אבל כתבתי במפורש שלא בהכרח זה מעיד,
ואף הזכרתי את העובדה הזאת בהודעה הקודמת. אך במקרה הספציפי שלה כך התרשמתי, כי הקשבתי לחלק מהקשקושים שלה וזה סך כול הרושם שקיבלתי מדבריה כמכלול, שסגנון הוא בהחלט חלק ממנו. לפעמים די לחכימא ברמיזה, ואין צורך מיד להסביר הכול עד הסוף, אם כי במקרה הזה אני רואה שיש. אבל גם להסביר לא עוזר, כי הרי הרבה יותר יותר מעניין לבוא בטענות ובהאשמות מגוחכות באפליה, שבכלל לא ברור באיזו דרך עקומה הגעת אליהן.
לצערי, או אולי דוקא לשמחתי (כי עדיף לי כך מאשר להיפך), אני אדם שגם כשבאמת מגיע לאנשים שאגיד להם את מה שאני חושבת עליהם, אין לי לב לעשות זאת, וגם אם אני חושבת שאדם הוא לא חכם - זה לא גורם לי לפנות אליו אישית בצורה שלילית או מזלזלת (זה שמור, במקרה הגרוע ביותר, לאנשים מרושעים במיוחד, וגם אז לא באמת), ואם כבר - אני תמיד מעדיפה לעשות טוב ולסייע לכל מי שזקוק לכך ובלי קשר למה שאני חושבת על תכונות או יכולות כאלה או אחרות שלו. אבל את בטח מכירה אותי טוב יותר ולכן יכולה לשלוף ולנפנף במונחים ממש גדולים. מאיפה בכלל הבאת את המונח אפליה, שאינו רלוונטי כלל, בטח לא למצב הספציפי הזה? המקסימום שאני מרשה לעצמי זה לכתוב התרשמות מבחורה אנונימית באינטרנט שלעולם לא תדע על כך. וגם כאן - לא קללתי אותה, לא ייחלתי לה דברים רעים, ובכלל לא עשיתי לה שום דבר, בסך הכול ציינתי התרשמות אישית חצי מבודחת בפורום אנונימי. המרחק שאליו לקחת את זה, העניין שאת עושה מזה, הניסיון שלך להפוך משהו שהוא אפילו לא עכבר לפיל ענקי, הוא הדבר התמוה באמת ואומר דרשני.
ובאשר לשאלתך בתחילת גוף הטקסט - נו, באמת, עד כדי כך קשה לך לזהות אירוניה? נראה לך שבאמת הייתי כותבת דבר כזה ברצינות? האמת - לאור כל יתר הדברים התמוהים ביותר שכתבת בתגובות האחרונות אליי - נראה שכן.