ארגון משחקים

Hest

New member
אנא מהרו

הרצון העז לשחזר את האירוע, רק טוב יותר, עלול לדעוך אט אט באנשים. איני מבקש שתמהרו בקיום הלארפ, אלא שתמהרו בהודעה עליו.

נא להתחשב בטיכוניסטים!!!

שמייד אחרי פסח נכנסים למרטונים של לימודים וחזרות במגמה שלהם. וגם הבגריות ומגנים שמתחילים בקרוב.

מראש אומר, שהכיוון הוא ללא קטינים.

חלק נכבד מהכשל הארגוני במשחק היה מפני שהמארגנים לקחו על עצמם המון נושאים שהם לא לקחו על עצמם אף פעם קודם לכן, על מנת לאפשר לקטינים להשתתף. כעת, מודים בפה מלא - "קפצנו מעל לפופיק".

elanor

New member
בלי קשר לקטינים ../images/Emo63.gif

שים לב בבקשה שהתיכוניסטים נכנסים ל"מרתון הבגרויות" הם שמיניסטים (אחרי הכל כתות י´ וי"א יש להם מקסימום 3 בגרויות וגם זה קורה רק בחופש הגדול). ורוב השמיניסטים הם מעל 18. לכן בלי קשר לקטינים הרצויים או לא רצויים, אני מבקשת מאוד שתתחשבו בתאריך שיתאים גם לתלמידי י"ב (למשל יום העצמאות, או שבועות שדובר עליהם נשמע נהדר!), כי אני יודעת שאני הייתי עושה הכל כדי להגיע למשחק הבא, אבל תסכים איתי שאם המשחק יפול על בגרות/מגן או 3 ימים לפני אני יכולה רק להמשיך ולרצות...
אז אני סומכת עליכם שתתחשבו בנו התלמידים שכבר השקיעו המון בלארפ האחרון ומוכנים לעשות זאת שוב. ברכת כוכב השמש תהא עמכם.
אלאנור.

vergan

New member
מה הקטע שלכם נגד הקטינים???

הרבה המשחקנים בלארק היו מתחת ל18 במירקווד (נכון הקבוצה הכי לא מאורגנתצ אבל נא לא להתחיל) היא מעט מעוד מעל 18 אני למשל הייתי בין אם לא הכי קטן בלארפ ללא ליווי והסתדרתי מ-צ-ו-י-ן וחוץ מזה "נערים" מעל גיל 14 או 12 for that matter לא מץבכיינים על מכה חזקה מחרב פלסטיק או שהם נחתכו מהענף אפילו האלכוהול לא הפריע לי (והיה אלכוהול.....) הקבוצה הייתה מאוד תומכת וגם עם כן הייתי נפצע קשות לי אמרו שיש ביטוח מחברת מגדל ככה שהמארגנים לא אחראים או, לפחות, לא משלמים חוץ מזה מה הבעיה של לחקות עד סוכות זה רק 5 חודשים ביינתיים אתם יכולים או ללמוד קצת או להתאמן על החרב לבנות שריון יותר טוב לחשוב על רעיונות לעיר ובכלל להתארגן יותר חוץ מזה לא יירד גשם בסוכות (אנחנו עדיין חיים בישראל) אז הלארפ לא יהרס לאלה ממכם שיש בעיה עם הקטינים וזה כ-ל כ-ך חשוב לכם תעשו עצומה ותתנו אותה למארגנים אני רוצה לראות לכמה אנשים יש בעיה עם הקטינים והיא כל כך חשובה להם שהם מעדיפים שבלארף יהיה חצי מהאנשים שתכננו להיות שם ICQ:96992375

vergan

New member
תשובה לכמה שיותר דברים:

(מי יוצא לקמפינג בלי שק"ש ואוהל! מי?! מי?!?!??!? ושלא יהיו עוד טראומות כאלה!)----------הקפטיין שלי אמר שיש מאהל חוץ מזה היו מספיק אוהלים אם מקומות פנויים ומי יצא בלי שק"ש??? "לקטין יש, ברוך-השם, הורים שעל פי רוב מתמחים בפניקה בתור מקצוע שני (וראינו גם ילדים כאלה כאן), שמסוגלים מבחינה חוקית לתבוע את מי שבא להם בגלל שהוא קילל ליד הילד שלהם, והוציא אותו לתרבות רעה - וזה במקרה הטוב. שריטה שתשאיר סימן שקרתה מנפילה או מענף שהצעיר המיועד עבר לידו, יכולה לזכות את הוריו הנחושים בעשרות אלפי שקלים, אם הם יצליחו לעמוד בתלאות הבירוקרטיות שבדרך, ואף אחד לא שש לקחת על עצמו סיכונים כאלה. מכתב או לא מכתב מההורים - קיימת הזכות, ואיתה החשש" אז כפי שאמרתי עם הביטוח מכסה אז אין להורים טיעון ומה זה "חשפת אותו לחברה גרועה" אתה חושב שבאמת יש סיכוי שהם ינצחו במשפט?!?!?! בחיית קצת היגיון "המנטליות היא שכל שחקן אחראי על עצמו ב-100% מבחינה אישית, ומבחינה משחקית, כשהקפטנים תמאמים עלילות אישיות, ומאגדים קבוצה, והמסטרים מתאמים עלילות קבוצתיות ומאגדים אזורים, או עולמות" כולנו ידענו את זה ומי שלא באמת לא היה צריך ללכת סך הכל הרוב היו מעל 15 והיו מספיק אחראים לעצמם ועם לא אז אתה צודק בהחלט אבל בדוגרי רוב עם לא כל האנשים שהלכו ללארפ היו אחראים מאוד ולא עשו דברים מפגרים כמו לא להביא שק"ש עוד דבר הייתה קבוצה של "אורקים חופשיים" שהקפטיין שלהם עזב אותם מה הקטע עם זה??

הביטוח

הביטוח מכסה פגיעות חמורות בלבד. לא ניתן להשיג ביטוח טוב יותר. ואגב, הוא לא תקף אם יש בוץ...

Ranger One

New member
עצה טובה...

אני באמת לא יודע איך להשתמש בחרב מפלסטיק... טוב מצאתי משהו משעשע לעשות עם הזמן.

vergan

New member
רןאה אנחנו הקטינים יעילים בהעברת

זמן ולא רק בדרך הישה של להרביץ לנו =)

Hest

New member
זה המקום?

עם כל הכבוד, אתם בטוחים שזה המקום לדיון הזה?

חד וחלק - לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתה רוצה דיונים צדדיים? בשבילזה יש ICQ, IRC או כל צ´אט אחר. ושיהיה ברור: הפורום הוא מקור מידע אינפורמטיבי לגבי משחקי תפקידים. מה שהלך פה בימים שאחרי המשחק היה איום ונורא, וחבל שלא היתה לי גישה לאינטרנט מיער בן-שמן. בזמן שניקיתי את היער עם עוד כתריסר נועזים, היה מי שלכלך כאן, וחבל. למי שדחוף לו המידע אין זמן לא ללכלוכים, או להערות "מעלות חיוך". אז אנא מכם, הפורום הזה הוא פני קהילת השחקנים. שמרו על הפורום הזה נקי.

Ranger One

New member
אני בשמחה

אעזור. אני (וזו שמשמאלי) מוכנים להיות קפטני הוביטון וגם לעזור בארגון הכללי של המשחק.

elanor

New member
עזרה!../images/Emo101.gif

אני בהחלט מוכנה לעזור בכל דבר שתצטרכו! אריק, אם אתה צריך עזרה, אתה יכול להרים טלפון! בכל יום, בכל שעה. אם אתה צריך עוד מארגן/ת גם זה אני יכולה. כנ"ל לגבי כל אחד שצריך עזרה במשהו בקשר ללארפ. המספר שלי הוא 064-461234
הדס.

Varkong

New member
זה בדיוק על מה שאני מדבר!

ושוב, אני רק מדגיש את מה שכה ברור - יש לנו את הרצון יש לנו את היכולת.... תודה רבה לכל מי שרוצה לעזור. אני יתקשר אליכם אחרי יום שישי כאשר אני ידבר אם אלכסיי. ושוב, זה משמח אותי שישנם אנשים המוכנים לעזור

Gills

New member
אני כ"כ איתך!

אני מוכנה לעזור, וגם רוב האנשים בקבוצה שלי מעוניינים. אנחנו חסרי קפטן כרגע, אבל יש מספיק אנשים (כולל אותי) שבטח יהיו מוכנים לקחת על עצמם את המשימה. הטלפון שלי הוא 460996-067- תן צלצול כשמשהו יוחלט. גילי

למעלה