ארגון משחקים

Varkong

New member
War 4 Ring 2

כמו שכולם כבר יודעים, מתארגן משחק שני, או הוא אמור להתארגן. ברצוני להודיעה שאני רוצה להזיז את הדבר. אני אישית לא מתכוון להיות המארגן הראשי בגלל הכישלון שלי קקפטן (לפי מה שהקבוצה טוענת) אך אני מעוניין לרכז אנשים המוכנים להרים את זה. יש לנו רצון, יש לנו תחפושות יש לנו לקחים שהפקנו ויש אנשים נהדרים שכבר הראו שהם מוכנים להשקיע זמן ומעמץ! זה יהייה קשה משום שארגון משחקים כגון אלו, כבר מאורגנות על ידי רוסים ויש להם מונופול על העסק, ואנו צריכים לעבוד בשיטוף פעולה.. אני אדבר אם אלכסיי ומיכאל ואבקש מהם להיות המארגנים ל המשחק הזה גם כן כדי לתת להם אפשרות להוכיח שהם אכן אנשים אחריים שמסוגלים להרים משחק טוב, ושמה שהרס את המשחק הקודם הייה מזג האוור. כלום עוד לא סגור, כלום עוד לא ברור ויתבהר ביום שישי הקרוב - אך אם יש למשהו רצון לעזור, ליעץ וכו: 055857553 שמי הוא אריק נסיס והטלפון תמיד זמין.

סארומן

New member
חזרה לעולם התיכון

אני יודע שיש המון רצון של קפטנים ושחקנים להרים את אותו המשחק שוב תוך זמן קצר. כי אני מדבר איתם. אני יודע שמדברים על כך ברמות שונות. אנשים שונים מנסים להרים את זה וכל אחד רואה את הזוית שלו. אני משער לעצמי שתוך ימים ספורים גם יפיקו מסקנות ולקחים וגם כולם יתחברו ביחד על מנת להרים קונספט מסוג זה. פשוט השארו מחוברים לפורום הזה. בתקווה (המון תקווה) אכן יקום משחק חוזר. אי אפשר להבטיח כלום - אבל אפשר לקוות. כרגע אל תפטרו/תמכרו את הציוד שלכם. איוב - סארומן

פה יש סיכום של הבעיות הארגוניות

פה יש סיכום של הבעיות הארגוניות (ואחרות) שצויינו בפורום הרוסי: 1. מזג אויר: *המאסטרים, שכמו כולנו שמעו את התחזית, לא חשבו לנכון להזיז את המשחק לתאריך אחר. *אם כבר המשחק מתקיים – הם לא דאגו להכין מפה של המקום שבה מסומן מיקום של כל המחנות. *לא דאגו לכמות מספקת של שלטים מכוונים בשבילי היער – דבר שגרם לאנשים לאבד את הדרך ולבזבז זמן יקר על חיפוש ממושך של היעד אליו הם צריכים להגיע. *סירבו לקרב את המחנות אחד אל השני בטענה שהכל הוחלט מראש ועכשיו לא משנים שום דבר. 2. בטחון: *הובטחו לנו מאבטחים שכורים מחברת שמירה – ולא היו. *הובטחו סיורים קבועים של משטרה – במקום זה ראינו רק סיורים של ערבים על סוסים. *החבר´ה שהגיעו עם נשק רוב הזמן שמרו על האנשים, במקום לעסוק במשהו אחר. *היו מקומות שבהם במשך 3 ימים שמרו אותם שני אנשים בלי לישון ולנוח. 3. שירותים: *הובטחו שירותים ציבוריים – מה שראינו זה 6 שירותים בכל היער. *קבוצות שרצו שירותים למחנה שילמו מכספם בסביבות 2000 ש"ח. *על השירותים הלך המון כסף שיכל לשמש לדברים אחרים. *כל העניין היה מיותר – באף משחק קודם לא היו שירותים ואף אחד לא התלונן. 4. כסף: אין צורך לפרט – עדיין לא ידוע לאן הלכו 50000 ש"ח. 5. התנהגות המאסטרים: *לפני הלארפ - לא רצו להקשיב לאף אחד(גם לא ללארפרים ותיקים עם ניסיון), טענו שהם מקצוענים, דיברו בצורה חריפה עם אלה שניסו להראות להם על טעויות פוטנציאליות, ופעלו תחת לוגו "אף אחד לא מכריח אתכם לנסוע". ובכלל היו המון הבטחות שווא. *בזמן הלארפ – העבירו את תחילת האירוע ליום שישי בבוקר. גרמו לאי-נעימויות פיזיות ללארפרים מסויימים (העברה של רוהאן ממקום למקום בשיא הגשם). לא תרמו ללארפ, לא נתנו הסברים. *אחרי הלארפ – לא מגיבים, לא מסבירים, לא מתנצלים. 6. שיבושים אחרים: * לא אורגנה הסעה מחיפה, למרות ההודעה הרשמית . *מטבעות החלו להכין רק בשעה 18:00, כלומר עיכוב בתחילת התפקוד הכלכלי שלMIDDLE EARTH. *חוסר עדכון אקטואלי על תנאי הלינה. *לא היו מספיק מצרכים(אוכל, שתיה, תאורה) לקבוצות, למרות ההבטחות. *לא היתה שום הספקה של מים. *דברים שמאסטרים הבטיחו לספק לקפטנים – הקפטנים בסופו של דבר קנו על חשבונם או על חשבון הקבוצה. כמובן שכל הנ"ל זהו רק תמצות. אם הייתי מתרגמת את כל הפרטים זה היה לוקח לי לא חצי שעה אלא חצי יום. וכמובן שכל זה לאו דווקא משקף את דעתי, אלא משקף את הנכתב ב פורום הרוסי.

Sern

New member
רשימת דואר

בעקבות הצעות, המלצות ופרסומים שונים בפורום, חשבתי שזה רעיון טוב לפתוח רשימת דואר (Mailing List) לפרסומים, הודעות ודיבורים כלליים על Rים למיניהם. רשימה זו אינה חלק רשני מ War4Ring והיא סתם יוזמה פרטית כדי שאנשים יוכלו לקבל מידע על משחקים שמתארגנים, ולהודיע על משחקים משל עצמם. כדי להצטרף, שלחו דואר ריק, ללא נושא, ל- [email protected] שלכם, ארם.

flipmode

New member
אם אתם מחפשים שחקנים רציניים !

שמי עמית ואני מזכרון יעקב. אני וחבריי (מאוד) מעוניינים להשתתף במשחק הבא שיתקיים, בין אם הוא בעולמו של טולקין או לאו. האם אפשר לקבל פירוט לגבי המשחק הבא ? תאריכים, שעות, מקום, ועוד קפטיינים - צרו איתי קשר אם אתם זקוקים לשחקנים מסורים icq 36799481 email [email protected]

Gongor

New member
מוכן לעזור בכל דרך אפשרית

אנשים, נכון, מי שמכיר אותי, גם אני הייתי מתבכיין לא קטן בסוף הלארפ אבל די, כמה אפשר, כן תאריך לא תאריך. זה מה שמצאו, ודי. אני אישית מוכן לעזור בכל דרך שאוכל כדי שהלארפ הבא יהיה הכי טוב שהוא יוכל להיות. וכולכם צריכים להיות ככה - ביחוד כל מיני אנשים שקטלו מתבכיינים קודם, ועכשיו הם מתבכיינים בעצמם כמו ילדים קטנים. זה לא יעזור, אז יאללה. בואו נעשה את הלארפ הבא הכי טוב שיכול להיות.

yaka

New member
שאלה בקשר ליוני../images/Emo35.gif

האם מתארגן משחק גם ביוני? ללא קשר לWAR4RING2

אני מוכנה לעזור

מיד אחרי שאני מסיימת את הבגרויות אני 100% פנויה וכבר לקחתי בחשבון שיהיה אר נוסף ולא להאמיס בתכניות קיץ. אינ לא רוצה להיות אחראית על קבוצה, אבל אם יש כמעט כל דבר אחר שאני יכולה לעשות, אז בשמחה. 054912222 Shery עקרונית אני תמיד עם הפלאפון, אבל אם לא, פשוט להשאיר הודעה ואני תוך 12 [גג] שעות שומעת אותה.

Varkong

New member
כמו שאמרתי

אני אישית איני רוצה לארגן את הערוע אבל אני מרכז את האנשים שרוצים.. תדברו איתי ונרים את זה ביחד.

yaka

New member
אך אפשר לדעת../images/Emo35.gif

אם הפורום הזה קשור רק למשחק war4thering אך אפשר לדעת אל המשחקים שיהו לפני משחק ההמשך בסוכות?

Ranger One

New member
ראדי....

אני מציע שאת כל ההודעות הגדולות והיפות האלה שאתה כותב במקום כל פעם להפנות עליהם אנשים ,פשוט תשים אותם במאמרים... יש לך הרבה הודעות שאנשים ישמחו לקרוא כמאמרים... החל ביתרונות וחסרונות של דברים ועד קטינים וכדומה...

Ranger One

New member
ראדי יעשה את זה...

מהסיבה הברורה שהוא מנהל הפורום והוא היחידי אם גישה לפונקציית המאמרים של תפוז...

למעלה