה עבדה קשה, ילדה, הניקה וגידלה ילדים שזה באמת נתפס כמשהו לא פשוט אבל כאשר זה בא בצד של הגבר אז זה לא מזיז לאף אחד, כלומר ברור שהקורבן היא האישה הקטנה והחלשה שנקרעת אבל הגבר הולך לעבודה לשחק.
&nbsp
כאילו זה מובן מאליו שהגבר צריך לפרנס, לא אין את הפריבילגיה לכאבי ראש או עייפות אבל לא מובן מאליו שהאשה צריכה לספק את בעלה. לה מותר לקבל הקלות בעוד שלגבר אסור. הגבר הוא זה שצריך תמיד להכיל, להבין, או כל דבר אחר.
&nbsp
לכן אי השיוויון הוא קיים בבסיס, והתירוצים לשיוויון רק נועדו לשפר עוד את מצבן של הנשים שמלכתחילה טוב בהרבה.
&nbsp
הפמיניזם פגע בנשים יותר ממה שעזר להם, וכן הן גם פחות מאושרות
הרבה נשים בסתר ליבן מעדיפות גבר שיעשה מלא כסף, יתן להן רמת חיים נוחה ושיוכלו לעבוד בשביל הכיף (או לא לעבוד).
אין בזה דבר רע, נשים בנויות לגדל ילדים, זאת הביולוגיה והאבולוציה שעברנו. ככה הן מחוותות. גברים בנויים לציד
&nbsp
זאת דעתי, פרמיטיבי או לא, הביוגלוגיה לא משתנה
&nbsp

alongrin

New member
אתה אומר לי קצת נסחפת...

וחוזר כמעט מילה במילה על כל מה שאמרתי...

זה ממש לא נכון שיש יחס סלחני לנשים שמנצלות את הגבר

מבחינה כלכלית או מכל בחינה אחרת. בטח לא בקרב כל הקבוצות החברתיות. אצלנו הייתה רק דוגמה אחת לבת זוג שניצלה את בעלה - לא רצתה לעבוד וגם לא טיפלה בבית ובילדים, הפילה הכול עליו, וגם בגדה בו. הוא במשך תקופה ארוכה היה עיוור ושכנע את עצמו שהכול בסדר ושהיא אוהבת אותו, והיה מוכן לסבול הכול למענה, אבל הוא היחיד שחשב כך בגלל שהוא אהב אותה. בקרב כל מי שהכיר את הזוג הזה, אף אחד לא סבל את האישה, כולם זלזלו בעצלנותה ובכך שהיא לא עובדת, ואף כשיצא לו להתייעץ איתנו בשלב כלשהו, אמרנו לו שלדעתנו הוא צריך להתגרש ממנו. אבל הוא בחר שלא להקשיב לנו וכל הזמן דיבר על אהבתו לאישה הזאת, ולכן נאלצנו לכבד את החלטתו, כי בסופו של דבר אלה החיים שלו, ולהלשים עם העובדה שאם אנחנו רוצים להיות חברים שלו, עלינו לקבל את נוכחותה. אבל מבחינת כל החברים והמכרים של הזוג הזה, האישה הזאת הייתה מחוקה כאדם. ואחרי שכעבור כ-20 שנות נישואים של ניצול ובגידה הוא סוף כל סוף נחת על הקרקע והתגרש ממנה, אף אחד מהחברים והמכרים לא נשאר בקשר איתה. כולם התייחסו אליה כאל "נצלנית", "עלוקה", אישה בלתי מוסרית שאין לה מקום בחברתנו.

danakama10

New member
ובקרב כל הקבוצות החברתיות

מה היחס כלפי אשה שעובדת חצי משרה?
היא חצי נצלנית וחצי עלוקה?

אני לא מתיימרת לדבר בשם כל הקבוצות החברתיות.

כעיקרון, חלוקת העבודה של מי עובד כמה ואיפה צריכה להיות בין בני הזוג ואם לשניהם זה מסתדר, מתאים ונוח, זה בכלל לא משנה. הבעיה מתחילה כשאחד מבני הזוג מחליט שהוא זה שצריך לפרנס והשני צריך לשבת בבית גם אם הוא היה רוצה לצאת לעבוד, או להיפך - כשאחד מבני הזוג מחליט שצריכים לפרנס אותו ובשל מינו הוא זכאי לא לעבוד ולא לתרום.
ברור שכשיש ילדים קטנים, טבעי שגם העבודה בבית תהיה בעלת משקל שאינו פחות ערך מעבודה בחוץ ולכן אם אחד מבני הזוג עובד חצי משרה בחוץ ועוד חצי משרה או יותר בבית, בזמן שבן הזוג השני עובד בחוץ - זה עניינים. שוב, כל עוד אין ניצול מכוון של אחד הצדדים ושני בני הזוג מסתדרים ביניהם ומאמינים שהחלוקה הוגנת ומקובלת על שניהם.
לסיכום - מה שחשוב הוא שכל אדם, בלי קשר למינו, יקבל הזדמנות שווה ללמוד ולעבוד ולנהל אורח חיים שמתאים לו ומצד שני שאף אדם לא ינצל את בן זוגו בטענה שזו זכותו מעצם היותו בן מין מסוים.

danakama10

New member
תראי

זו לא פעם ראשונה שההסברים שלך משנים את כל מה שאת כותבת בראשית.
בהודעה קודם הצהרת:
״לנשים שמנצלות את הגבר מבחינה כלכלית או מכל בחינה אחרת. בטח לא בקרב כל הקבוצות החברתיות.״
כעת את מודה שאת לא מתיימרת לדבר בשם כל הקבוצות החברתיות.
כתבת ״כולם זלזלו בעצלנותה ובכך שהיא לא עובדת״
כעת את טוענת שבני הזוג הם לבד מחליטים מה מתאים להם.
מציעה לך לחשוב על הניסוח להבא שיהיה קצת יותר מדויק...

לא, זו את שמפרשת את דבריי איך שבא לך

ומצטטת חלקים שנוח לך ומתעלמת מאחרים. כתבתי במפורש הסתייגות שאין סלחנות, "לפחות לא בכל הקבוצות החברתיות" - כלומר, מה שטענתי הוא שיש קבוצות שבהן אין סלחנות (וניתנה הדוגמה של הקבוצה החברתית שלנו, שעל חבריה ספציפית דיברתי ואני יודעת שזה ברור לחלוטין מהטקסט), לא שבכל הקבוצות בעולם אין סלחנות. לא הייתי כותבת זאת כי ראשית אני כמובן לא מכירה את כל הקבוצות החברתיות בעולם ולא יכולה להעיד עליהן, ושנית כי ברור שאי אפשר להכליל שום דבר בעולם הזה על כולם.

אישה נשואה לא חייבת לעבוד בכלל

לפי חוקי מדינת ישראל, אישה נשואה לא חייבת לעבוד בכלל.
היא רשאית להיות עקרת בית, ולא לעבוד בכלל ולא לשלם לביטוח הלאומי דמי ביטוח לאומי.
גבר לעולם חייב לעבוד. אם לא עובד, חייב לשלם דמי ביטוח לאומי על כל חודש שלא עובד.

למעלה